GrzesiekB 21.08.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Witajcie, Klaus - brawo! ludziska dodajcie wpisy, bo wychodzi, że tylko ja i Didi budujemy tu domy!!! Acha i jeszcze melduje, że kolorki na ścianach zatwierdzone przez męża, fiuuuch poszło no dobrze że dodałaś... Pozdrawiam w niedzielę.... Coś dzisiaj ciężko się myśli... nie wiem czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.08.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 GrzesiekB - pewno brak kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.08.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Witam w niedzielę. Zapraszam wszystkich którzy budują lub wybudowali by uzupełniali listę , wtedy tacy jak ja nie będą już Wam głowy zawracać tekstami poszukuję, potrzebuję itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 21.08.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Witam wszystkich Też chętnie dodam wpis, ale poczekam na skończenie określonego dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.08.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.08.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 witam niedzielnie...... klon i robinia.....o nie.....znowu ogrodniczo..... no i mamy ciut lata..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 21.08.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Nasza biało-czarna lista się wydłuża. Jak na 2 dni istnienia jest całkiem nieźle. Oby tak dalej. Dziękuję wszystkim za dotychczasową współpracę i nie ukrywam, że liczę na jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 21.08.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Cześć niedzielnie. Klaus - super lista. Ale dla mnie jeszcze proszę szybki kurs wklejania, bo ni diabła się na tym nie wyznaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 21.08.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 A co i gdzie chcesz wklejać? Jeśli link w stopce to otwórz "Profil" i wklej kod, który podałem w pole "Podpis" i naciśnij guzik "Wyślij" na dole strony. A jeśli myślisz o wklejaniu pozycji na listę to niestety nie jest ona taka mądra jak by mogła być. Musisz dane przysłać do mnie e-mailem a ja je umieszczę na liście "ręcznie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 21.08.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 witam grupę klaus gratuluje pomysłu czegoś takiego brakowało i niech ci nieżetelni fachowcy poczują że są zagrożeni na rynku budowlanym jak sie nie poprawią ale to terz od nas zależy aby takich naciągaczy ujawniać i tępić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.08.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.08.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 22.08.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 witam grupę klaus gratuluje pomysłu czegoś takiego brakowało i niech ci nieżetelni fachowcy poczują że są zagrożeni na rynku budowlanym jak sie nie poprawią ale to terz od nas zależy aby takich naciągaczy ujawniać i tępić pozdrawiam Lista to rzeczywiście pomysł super, ale jak się na nią spojrzy, to na razie wychodzi że jest sielanka... tylko jeden przykład firmy na którą trzeba uważać.. naprawdę nie ma ich w Szczecinie więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.08.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.08.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 witajcie poniedziałkowo:): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.08.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Ja też witam, i po urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 22.08.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Ja też witam, i po urlopie Witaj sąsiadko! Jak tam plany budowlane... myślałem że się pościgamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.08.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Ja też witam, i po urlopie Witaj sąsiadko! Jak tam plany budowlane... myślałem że się pościgamy . sąsiedzie, poddaję się widziałam Twoje postępy na stronie i stwierdzam że nie mam szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.08.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Klaus prosze dopilnuj jezeli ktos na kogos pisze : złodziej ,oszust...niech to uzasadni......to tak jak na tych dobrych.... i jakie sa kryteria????? bo akurat mogłabym mimo wszystko Pana Panke wpisac na czarn ą liste...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.08.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 otwierać jak tam....pomieszkiwanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts