bodekku 26.08.2005 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 witam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.08.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Pozdrawiam wszystkich w piątek - koniec tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.08.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 nareszcie można spokojnie w domu popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 26.08.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Witam wszystkich U mnie na budowie wczoraj ważny dzień - został wylany strop nad parterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.08.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 GrzegorzR - no to gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.08.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.08.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Witam wszystkich U mnie na budowie wczoraj ważny dzień - został wylany strop nad parterem. o! to nawet pogoda Ci sprzyja, troszkę popada troszkę poświeci - tylko, żeby za dużo nie padało i za dużo nie świeciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 26.08.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Witam wszystkich U mnie na budowie wczoraj ważny dzień - został wylany strop nad parterem. gratulacje ale coś tam się opóźniało u Ciebie, miał być dzień wczaśniej, wiem bo czekam na ludków z tej ekipy na wejście z elektryką, a byli zajęci u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.08.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 nareszcie można spokojnie w domu popracować w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 26.08.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 gratulacje ale coś tam się opóźniało u Ciebie, miał być dzień wczaśniej, wiem bo czekam na ludków z tej ekipy na wejście z elektryką, a byli zajęci u Ciebie Mówili już chyba od tygodnia, że będą chcieli lać koło czwartku. We wtorek mieli już prawie wszystkie pustaki ułożone, w środę robili zbrojenie wieńca. Z akcją wylewania to im się udało, gruszka z pompą miała być o 17, ale tak jakoś wyszło, że zjawili się około 12 (przynajmniej mi tak przekazali) więc przy wylewaniau mieli dobrą pogodę, no a po południu polewanie betonu to natura sama zorganizowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 26.08.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 zbix a jaki stan zaawansowania u Ciebie na budowie. Tak przy okazji nie masz nic przeciwko temu aby wybrać się na Twoją budowę i rzucić okiem na posiadłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.08.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 A czy warto szukac dalej materialow (np Pyrzyce ,gryfino , itd ) Czy ceny sa nizsze ? Jakie macie doswiadczenia ? Witajcie piątkowo! Nie wiem, jak jest akurat w Pyrzycach i Gryfinie, ale brałam część materiałów z Drawna, Choszczna i Kalisza Pom. Tańsze było np. drewno z tartaku czy wytwory z miejscowej betoniarni. Bloczki BK, chemia i cała galanteria (rury, gwoździe itp.) - porównywalne ze Szczecinem, albo nieznacznie droższe. Ale już dach, glazurę czy terakotę woziłam ze Szczecina. Na pewno tańsza była robocizna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 26.08.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Niestety na pomoc męża nie mogę liczyć.Ale brnę dalej. Ja Cię kręcę. Żebym ja miał taką żonę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.08.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Niestety na pomoc męża nie mogę liczyć.Ale brnę dalej. Ja Cię kręcę. Żebym ja miał taką żonę. Klaus, takich żon to w grupie szczecińskiej się znajdzie kilka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.08.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Niestety na pomoc męża nie mogę liczyć.Ale brnę dalej. Ja Cię kręcę. Żebym ja miał taką żonę. Klaus, takich żon to w grupie szczecińskiej się znajdzie kilka! no przecież my wszystkie jesteśmy "żony budujące" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.08.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Didi - no przecież nie w mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.08.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Didi - no przecież nie w mieszkaniu czyż bym przeoczyła fakt przeprowadzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.08.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Didi - nie przeoczyłaś ja sam urzęduję i wykańczam "się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.08.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 ale chyba już niedługo do przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.08.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 no to fajnie, że to już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts