Teska 31.08.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 dlaczego masońskie ??? tak mi się skojarzyło, jakby z jakąś wielką tajemnicą :" ona o nas wie". Kurcze wydało się! Ale rzeczywiście czasami jak opowiadam komuś, że coś takiego jak forum istnieje to ludzie potrafią powiedzieć "ja się do tego nie nadaję", jakby to było coś nielegalnego! tajemniczego a niektorzy sie z tego smieją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.08.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 a niech się śmieją!I Kopernik za swoje teorie na początku był wyśmiewany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.08.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Didi - bo to faktycznie wymaga wyższego stopnia wtajemniczenia jak ktoś się boi to znaczy się nie nadaje dokładnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 jak sie śmieją - to my ich nie lubimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.08.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Zgadnijcie gdzie się dziś wybieram? Do ZUSu! nie, nie! nie będę robić zadymy! jadę po "płatnika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Didi - powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.08.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 dobre z tą masonerią może jakiś herbik mały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.08.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 ale coś w tym musi być mój były majster na hasło forum i zacytowanie jakiś jego poczynań zawsze jakoś tak dziwnie mruga oczami no a z tą niby kamerą go obserwującą - to, był numer stulecia. do tej pory opowiadam o tym ludziom na prawo i lewo. a elektryk Teski - Strózik? właśnie ostatnio był u mnie robić eletrykę furtki. w rozmowie wyszło, że dzięki swojej solidności został doceniony i cytuję: "zostałem opisany w muratorze". tak, net jakby nie było potęgą jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.08.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Czesc wszystkim Delf swiat jest maly , jak tlumaczylismy znajomym gdzie kupilismy dzialke to prawie kazdy znal kogos kto tam mieszka z pracy itd .a to takie male osiedle . Co prawda z budowa jeszcze nie ruszamy ale ciagle ogladamy projekty i oczywiscie kosztorysy . A najgorsze jest to ze z druga polowa mamy zupelnie ale to zupelnie inne gusta . Czy ktos to z was przerabial ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 31.08.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Czy ktos to z was przerabial ??? Ja, cały czas Ale jeszcze pozwu nie złozylismy, może jakoś dotrwamy do końca - juz niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.08.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 A na jakim etapie jestes ? Ciagle mysle parterowy czy z podaszem ,zabudowa jest tam mieszana parterowy jest wygodniejszy , ale czy nie bede za niska w stosunku do sasiadow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 31.08.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 ale czy nie bede za niska w stosunku do sasiadow ? Co przez to rozumiesz? Wg mnie: parterowy droższy, niz pietrowy o tej samej powierzchni; ale za to nie ma schodów, co dla niektórych jest zaletą, a dla innych wadą. ja bardzo chciałam mieć schody i...mam Inni cenią parterowe za te wszystkie zaułki i labirynty, bo wszytsko trzeba zmiescic na jednym poziomie. Musisz sama zdecydowac, co bardziej ci sie podoba, a na sąsiadów nie patrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 31.08.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Witam całe stowarzyszenie pod wezwaniem , bryta, dostałaś mojego maila? A propos parterowy a z poddaszem - i jeden i drugi ma zalety i wady. Ja jednak lubię facjatki na poddaszu peterz: witaj w grupie! Niezłe z tym kopaczem rowów! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 31.08.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 otwieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.08.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Maggie wyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.08.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 ale coś w tym musi być mój były majster na hasło forum i zacytowanie jakiś jego poczynań zawsze jakoś tak dziwnie mruga oczami no a z tą niby kamerą go obserwującą - to, był numer stulecia. do tej pory opowiadam o tym ludziom na prawo i lewo. a elektryk Teski - Strózik? właśnie ostatnio był u mnie robić eletrykę furtki. w rozmowie wyszło, że dzięki swojej solidności został doceniony i cytuję: "zostałem opisany w muratorze". tak, net jakby nie było potęgą jest ano nic nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 czyżby wykonawcy czytali FORUM ??? to się muszą wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.08.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 czy czytają? tylko raczej niektórzy, jakoś nie wyobrażam sobie Zdzicha z laptopem. ale mówi się wśród nich o forum, więc wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.08.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Teska - czego nie wiedziałaś? on mówiąc murator miał na myśli naszego foruma. a to, już twoja sprawka (zasługa) i on o tym wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 czupurek - ja mam nieograniczoną wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts