maro74 29.08.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam poniedziałkowo. Ja też nie mogłem wejść na forum przez cały weekend przez to przeciążenie bazy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 29.08.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.08.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam! Ja też nie mogłam wejść na forum, no i był przymusowy odwyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 29.08.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A ja myślałem, że po sobotnio niedzielnej przerwie będzie mnóstwo postów do przeczytania, a tu redakcja taką niespodziankę zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.08.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A ja myslałem, że po sobotnio niedzielnej przerwie będzie mnóstwo postów do przeczytania, a tu redakcja taką niespodziankę zrobiła odpoczynek dla oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.08.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 można było wykorzystać czas na pracę w domku a nie na psucie wzroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.08.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witajcie w poniedziałek, donoszę, że w ramach gazyfikacji wsi i u mnie wesoło zażółciło się przyłącze , na razie jeszcze bez zawartości, ale podobno przed końcem roku mamy być "na gazie". Chodzą słuchy, że w przyszłym roku ma być kanaliza. No, tylko ja kopałam wiosną szambo... Hmm, pewnie bym się wstrzymała, gdybym wiedziała. Działka już prawie cała z trawniczkiem, mąż się zawziął, kopał, grabił i siał do późnej nocy. Jak Boryna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.08.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Czesc wszystkim . I znowu poniedzialek ale przynajmiej pogoda jest super Powstawialam zdjecia mojej dziali wiec jesli ktos ma ochote zobaczyc to zapraszam . Ps .A szukalismy jej chyba 3 lata Szczecin i okolice zjechalismy w kazda mozliwa strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.08.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 bryta - a który to wasz domek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.08.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 pokazany domek a piszesz, że macie działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 29.08.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam piątkowo - tuż przedweekendowo Po pierwsze chciałbym powiedzieć, że powołanie "Szczecińskiej Listy Rankingowej Wykonawców Budowlanych" jest fantastycznym pomysłem .. szczególnie dla rozpoczynających budowę. My, oczekując na Pozwolenie na budowę nie tylko chłoniemy informacje z doświadczeń budujących i przechodzimy przyśpieszony kurs budowlany .. ale również poszukujemy wykonawców do poszczególnych etapów budowy .. i tego typu "wymiana opinii/ rekomendacji" jest nieocenioną wartością. Oczywiście w miarę postępu prac i kontaktu z kolejnymi ekipami będziemy również aktywnie uczestniczyć w tworzeniu "Listy Rankingowej". Natomiast w międzyczasie chciałbym podzielić się w Wami moimi wątpliwości co do formy i bezpośredniości komentarzy zamieszczonymi w Rankingu. Może nie jestem specjalistą w tej dziedzinie, ale uważam, że w świetle ustawy o Ochronie Danych Osobowych wskazanie z imienia i nazwiska osoby bądź firmy z komentarzem "niesolidny", "nierzetelny", "złodzieje" czy "oszust" może przysporzyć zarówno opiniodawcy jak i adminowi wiele kłopotów. Oczywiście nikt się nie obrazi za uśmiechniętą mordkę z opisem : "solidny", "sprawdzony", "fachowo", "terminowo", "współpraca z nim, to przyjemność" – bo przecież jest to fantastyczna darmowa reklama .. A L E .. uważam, że w przypadku negatywnej opinii wystarczy skrzywiona mina autora – a resztę załatwi "szczegółowe info na priva". Co o tym myślicie ?? Pozdrawiam, Piotr GG 1741595 Nic dodać, nic ująć. Zgadzam się w pełni Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.08.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Ten domek to niestety sasiadow a nasza dzialka jest przed tym domkiem dopiero jest ogrodzona z dwoch stron . Ps Szkoda ze dopiero dzialka bo tak tam fajnie do okola jest las i taki spokoj a moj 8 letna bokserka odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.08.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 bryta, a gdzie te zdjęcia? nie widzę żadnego odsyłacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.08.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 puk, puk, otwieramy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.08.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Nie gniewaj sie Maggie ale jestem jeszcze poczatkujaca i szczeze mowiac bardzo malo oblatana w komputerowych sprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.08.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 witam wszystkich cieplutko starych i nowych specjalne gratulki dla Bikosy Didi - już jestem troszku mnie nie było, nie przymierzając ponad 5 tyg. a to, dlatego, że pierwszego dnia urlopu łups i poszłam na zwolnienie bo, mi się palec w prawej ręce złamał. no sam się nie złamał. pies połamał mi thuje, więc ja wściekła zrobiłam zamach żeby szczelić psinę. nie trafiłam, a ręka wylądowała na płocie. i tym sposobem bumelka. nic nie robiłam tylko na leżaczku, browarek i pokazywanie co jest do zrobienia. teraz odrabiam masę zaległości pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.08.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 cześć czupurku! Hihi, czyżby kara boska za podnoszenie ręki na psa swego? Chyba nie taka znów kara, skoro towarzystwo skakało wokół leżaczka i donosiło browarki?? bryta, już mnie olśniło, że trzeba kliknąć domek w stopce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 29.08.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 bryta w ładnej okolicy macie działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.08.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Dzieki Grzegorz U Ciebie na zdjeciach czy to Mierzyn ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 29.08.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Nie to Kościno, kawałek za Dołujami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts