bodekku 26.08.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 pewnie że fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 26.08.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Klaus, takich żon to w grupie szczecińskiej się znajdzie kilka! No nie wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.08.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Udało się dodać emblemat. Można zamiast mnie zobaczyć mojego pieseczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 26.08.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Witam piątkowo - tuż przedweekendowo Po pierwsze chciałbym powiedzieć, że powołanie "Szczecińskiej Listy Rankingowej Wykonawców Budowlanych" jest fantastycznym pomysłem .. szczególnie dla rozpoczynających budowę. My, oczekując na Pozwolenie na budowę nie tylko chłoniemy informacje z doświadczeń budujących i przechodzimy przyśpieszony kurs budowlany .. ale również poszukujemy wykonawców do poszczególnych etapów budowy .. i tego typu "wymiana opinii/ rekomendacji" jest nieocenioną wartością. Oczywiście w miarę postępu prac i kontaktu z kolejnymi ekipami będziemy również aktywnie uczestniczyć w tworzeniu "Listy Rankingowej". Natomiast w międzyczasie chciałbym podzielić się w Wami moimi wątpliwości co do formy i bezpośredniości komentarzy zamieszczonymi w Rankingu. Może nie jestem specjalistą w tej dziedzinie, ale uważam, że w świetle ustawy o Ochronie Danych Osobowych wskazanie z imienia i nazwiska osoby bądź firmy z komentarzem "niesolidny", "nierzetelny", "złodzieje" czy "oszust" może przysporzyć zarówno opiniodawcy jak i adminowi wiele kłopotów. Oczywiście nikt się nie obrazi za uśmiechniętą mordkę z opisem : "solidny", "sprawdzony", "fachowo", "terminowo", "współpraca z nim, to przyjemność" – bo przecież jest to fantastyczna darmowa reklama .. A L E .. uważam, że w przypadku negatywnej opinii wystarczy skrzywiona mina autora – a resztę załatwi "szczegółowe info na priva". Co o tym myślicie ?? Pozdrawiam, Piotr GG 1741595 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 26.08.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Witam piątkowo - tuż przedweekendowo Po pierwsze chciałbym powiedzieć, że powołanie "Szczecińskiej Listy Rankingowej Wykonawców Budowlanych" jest fantastycznym pomysłem .. szczególnie dla rozpoczynających budowę. My, oczekując na Pozwolenie na budowę nie tylko chłoniemy informacje z doświadczeń budujących i przechodzimy przyśpieszony kurs budowlany .. ale również poszukujemy wykonawców do poszczególnych etapów budowy .. i tego typu "wymiana opinii/ rekomendacji" jest nieocenioną wartością. Oczywiście w miarę postępu prac i kontaktu z kolejnymi ekipami będziemy również aktywnie uczestniczyć w tworzeniu "Listy Rankingowej". Natomiast w międzyczasie chciałbym podzielić się w Wami moimi wątpliwości co do formy i bezpośredniości komentarzy zamieszczonymi w Rankingu. Może nie jestem specjalistą w tej dziedzinie, ale uważam, że w świetle ustawy o Ochronie Danych Osobowych wskazanie z imienia i nazwiska osoby bądź firmy z komentarzem "niesolidny", "nierzetelny", "złodzieje" czy "oszust" może przysporzyć zarówno opiniodawcy jak i adminowi wiele kłopotów. Oczywiście nikt się nie obrazi za uśmiechniętą mordkę z opisem : "solidny", "sprawdzony", "fachowo", "terminowo", "współpraca z nim, to przyjemność" – bo przecież jest to fantastyczna darmowa reklama .. A L E .. uważam, że w przypadku negatywnej opinii wystarczy skrzywiona mina autora – a resztę załatwi "szczegółowe info na priva". Co o tym myślicie ?? Pozdrawiam, Piotr GG 1741595 Piotrze! dokładnie tak samo myślę... jak prześledzisz historię wypowiedzi, dotąd byłem chyba jedyny który tak myślał -ale spotkałem się z takim sprzeciwem, że odpuściłem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.08.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Witam piątkowo - tuż przedweekendowo Po pierwsze chciałbym powiedzieć, że powołanie "Szczecińskiej Listy Rankingowej Wykonawców Budowlanych" jest fantastycznym pomysłem .. szczególnie dla rozpoczynających budowę. My, oczekując na Pozwolenie na budowę nie tylko chłoniemy informacje z doświadczeń budujących i przechodzimy przyśpieszony kurs budowlany .. ale również poszukujemy wykonawców do poszczególnych etapów budowy .. i tego typu "wymiana opinii/ rekomendacji" jest nieocenioną wartością. Oczywiście w miarę postępu prac i kontaktu z kolejnymi ekipami będziemy również aktywnie uczestniczyć w tworzeniu "Listy Rankingowej". Natomiast w międzyczasie .................opisem : "solidny", "sprawdzony", "fachowo", "terminowo", "współpraca z nim, to przyjemność" – bo przecież jest to fantastyczna darmowa reklama .. A L E .. uważam, że w przypadku negatywnej opinii wystarczy skrzywiona mina autora – a resztę załatwi "szczegółowe info na priva". Specjalistą też nie jestem. Ale ustawa o ochronie danych nie dotyczy firm i podmiotów gospodarczych, a jedynie prywatnych osób i to tylko wtedy kiedy można jednoznacznie po wpisie stwierdzić który to Jan Kowalski bo przecież ich wielu. . Ale wątpliwości pozostają także u mnie .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.08.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 no to czas zacząć przygotowania do weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunobsd 26.08.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 nie rozumiem do wzizt musze dolaczyc papierki od dostawcow mediow:energetyki i wodociagow. Z tego co wiem to energetyka nie robi problemow. Jesli chodzi o wodociagi to chyba musze zlozyc wniosek "o okreslenie warunkow przyłączenia do kanalizacji sanitarnej / deszczowej, ew. o wyrażenie zgody na włączenie do sieci kanalizacji sanitarnej / kanalizacji deszczowej / wodociągowej*" do wojta gminy. Czy tez nie musze, tylko do wodociagow? Bo w tym wniosku do wojta musze podac jako zalacznik wzizt. Rozwiazanie musi byc proste tylko go nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.08.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 brunobsd - u mnie wystarczyłodołączyć warunki z wodociągówpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunobsd 26.08.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 juz wiem zadzwonilem i pani wyjasnila ze wniosek jest troche nieaktualny i nie musze miec wzizt zeby starac sie o warunki przylaczenia. pisze i sam sobie odpowiadam, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunobsd 26.08.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 starales sie bezposrednio w Wodociagach, czyli w Goleniowie czy przez gmine?mi kobieta powiedziala ze oni juz chyba sami wystepuja o warunki techniczne w Wodociagach Zachodniopomorskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.08.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 witam dobrze ze pogoda jest..........ogrodniczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.08.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 starales sie bezposrednio w Wodociagach, czyli w Goleniowie czy przez gmine? mi kobieta powiedziala ze oni juz chyba sami wystepuja o warunki techniczne w Wodociagach Zachodniopomorskich. Ja jestem świeżo po załatwianiu dokumentów, (ale na terenie gminy Goleniów) i musiałam mieć warunki z wodociągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.08.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 witaj teska, co tam u Ciebie slychować? Jak tam ogrodek i Twój zwierzyniec? Iwonka rosnie.....sadze nowe.....ale mam juz dosc.....Byłam w Sokolnikach.....daj znac kiedy wpadniesz do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 26.08.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Niestety na pomoc męża nie mogę liczyć.Ale brnę dalej. Ja Cię kręcę. Żebym ja miał taką żonę. He, he, zapytaj mojego męża, czy jest zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 29.08.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam w poniedziałek, u mnie oczekiwania na pozwolenie na budowę ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.08.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.08.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witajcie! Czy też nie mogliście wejść na forum w weekend ze względu na "przeciążenie sieci" czy coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.08.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 powód był inny brak kompa w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.08.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 powód był inny brak kompa w domku Oooooj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts