Klaus 29.08.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 czupurek - lista odświeżona, dzięki za dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BoskaKocica 29.08.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 tak sie cieszę , że w końcu znalazłam kogoś kto boryka się z podobnymi jak ja problemami Oczywiście, oby tych problemów, zarówno papierkowych jak i budowlanych było jak najmniej. Mam pytanko, czy ktoś z budujących się w Mierzynie przechodził problemy z wybudowaniem (wykopaniem studni?) i odprowadzaniem wody z oczyszczalni biologicznej do deszczówki? I przede wszystkim, jak długo czekaliście na wydanie warunków zabudowy z Gminy Dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.08.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witaj na warunki czekałam ok. 2 miesięcy. Reszty tematów nie przerabiałam i za bardzo nie mogę pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 29.08.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 powitać grupę po przerwie pytanie do grupy posiadam okna tz same szyby do okien pcv i poszukuje taniego wykonawcy który mi do tych szyb dorobiłby ramy i skrzydła z pcv moze ktoś z grupy zna namiary na tani i rzetelny zakład okien z pcv gdzie się można dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 29.08.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witajcie wieczorową porą. Jestem jeszcze na urlopie i jak większość Matek Polek z "utęskniem" czekam na rozpoczęcie roku szkolnego swoich dziatek by móc wreszcie odpocząć Poza tym może znajdę w końcu trochę czasu na zajęcie się budową, a raczej jej zorganizowaniem. Dzięki za czarno-białą listę wykonawców. Nie omieszkam z niej skorzystać. A propos legalności tej listy, czyli jej zgodności z prawem. Nie chcę się zanadto wymądrzać, ale tak to już u nas jest, że przeważnie ten kto jest złym fachowcem bywa często bardzo "honorny" i nie da sobie pluć w twarz. Stąd też nazywanie kogoś publicznie złodziejem etc., nawet jeśli na takie miano po wielokroć zasługuje - jest dość ryzykowne. Szkoda czasu i nerwów na ewentualne procesy, a o tym że ktoś pracuje po prostu żle - wystarczy czerwona buźka ( mordka??) i wszyscy wiedzą o co chodzi. To tyle... A teraz prośba- poszukuję kogoś z Dobrej lub okolic do pomocy w uporządkowaniu działki z chwaściorów i postawienia płotu tymczasowego ( ok. 60 m). Będę wdzięczna za namiarki. Trochę przydługo to wyszło Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 29.08.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 jakoś nie widać entuzjazmu z faktu że sejm odrzucił veto kwacha w sprawie vatu na materiały budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.08.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Panowie pojawiła sie wśród nas BoskaKocica a wy nic ??? bryta witaj w domu! Ten kawałek białego domku na twoim zdjęciu, to dom mojej przyjaciółki, będe u ciebie częstym gościem , tak więc do roboty - będę trzymać rekę na pulsie! iwa-k No i gdzie sie podziewasz? Będe jutro na budowie do 15.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prochyra 29.08.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Dobry wieczór wszystkim jestem nowy na tym forum ale śledze je z najwyższą ciekawością i jestem pod wrazeniem ilości informacji zaeartych w postach no i rankingwykonawców jest super, a teraz troche o tym czego jestem szczesliwym posiadaczem. W maju tego roku wraz z moja żoną anna kupilismy działke w Mierzynie. Jest to działka nie uzbrojona , 1200 m. Jesteśmy na etapie wyboru architekta, geologa i geodety. Mamy projekt a Archonu " Dom w Kameliach 2", wszelkie wrunki podłaczenia i miejscowy plan zagospodarowania , oczywiscie duzy zapał i chęci. POzdrawiam wszystkich szczecińskich forumowiczów i mam nadzieje na pogłebienie wiedzy budowlanej i wymianę doswiadczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 30.08.2005 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witajcie starzy i nowi - Prochyra i BoskaKocica. Ogrodzenie w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.08.2005 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 witam wszystkich Józia - ty spać nie możesz, że bladym świtem klikasz? Didi - no wiesz jak możesz mnie o takie niecności podejrzewać? w domu mam neta ale tak okupowanego przez syna, że przestałam walczyć. wprawdzie drugie gniazdko też jest i sprzęt do niego, niestety jak to, w naszej polskiej rzeczywistości bywa - nie działa, a pan monter ma długą drogę do mnie. dlatego jak jestem w domu, to, mnie nie ma w necie. miłęgo dnia życzę braci forumowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.08.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.08.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 witam "nowalijki" BoskaKocica - to jest ksywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.08.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.08.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam również nowych! Prochyra, BoskaKocica witajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.08.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ja tu uśmiechnięta, ale miałam przed chwilą ostrą rozmowę z panią w ZUSie Gdyby nie kabel telefoniczny to by poszło na noże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.08.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Didi - siekiera jest lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.08.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Didi - siekiera jest lepsza ale za duża, do torebki się nie mieści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.08.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 30.08.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Boska Kocica, Prochyra - witajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 30.08.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witajcie wieczorową porą. Jestem jeszcze na urlopie i jak większość Matek Polek z "utęskniem" czekam na rozpoczęcie roku szkolnego swoich dziatek by móc wreszcie odpocząć Już jestem chora na myśl, że znowu będę się użerać ze swoim Umiłowanym Synalkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts