Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

mariusz r - coś ty się tak Maksia uczepił? Od kiedy się pojawiłeś, zepsuła się atmosfera w grupie szczecińskiej.

Czy tobie chodzi tylko o to, żeby być w centrum uwagi, poprzez swoje nieładne zagrywki?

Przestań z tym, nie po to tu się spotykamy. Przecież nikt cię tu nie zapraszał - sam tu "przyszedłeś".

Jeśli w takiej atmosferze ma się odbyć nasze spotkanie, to może lepiej dla nas, żebyś w tym dniu nie miał czasu? Bo nerwów to każdy ma dosyć i bez ciebie.

Jeśli jednak chciałbyś swe ataki przerzucić na mnie lub kogoś innego, to lepiej z góry zrezygnuj - takie chamskie zagryweczki pod głupią publiczkę to nie dla mnie. Jakbyś chciał się obrazić, to proszę bardzo, bo wiele osób ma cię już dość. Do nieusłyszenia! Ivette

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Mamona Lisa: to ja do Ciebie z sercem, żeby powiedzieć dwie tajemne rzeczy o okolicy a Ty mi takie słowa?? :cry: Ok. nie powiem... sznuruję buzię i palce na klawiaturze... nic nie powiem ... Nawet trzy rzeczy... ale nic...

mariusz_r: ukłony i krótka informacja. Pozwalam sobie na nią z racji wieku i doświadczenia. Od czasu jak jestem na forum (to już ponad rok) nikt nikomu nie psuł krwi. Owszem na "wymianie doświadczeń" ludzie skaczą sobie do gardeł broniąc jedynie słusznej cegły czy dachówki. Ale tutaj? to jest niedopuszczalne! Wszyscy, (szczególnie Maksiu) są dla siebie mili i uczynni - najwyżej pozwalają sobie na drobne uszczypliwości. kropka

I ogólnie wszystkim dzień dobry!!!

http://www.webton.pl/sklep/winoteka/rosso%20ciacci2.jpg

STO LAAT STO LAAAT - NIECH Żyje Żyje NAAAAAAAAAAAAAM nasz klubliderka!!!!

A na poważnie - życzymy dużo zdrowia, szczęścia rodzinnego, kasy, przeprowadzki na święta, miłych sąsiadów, męża przy boku, równej drogi, solidnych wykonawców!

Joaśka i Jasiu

NECH NAM TESKA STO LAT ŻYJE

I W DOMECZKU JAK W KWIATECZKU

SOBIE PIĘKNIE ZAMIESZKUJE.

A DOMECZEK JAK TA LALA

CAŁY JAK TE PYSZNE LODY

ŻÓŁCIUTEŃKI, WANILIOWY

WKRÓTCE BĘDZIE JUŻ GOTOWY!

NA CZEŚĆ TESKI: HIP HIP HURRRRRRRRRRRRRA!

I GŁOŚNE: STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE TESKA NAM!!!!