Didi 22.08.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Klaus prosze dopilnuj jezeli ktos na kogos pisze : złodziej ,oszust...niech to uzasadni...... to tak jak na tych dobrych.... i jakie sa kryteria????? bo akurat mogłabym mimo wszystko Pana Panke wpisac na czarn ą liste...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 22.08.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 może jeszcze jedno w sprawie rekomendowania wykonawców, że prawo mają tylko ludzie którzy istnieją na forum od jakiegoś czasy, żeby jakiś wykonawca się nie zalogował w forum muratora i się sam nie polecał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.08.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Klaus prosze dopilnuj jezeli ktos na kogos pisze : złodziej ,oszust...niech to uzasadni...... to tak jak na tych dobrych.... i jakie sa kryteria????? bo akurat mogłabym mimo wszystko Pana Panke wpisac na czarn ą liste...... Witam poniedziałkowo. Tu zgadzam się z Teską że powinno być koniecznie uzasadnienie - tym bardziej na czarnej liście. Co do Pana Pańki to moim zdaniem Teska powinnaś swoje uwagi do tegoż Pana wpisać jakie masz -> może w takim razie nie dzielić tego na biało i czarno, a tylko w grupach kto co robi i tam zamieszczać opinie. Jeśli do Pana Pańki będzie 10 dobrych i 1 zła np. opinia to każdy chcący korzystać sobie sam wnioski wyciągnie i najwyżej baczniej się bedzie przyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.08.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 może jeszcze jedno w sprawie rekomendowania wykonawców, że prawo mają tylko ludzie którzy istnieją na forum od jakiegoś czasy, żeby jakiś wykonawca się nie zalogował w forum muratora i się sam nie polecał Choć jestem bardzo nowy to zgadzam się tu ze Zbix-em; wartość tej listy będzie tylko wtedy wysoka jesli to budujący ją będą wypełniać !!!!! Najwyżej bedzie trzeba zrobić komisję forum-owiczów którzy będą jeździć po budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.08.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Klaus prosze dopilnuj jezeli ktos na kogos pisze : złodziej ,oszust...niech to uzasadni...... to tak jak na tych dobrych.... i jakie sa kryteria????? bo akurat mogłabym mimo wszystko Pana Panke wpisac na czarn ą liste...... tak Didi.....i nie tylko ja mogłabym.....na tym forum. stad napisalam zeby były jakies kryteria..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.08.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Klaus prosze dopilnuj jezeli ktos na kogos pisze : złodziej ,oszust...niech to uzasadni...... to tak jak na tych dobrych.... i jakie sa kryteria????? bo akurat mogłabym mimo wszystko Pana Panke wpisac na czarn ą liste...... Witam poniedziałkowo. Tu zgadzam się z Teską że powinno być koniecznie uzasadnienie - tym bardziej na czarnej liście. Co do Pana Pańki to moim zdaniem Teska powinnaś swoje uwagi do tegoż Pana wpisać jakie masz -> może w takim razie nie dzielić tego na biało i czarno, a tylko w grupach kto co robi i tam zamieszczać opinie. Jeśli do Pana Pańki będzie 10 dobrych i 1 zła np. opinia to każdy chcący korzystać sobie sam wnioski wyciągnie i najwyżej baczniej się bedzie przyglądał. Ja jako ja....u mnie nie robił.....chciał robić u znajomych.....i robił u niektórych.....opinie sa zdecydowanie inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.08.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 mam zapytanko......czy macie kogos kto porzadnie połozy klinkier na tarasie???? nie koniecznie za grosze....ale PORZADNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.08.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Macie rację! Myślę, że jeśli jakiś wykonawca robił u kilku osób to wszystkie te osoby powinny zaopiniować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.08.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 mam zapytanko......czy macie kogos kto porzadnie połozy klinkier na tarasie???? nie koniecznie za grosze....ale PORZADNIE Pewnie że tak - jak jest dobry to pisz !!!!!! Tylko napisz że nie jest tani Jak wygram w totka to do niego zadzowonie jak nie to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.08.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 mam zapytanko......czy macie kogos kto porzadnie połozy klinkier na tarasie???? nie koniecznie za grosze....ale PORZADNIE Pewnie że tak - jak jest dobry to pisz !!!!!! Tylko napisz że nie jest tani Jak wygram w totka to do niego zadzowonie jak nie to zobaczymy hahahahah to ja szukam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.08.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 mam zapytanko......czy macie kogos kto porzadnie połozy klinkier na tarasie???? nie koniecznie za grosze....ale PORZADNIE Pewnie że tak - jak jest dobry to pisz !!!!!! Tylko napisz że nie jest tani Jak wygram w totka to do niego zadzowonie jak nie to zobaczymy hahahahah to ja szukam...... O kurde nie przeczytałem Sorry Sorry Sorry Przepraszam Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.08.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 TESKA Spodziewałem się że jako góra oświecona masz już całą bydowę za sobą, a tylko przyzwyczajenie i kontakt z ludźmi Cię na to forum przyciąga. Więc nie zakładałem że kogoś szukasz a jedynie już tylko podpowiadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 22.08.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witam poniedziałkowo. Dobry pomysł z tą listą wykonawców, mam nadzieję, że jak ja wkońcu kiedyś zacznę i swoją budowę to już się uzbiera całkiem spora lista i będę miał o tyle lżej w poszukiwaniach potencjalnych firm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 22.08.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Klaus prosze dopilnuj jezeli ktos na kogos pisze : złodziej ,oszust...niech to uzasadni..... Co racja to racja. Delf, możemy prosić o dwa zdania komentarza? A tak w ogóle to musimy sobie zdać sprawę, że ta lista nigdy nie będzie nieomylną wyrocznią a raczej zbiorem subiektywnych komentarzy i każdy autor wpisu musi go wziąć na własne sumienie. i jakie sa kryteria????? bo akurat mogłabym mimo wszystko Pana Panke wpisac na czarn ą liste...... Podstawowe kryterium jest tylko jedno, jak zawsze na wolnym rynku - satysfakcja klienta. A swoją drogą to ciekawe z Panem Pańką. Sporo słyszałem pozytywnych opinii o nim. No ale każdy przypadek jest odrębny. A może wpiszemy go i na czarną listę? Nikt nigdzie nie powiedział, że ten sam podmiot nie może być skomentowany zarówno pozytywnie jak i negatywnie. Więcej opinii daje zawsze bardziej obiektywny obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 22.08.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 może jeszcze jedno w sprawie rekomendowania wykonawców, że prawo mają tylko ludzie którzy istnieją na forum od jakiegoś czasy, żeby jakiś wykonawca się nie zalogował w forum muratora i się sam nie polecał No dobra, tylko jak to zrealizować w praktyce? Po liczbie postów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 22.08.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 może w takim razie nie dzielić tego na biało i czarno, a tylko w grupach kto co robi i tam zamieszczać opinie. Jeśli do Pana Pańki będzie 10 dobrych i 1 zła np. opinia to każdy chcący korzystać sobie sam wnioski wyciągnie i najwyżej baczniej się bedzie przyglądał. To chyba dobry pomysł, co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 22.08.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 stad napisalam zeby były jakies kryteria..... Trudno będzie ustalić jakieś uniwersalne kryteria, które pozwolą jednoznacznie zakwalifikować kogoś na białą lub czarną listę. To chyba zawsze będzie musiało podlegać subiektywnej ocenie. Proponuję aby każdy pisał tak: uważam, że jest dobry bo..., zawiódł mnie bo..., itd, itp Chyba rzeczywiście pomysł zbix'a żeby zrobić jedną listę a w niej indywidualne komentarze jest najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 22.08.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witam wszystkich!!! Dom mam juz zielony .... o rany !!! nie wszystkim sie podoba - ponoc kolor kontrowersyjny - mowia ze bialy lub zolty bylby ladniejszy, ale to takie oklepane ....... ciekawam Waszych opinii!!! niedlugo nowe zdjecia!w srode ruszaja z kornikiem!!! Kominek - wyglada rewelacyjnie! a poza tym od kladzenia tego gruntu zielonego boli mnie reka no i wlosy mialam zielone ... jak slynna Ania ... dzisiaj wylewanie tarasu - juz ostatnie i zamawiam meble do kuchni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.08.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 KLAUS Wydaje mi się że ludzi którzy będą chcieli napisać jakąś opinię nie będzie aż tak wielu. Jestem zdania że bedziesz w stanie zweryfikować sobie czy człowiek który przesłał opinię do Ciebie na e-mail jest z forum szczecińskiego czy też jego opinia raczej jest reklamą. Wierzę że sobie dasz radę bo to przecież Ty zamieszczasz na liście de facto opinie po otrzymaniu jej od forumowicza. Jak się do Ciebie zgłosi jakiś gość to raczej nie zamieścisz i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 22.08.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 No top jest jasne. Zamieszczanie komentarzy ludzi spoza forum w ogóle nie wchodzi w rachubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts