delf 23.08.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Jeśli chodzi o wiadomy temat, to proszę mnie, jako pieniacza nie odbierać- zostałam wywołana do tablicy. Dziekuje za słowa poparcia - tak jak pisałam: poprawność polityczna nikomu, poza autorami afer, nie służy. Tak łatwo z ofiary zrobić sprawcę - za łatwo Niniejszym kończę ten temat. Klaus, ktoś pytał o hurtownie - przesyłam kolejne dane. bryta witam po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.08.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Brytaja oczywiście też witam po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 23.08.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 PS. Klaus, usunąłeś z listy mojego "koparkowego". Pewnie dlatego, ze wpisałes go niby od PeterZ. A on pewnie zaprotestował, ze nic takiego nie pisał. Faktycznie, coś pomieszałem. Zaraz go przywrócę do łąsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 23.08.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ot taka ciekawostka. Unas w Policach zowu wczoraj wykopali bombe lotniczą na budowie niedaleko szpitala i zarazem 100m od mojego domu. Dzisiaj dopiero będą ją saperzy wyciągać ponoć będą ewakuować szpital i sąsiednie budynki. Będzie niezły cyrk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.08.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Maro74a może to Ty przyciągasz te bomby, bo pamietam, że jakiś czas temu chyba pisałeś, że koło Twojej pracy coś zanleźli?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.08.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 hej wszystkim cos lato nie moze sie zdecydowac czy ma zimne byc czy cieple Maro - jak dzialeczka? nadal szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 23.08.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Czy wiecie gdzie można niedrogo wypożyczyć podpory, stemple i inne akcesoria do wylewania stropu. . Dotychczasowe oferty mnie załamują. Lista super - wkrótce parę namiarów tam wyślę, ale muszę znaleźć więcej czasu, żeby to zebrać. Pozdr.adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.08.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 adriaja wypożyczałam na Pomorskiej firma Baum..... coś tam, nie wiem czy drogo czy nie. Widziałam na zdjęciach, że Paweł_ też ma takie stemple jak ja miałam, on na czasie ięc zapytaj jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.08.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 adria - zobacz w Ramirencie na Świerczewskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.08.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 już znalazłam baumann mostostal sp.z o.o. z pomorskiej tel 469 37 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 23.08.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Dzięki Didi,w międzyczasie pisałam priva (bo czas mnie goni) do Pawła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 23.08.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Maro74 a może to Ty przyciągasz te bomby, bo pamietam, że jakiś czas temu chyba pisałeś, że koło Twojej pracy coś zanleźli?! Może coś w tym jest bo nie dalej jak w czerwcu odkopali 2 sztuki niedaleko mojego biura też ze 150m podczas remontu mostu na drodze do mojej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 23.08.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Podnoszę By grupa nie dyndała ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.08.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 to ja też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 23.08.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Zastanawiam się czemu nie wszyscy przyłączyli się do promocji rankingu firm ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.08.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witam wszystkich wieczorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.08.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Zastanawiam się czemu nie wszyscy przyłączyli się do promocji rankingu firm ?? Choćby z tak prostych powodów jak ograniczenie ilości znaków w stopce na podpis. Z drugiej strony tyle osób już umieściło stosowny link, że każdy kto będzie chciał dotrzeć do strony zrobi to z łatwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 23.08.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No i po zwrocie VAT-u jak narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 23.08.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Choćby z tak prostych powodów jak ograniczenie ilości znaków w stopce na podpis. Z drugiej strony tyle osób już umieściło stosowny link, że każdy kto będzie chciał dotrzeć do strony zrobi to z łatwością. Mnie nie szkoda miejsca w stopce - bo to fajny pomysł. Tym bardziej że na pewno lista mi się przyda bo mam nadzieję zacząć budowę w nowym roku. Jednocześnie wiem że siła takiej listy w jej rozgłoszeniu, a mając ją w stopce bedę ją promował nie tylko w grupie szczecińskiej. Moje pytanie raczej było dla podtrzymania razgawora więc też Cię pozdrawiam GrzegorzR-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.08.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ale "emołszyn"! Oglądacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts