Gość 15.10.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Tesko! To jeszcze raz ja z tym deserkiem - może teraz się uda? http://www.mniammniam.pl/obrazki/gora_galaretka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2003 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Jezuuuuuuuuu! Jaki piękny wyszedł! Smacznego wszystkim P.S. Joasiu - podziękowania za naukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.10.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 łoj laboga......ale smakowitości......az mi głupiutko...bo ja nie umiem takich obrazków....ech ale na przyszły raz balanga bedzie w nowym domku....ze wszystkimi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.10.2003 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Och, ale się najadłam. A jakie napitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.10.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 S.P kawki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 15.10.2003 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Teska: pójdź na nauki do Ivette. Ona juz umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.10.2003 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 musze popytać Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.10.2003 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Ivette ja też się zapisuję na nauki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.10.2003 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 No patrzcie, a ja akurat musiałem służbowo wyjść jak Wy się zabrałyście za komsumpcje, eeee biednemu zawsze wiatr w oczypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Ja chętnie służę pomocą w kwestii nauki, chociaż sama dopiero się uczę. A nauczyła mnie JOASIA - dziękuję Teska, S.P. - jak coś to walcie śmiało - postaram się w miarę moich nowych możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.10.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Maksiu nio cio Ty...zapraszamy Cie do stołu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.10.2003 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 A zostało coś tam jeszcze na tym stole??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.10.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 doniesiemy, upichcimy...wsio....nalejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.10.2003 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 No to sie dosiadam...ja poprosze na poczatek to ciacho z galaretka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 15.10.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Olaboga - konsumpcja kelnerów w biały dzień?!?! Ale jak my się podzielimy, ich jest tylko trzech... Joasiu!!! toć to jedynie żart był, kokieteria itepe - nie obrażaj się, no! A swoją droga nieźle mi idzie - domu, ba - działki, jeszcze niet a ja już z ew. sąsiadką mam spięcie Tesko wszystkiego naj, zdrowia, szczęścia i uczciwych budowlańców http://www.losangelesflowers.com/store/media/2978s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 15.10.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Szybciutko witam wszystkich! Tesko- gratuluje, nie jestem taka zdolna aby wkleic fotke a na wiersz na obecnym etapie nie mam weny. ale zyj nam liderko 100lat i wspomagaj doswiadczeniem!! w budowaniu i nie tylko- w koncu masz syna!! Ivette- ja marzylam o coreczce ale teraz nie wyobrazam sobie kogos zamisast antosia. wczoraj zlozylismy o ten plan zagospodarowania, cos dlugo trzeba czeklac- pewnie bedzie na koniec listopada - poczatek grudnia. za to zmrozila nas cena wydania warunkow przylacza do kanalizy- 900pln!! gmina sie bogaci! Pozdrawiam wszystkich nowo pojawionych budujacych i pragnacych budowac. my mielismy kase na dzialke i jeszcze moze starczy na architekta. troche pozyczymy od dobrych ludzi a potem to juz czysty, czysciutki kredycik, ktory mamy nadzije nas nie zje. mieszkanko mamay ale nie wlasne- chyba, ze wykupimy a teraz inne pryncypia wiec sie zastanawiamy. buziaczki i trzymam kciuki za start S.P.papa ps. joasia- ty to jeszcze zdolna kulinarnie jestes! na wiosne zaskocze wszystkich zupą z lisci rzodkiewek- no chyba , ze ktos juz zna! papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 15.10.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Maaaksiuuu!! Obiaaaaad!Bo wystygnie :http://www.mniammniam.pl/obrazki/szaszlyk_cytryna_grill.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.10.2003 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Jaosiu....łoj ale obiadek.... Bikosa.....co to za zupka z lisci????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.10.2003 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Joasia: uffffff ledwo zjadlem.. nie trzeba bylo dawac mi wczesniej tego ciasta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Kurczę - Maksiowi to dobrze ja bym zjadła makaronik jakiś w sosiku, bo już z przyjęcia Teski wszystko poszło w gardła innych Bikosa - rozumiem, że Twój Antoś najpiękniejszy jest na świecie (mam to samo względem moich córek) i tak trzymaj! W kwestii warunków za 900,-zł, to już teraz rozumiem, z czego tam w Dobrej uzbrojenie gmina robi - a mówili, że ze środków unijnych Mamona Lisa - nowa a już taka naumiona? Obrazki wkleja bez mrugnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts