bryta 01.09.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dzieki Teska masz moze jakis telefon lub adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.09.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Iwonka i Adaśróbcie tak jak radzą przedmówcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.09.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Teska - a inne ceny tez znasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.09.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Iwonkawg mnie wytynkowanie "całego" domu tzn "całego" a nie "bez ścian działowych". I koniec! Kropka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.09.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A moja córka dzisiaj podeszła do swojej wychowawczyni i powiedziała: "proszę pani, ale ja na dużych przerwach będę chodziła do biblioteki więc pewnie będę się spóźniała na lekcje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.09.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 a daleko ma do biblioteki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.09.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 pietro niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 01.09.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A moja córka dzisiaj podeszła do swojej wychowawczyni i powiedziała: "proszę pani, ale ja na dużych przerwach będę chodziła do biblioteki więc pewnie będę się spóźniała na lekcje" sprytna jest, da sobie dziewczyna rade w zyciu my bylismy z synkiem ( 4 lata) nad morzem i gdy sie zbieralismy nie moglam znalezc klapka , w koncu znalazlam na wpol przysypanego i mowie do syna - widzisz prawie mi zasypales klapka i bym nie znalazla, a on na to - no widzisz,podziekuj mi teraz ze ci calego nie zakopalem Sluchajcie gdzie najtaniej kupic bloczki na sciany fundamentowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.09.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Agnieszka1: najtaniej było w miejscowej betoniarni - u producenta, a nie w hurtowni. Ale to nie było w Szczecinie. Jakie są szczecińskie realia - niestety nie umiem powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 01.09.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 moj syn idzie teraz do 4-ro latkow a wczoraj caly dzien szykowal sie do szkoly na za 3 lata - heh ale wszystko spakowal dokladnie i powiedzial: mama za 3 lata nic mi nie musisz kupowac ja juz sie zapakowalem No a moja 8 letnia córka powiedziała, że: "głosować to ona będzie na Tuska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 01.09.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Agnieszka1: najtaniej było w miejscowej betoniarni - u producenta, a nie w hurtowni. Ale to nie było w Szczecinie. Jakie są szczecińskie realia - niestety nie umiem powiedzieć jakie?wszystko drogie kasa idzie jak woda, dzis maz mi zakomunikowal ze wydal 8 tys na stal - matko to ile mi zostanie na wykonczenie wnetrz???(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 01.09.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Napiszcie co o tym sądzicie. Pomijam fakt, że jest wiele poprawek np. (na podłodze nieuprzątnięte zwały tynku, poprzecinane kable elektryczne, spod tynków wystaje kabel, przekoszone filary, i wiele innych bubli. No to powiedz im, że jak poprawią to co napsuli to nie będą Ci nic winni pieniędzy. A póki co to mają do zwrotu X zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.09.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 moj syn idzie teraz do 4-ro latkow a wczoraj caly dzien szykowal sie do szkoly na za 3 lata - heh ale wszystko spakowal dokladnie i powiedzial: mama za 3 lata nic mi nie musisz kupowac ja juz sie zapakowalem No a moja 8 letnia córka powiedziała, że: "głosować to ona będzie na Tuska" hihi! A co, jest fanką Kaczora Donalda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 01.09.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witam w ten szkolny dzień Didi Moja córka też sobie bibliotekę upodobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 01.09.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 mozna z kosztorysu wydrukowac zestawienie materiałów ( ewentualnie dodac rysunki) i puscic do hurtowni z prosba o wycene,oferte. Agnieszka, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 01.09.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witam w ten szkolny dzień Didi Moja córka też sobie bibliotekę upodobała Ciesz się. Mój syn ze wszystkich przedmiotów - najbardziej ....rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 01.09.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Trobe Moja córcia rowerek też baaardzo lubi Wczoraj nawet sobie kolanko przeszlifowała ładnie się komponowało dzisiaj z białymi podkolanówkami i granatową spódniczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.09.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Wieczorem witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 01.09.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Teska - tradycyjnie na posterunku Jak tam Twój ogródek? Ciągle dużo pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.09.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Sylwia jaki tam posterunek...sm\ama w domku...kawka to co robić....wlaczyłam neta:) Skonczyłam niedawno podlewac....a pracy mase. Kupiłaś działkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts