Maggie 30.08.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ciekawe jak często się trafia taka ekipa, której można od początku do końca zaufać bez kontroli Jak to mawiają nasi sąsiedzi: "Vertrauen ist gut, Kontrolle ist besser". Ta sama ekipa, co do której nie miałam większych zastrzeżeń, gdy rok temu budowali "pod moim okiem" już nie była aż tak sumienna i terminowa, gdy drugim razem budowali bez czujnej obecności inwestorów. A tak w ogóle, to witam we wtorek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 30.08.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam Jakaś szarobura pogoda dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.08.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ciekawe jak często się trafia taka ekipa, której można od początku do końca zaufać bez kontroli Jak to mawiają nasi sąsiedzi: "Vertrauen ist gut, Kontrolle ist besser". Ta sama ekipa, co do której nie miałam większych zastrzeżeń, gdy rok temu budowali "pod moim okiem" już nie była aż tak sumienna i terminowa, gdy drugim razem budowali bez czujnej obecności inwestorów. A tak w ogóle, to witam we wtorek! to tak właśnie jest Ja do pana M (Teskowego i Czupurkowego) pilnowałam i nadzorowałam więc większych wpadek nie było i było terminowo. Ale właśnie ja miałam czas by tego dopilnować i gdy o godzinie 8,00 nie było ich jeszcze na budowie to ja już dzwoniłam z "reprymendą", że u mnie to oni juz powinni działać! I NIE DAWAŁAM ZALICZEK, TYLKO "ZA WYKONANĄ PRACĘ"!!!!! PAMIĘTAJCIE NIE DAWAJCIE ZALICZEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.08.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Przeczytałam post i wyszło na to, że ja jakaś starsznie wredna jestem, ale niestety tak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 30.08.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Przeczytałam post i wyszło na to, że ja jakaś starsznie wredna jestem, ale niestety tak trzeba Nooo, Didi, ale wredna jesteś Maggie, ale masz fajny domeczek. I sufit drewniany. Chcę kupić duuużo modrzewia i kurna - nigdzie nie ma. Maggie, jakim drewnem okładaliście sufit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.08.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Didi - wreedna - to są twoje słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.08.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 właśnie przeczytałam, że N. Shyamalan kręci nowy film to tak na marginesie, bo bardzo się ucieszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.08.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 a jaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.08.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 coś o Nimfach wodnych, ma nosić tytuł "Lady in the Water" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.08.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 to po polsku znaczy "kobieta w zalanej piwnicy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.08.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ale nie zaprzeczysz, że robi dobre filmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.08.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 nie zaprzeczę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.08.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Maggie,[/b] ale masz fajny domeczek. I sufit drewniany. Chcę kupić duuużo modrzewia i kurna - nigdzie nie ma. Maggie, jakim drewnem okładaliście sufit? Józiu S., nasz sufit jest z sosny, ale w tartaku w Kaliszu Pomorskim, gdzie kupowaliśmy drewno, mieli też modrzew. Jak będziesz potrzebowała, to odszukam telefon. A domeczek - mała rzecz, a cieszy. Też go lubię . Kasia Nova: wysłałam Ci wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 30.08.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Maggie- dzięki Teska- nie doszło - ale też dzięki za dobre chęci. Proszę jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.08.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 nie zaprzeczę !!! no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.08.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Maggie- dzięki Teska- nie doszło - ale też dzięki za dobre chęci. Proszę jeszcze raz... raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 30.08.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Teska- dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.08.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam grupkę...... a tak pomyslałam.....moze jakies spotkanko by wyszło....dopoki fajna pogoda jest No i co? Nikt nie podjął tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.08.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Didi - jam bym kciała, jak czas pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.08.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja też - ale już spadam do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts