bodekku 05.09.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 czupurek - szwedzki czy kanadyjskito też technika szkieletowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.09.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 to ja tez wszystkich witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.09.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 I ja witam Załatwiłam 36m3 modrzewia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.09.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 ja tez chyba juz spadam, bo jutro niedziela a ja pracuję (to się chyba nazywa pracoholizm) Iwonka i jak z wtorkiem??? jedziemy?? daj znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.09.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Acha, pozwolenia na budowę na razie nie dostałam, bo mam 6 braków Zauważyłam niepokojący brak zainteresowania moimi sprawami. Grupo gdzie jesteś? Dodaj otuchy, albo ...daj na zapęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.09.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 też dołączam i witam poniedziałkowo pogoda na łikend była super Delf - gdzie wybierałaś lampeczki? kurka czuć już jesień. dzikie ptaki latają już po niebie w kluczach, a rano jest zimno. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.09.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Witam wszystkich poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 A no i dostałem już rachunek z ENEI z I połową opłaty przyłączeniowej. Kurde kasę już ciągną ale się zobowiązali że przez 12 miesięcy im się uda podłączyć prąd, a na razie gdyby była potrzeba to pozwolą na tymczasowy budowlany. Hej wszystkim Tak u nas tez tak mowili , ze najwyzej tymczasowy, ze to ryczaltem sie placi 200 zl za 2 tygodnie , ze nie ma problemu - jak przyszlo co do czego okazalo sie ze tymczasowy to tylko na tydzien mozna sobie podlaczyc ( to ciekawe skad wczesniej im sie wziela ryczaltowa dwytygodniowa oplata skoro tylko na tydzien mozna) i trzeba zaplacic oplate jednorazow za "uzyczenie" 300 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Agnieszka1 - monopolista to monopolista zainteresowanych przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.09.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 cos pusto dziś...... ide ogrodnictwo wzywa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 05.09.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Co do kuchni: będzie mi robił stolarz, czy jak tam zwał, który zrobił juz kilka kuchni u moich znajomych, a nam dał bardzo dobrą cenę w porównaniu z innymi studiami kuchennymi - a troche ich odwiedziliśmy. Także Bikosa ma jakieś fajne namiary na polickie studio kuchni. a czy można namiarek na tego stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.09.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 A ja mam pytanie z innej beczki:Nichcący chlapnęłam wybielaczem na bluzę niebieską córki, no i jest kilka plamek. Czy jest sposób "wyrównać" kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Didi - zamocz całą bluzkę w wybielaczu lub pochlap dowolnie - będą nieregularne plamki podobno wygląda odlotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Witam Didi zrobiłam niedawno podobny numer No i włożyłam całą bluzkę do wybielacza tak jak pisze Bodek. Plamy rzeczywiście nie było ale bluzka zmieniła z jasnofiloetowego na wyblakły róż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Didi - spróbuj co się stanie to się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.09.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 A ja mam pytanie z innej beczki: Nichcący chlapnęłam wybielaczem na bluzę niebieską córki, no i jest kilka plamek. Czy jest sposób "wyrównać" kolor? Didi ja kiedys tez tak zrobiłam.....zostaje tylko zanurzyc cala bluzke...i bedziesz miala inna...moja byla biala z wpadajacym blekitem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Teska - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 znaczy - mam dobrą koncepcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.09.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 a długo powinna tak leżeć?i czy w czystym wybielaczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.09.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 ja w łikendzik zrobiłam podobny numer, ale w odwrotną stronę. wsadziłam do pralki nową, czerwoną bluzę i parę innych raczej pastelowych fatałaszków. efekt: bluza jest nadal ładnie czerwona , ale już 2 koszulki, moja bluzka i boksery młodego nie wiedzieć czemu mają brudno różowy odcień czy jest sposób pozbyć się tego różowego, obrzydliwego odcienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts