tomadyna 23.08.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 oglądacie i czytacie i drinkujecie to u mnie ostatnio stały zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.08.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Mnie nie szkoda miejsca w stopce - bo to fajny pomysł. Tym bardziej że na pewno lista mi się przyda bo mam nadzieję zacząć budowę w nowym roku. Jednocześnie wiem że siła takiej listy w jej rozgłoszeniu, a mając ją w stopce bedę ją promował nie tylko w grupie szczecińskiej. Moje pytanie raczej było dla podtrzymania razgawora więc też Cię pozdrawiam GrzegorzR-u. Mnie też nie szkoda, tylko, że jest ograniczenie do 250 znaków, ja już jetem na granicy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 23.08.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Mnie też nie szkoda, tylko, że jest ograniczenie do 250 znaków, ja już jetem na granicy. Pozdrawiam Grzegorzu, coś Ci się pomyliło. Masz dopiero 25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 23.08.2005 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Pozdrawiamy wszystkich z dalekiego kraju! jestesmy u znajomych w niemczech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 23.08.2005 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Pozdrawiamy Bryte!!! Nareszcie ktos w Wielgowie!a w ktorym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.08.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Witam! O! Jestem pierwsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.08.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Pozdrawiamy wszystkich z dalekiego kraju! jestesmy u znajomych w niemczech! Internet to potęga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.08.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Pozdrawiam w środę na dwa dni przed urlopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.08.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 witam wszystkich..... no nic zwrotu vatu nie bedzie bo gornikom trzeba dołozyc......przeczytałam ze kazdy pracujący co miesiac dołozy do górnikow 33 zł dziwny ten nasz kraj.....pijany, z piana na gebie i z pała w łapie...ma najwieksze szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.08.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 cholibcia skończył mi się cartridge w drukarce trzeba zmienić umiem, umiem, ale czas stracony na to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.08.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Mnie też nie szkoda, tylko, że jest ograniczenie do 250 znaków, ja już jetem na granicy. Pozdrawiam Grzegorzu, coś Ci się pomyliło. Masz dopiero 25. Nie pomyliło mi się. Liczone są wszystkie znaki w stopce, nie tylko te które są wyświetlane, tak więc każdy znak linku, który jest widoczny jako np. "Dziennik" wykorzystuje pulę, chociaż widać tylko 8 znaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.08.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Witam wszystkich. Na to wygląda, że głosy budujących się nie liczą, no i prawdopodobieństwo, że zrobią zadymę pod sejmem jest znikome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.08.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Witam w srode!!! I jak tu nie byc : - przegralismy mecz - a tak milo bylo... - kwachu nie podpisal czegos co obiecywali (alem zdziwiona - przeciez zawsze tak bylo jest i bedzie ) - nie miesci mi sie nasza lista w stopce!!!!!!!!!!! a poza tym to za malo godzin ma doba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.08.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 czyzbym otworzyla????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 24.08.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 tzn. że nie przeszedł ten zwrot vat?nic o tym ostatnio nie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margen 24.08.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 vat chyba bez szans. cimoszka powiedział podobno że zablokuje...(bede wiedział jak głosować- jedyny plus ) macie namiary na tanie hurtownie ze styropianem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 24.08.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Czy ktoś z tu obecnych budował kominy w systemach (np. Schiedla)?Interesuje mnie to, bo właśnie uniknąłem poważnego błędu o którym mi nikt wcześniej nie mówił (że można go zrobić). W pewnej hurtowni zaproponowano mi ten system (bez słowa o ograniczeniach) i już nawet złożyłem zamówienie, a potem doczytałem że do kotła kondensacyjnego (który być może założę) ten system się nie nadaje... Istnieje co prawda rozwiązanie ze szlachetną ceramiką - ale ceny ma taaaakie kosmiczne, że odpuściłem... Najgorsze, że gdybym tego nie doczytał, miałbym wmurowany komin z materiałów uniemożliwiających zastosowanie kotła kondensacyjnego... Czy ktoś też miał podobne doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 24.08.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 vat chyba bez szans. cimoszka powiedział podobno że zablokuje...(bede wiedział jak głosować- jedyny plus ) macie namiary na tanie hurtownie ze styropianem? Najtaniej w Budohurcie w Stargardzie - przerabiałam to ostatnio. Dowożą do Sz-na prawie codziennie (oczywiście gratis). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 24.08.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Rozpatrz komin Zapel'a. Jest tańszy od Schiedla i ma też wariant dla kotłów kondensacyjnych. Od niedawna sprzedaje go m.in. Budohurt w Stargardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.08.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Witam, co do brakujących stópek : wydaje mi się, że wystarczy zmienic nazwy, np. "zdjecia z budowy" na "zdjęcia" lub "foto",a długa nazwę "Szczecińskiego Rankingu..." na "Listę" - wydaje mi sie, że nazwa nie ma wpływu na dostep do konkretnego miejsca w sieci. Poprawcie mnie, jesli sie mylę. GrzesiekB Paweł ma kominy systemowe, może on ci cos podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts