Gość 15.10.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 mariusz r - coś ty się tak Maksia uczepił? Od kiedy się pojawiłeś, zepsuła się atmosfera w grupie szczecińskiej.Czy tobie chodzi tylko o to, żeby być w centrum uwagi, poprzez swoje nieładne zagrywki? Przestań z tym, nie po to tu się spotykamy. Przecież nikt cię tu nie zapraszał - sam tu "przyszedłeś".Jeśli w takiej atmosferze ma się odbyć nasze spotkanie, to może lepiej dla nas, żebyś w tym dniu nie miał czasu? Bo nerwów to każdy ma dosyć i bez ciebie.Jeśli jednak chciałbyś swe ataki przerzucić na mnie lub kogoś innego, to lepiej z góry zrezygnuj - takie chamskie zagryweczki pod głupią publiczkę to nie dla mnie. Jakbyś chciał się obrazić, to proszę bardzo, bo wiele osób ma cię już dość. Do nieusłyszenia! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 15.10.2003 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Mamona Lisa: to ja do Ciebie z sercem, żeby powiedzieć dwie tajemne rzeczy o okolicy a Ty mi takie słowa?? Ok. nie powiem... sznuruję buzię i palce na klawiaturze... nic nie powiem ... Nawet trzy rzeczy... ale nic... mariusz_r: ukłony i krótka informacja. Pozwalam sobie na nią z racji wieku i doświadczenia. Od czasu jak jestem na forum (to już ponad rok) nikt nikomu nie psuł krwi. Owszem na "wymianie doświadczeń" ludzie skaczą sobie do gardeł broniąc jedynie słusznej cegły czy dachówki. Ale tutaj? to jest niedopuszczalne! Wszyscy, (szczególnie Maksiu) są dla siebie mili i uczynni - najwyżej pozwalają sobie na drobne uszczypliwości. kropka I ogólnie wszystkim dzień dobry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.10.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Mariusz..... i ja sie zgadza z Ivette.....myśle ze wiekszosc grupy nie chciałaby zeby tak było..spotykamy sie zeby porozmawiac, czasami poplotkowac, itp..odreagować budowlane stresy...nie umiesz tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.10.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Boziu, co tak nerwowo się zrobiło, proszę się uśmiechnąć i trzymać kciuki, żeby nie lało do niedzieli bo mi się ławy rozpłyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.10.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Coś nasza młoda mama mało się odzywa. Chyba Antoś jest aktywnym chłopaczkiem i nie daje mamusi czasu na dyskusje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 15.10.2003 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 http://www.webton.pl/sklep/winoteka/rosso%20ciacci2.jpg STO LAAT STO LAAAT - NIECH Żyje Żyje NAAAAAAAAAAAAAM nasz klubliderka!!!!A na poważnie - życzymy dużo zdrowia, szczęścia rodzinnego, kasy, przeprowadzki na święta, miłych sąsiadów, męża przy boku, równej drogi, solidnych wykonawców!Joaśka i Jasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 15.10.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 http://www.webton.pl/sklep/winoteka/rosso%20ciacci2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.10.2003 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Dołączając do życzeń dla naszej klubliderki dołączam jej ulubione kwiatki,pisz nam jeszcze dużo postów i lideruj nam jeszcze dlugohttp://212.244.66.131/mmpics/roze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.10.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 dziękuję...... buziaczki dla wszystkich, winko, szampanika......ciacho..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 15.10.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Wrum, wrum, wrrrumm!!! Bumtarara Bum Bum Bumtarara Bum Bum! Tesko, my się też przyłączamy i uściski przesyłamy! Wielka buźka! Młodzież budująca ze skraju Puszczy Goleniowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 15.10.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Ciasteczko upiekłam imieninowe:http://www.mniammniam.pl/obrazki/ciasto_sliwki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 15.10.2003 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 GOROĄCE ŻYCZENIA WSZYSTKIEGO CO NAJ... NAJ... NAJLEPSZE DLA NASZEJ SOLENIZANTKI - OBY NAM DŁUGO LIDEROWAŁA JUŻ Z NOWEGO DOMKU Niestety nie umiem wstawiać obrazków (ale obiecuję że się nauczę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.10.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Ksiegowa..... dzięki i nie martw sie : ja tez nie umiem...mozę nas Joasia lub Maksiu nauczy Joasiu....łoj co za pychotki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 NECH NAM TESKA STO LAT ŻYJEI W DOMECZKU JAK W KWIATECZKUSOBIE PIĘKNIE ZAMIESZKUJE. A DOMECZEK JAK TA LALACAŁY JAK TE PYSZNE LODYŻÓŁCIUTEŃKI, WANILIOWYWKRÓTCE BĘDZIE JUŻ GOTOWY! NA CZEŚĆ TESKI: HIP HIP HURRRRRRRRRRRRRA!I GŁOŚNE: STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE TESKA NAM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.10.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Stasiek - budujaca młodzieży dzięki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.10.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 ivette nasza grupowa poetko.....dzięki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 No Maksiu - polej tego winka, trzeba wypić za naszą KLUBLIDERKĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.10.2003 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 no to zapraszam do stołuhttp://212.244.66.131/mmpics/bankiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.10.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Ja poproszę to białe w szkiełku na nóżce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 O cię Franek - ale balanga! A jacy fajni kelnerzy Ciekawe, co mój mąż na to powie? Super - zabieram się do konsumpcji! A na deserek podrzucam to: (img)http://www.mniammniampl/obrazki/gora.galaretka.jpg(/img) - mam nadzieję, że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts