Didi 05.09.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 znaczy - mam dobrą koncepcję bodekku gotować i piec też umiesz? przekaż gratulacje swojej żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.09.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Didi - bo on-y są zdolne mój jak pierze takie numery jak mój mu się nie zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.09.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 a długo powinna tak leżeć? i czy w czystym wybielaczu? dopoki kolorku nie zmieni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Didi - gotuję wodę w czajniku elektrycznym z pieczeniem trochę gorzej - chyba że grill gratulacje możesz przekazać osobiście jeżeli uskutecznimi spotkanie grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 czupurek - no pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 a właśnie było hasło - spotkanie ??? i co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.09.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 a właśnie było hasło - spotkanie ??? i co dalej i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 i zapadła cisza ja nie mam czasu na myślenie ale chętnie się dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Poradzcie gdzie sie udac za plytkami - glazura, gresem, terakota. Interesuja mnie gotowe ekspozycje lazienkowe, , kuchenne, holowe gdzie takich ekspozycji jest najwiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 ja wybierałem w Hiperze na Świerczewskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.09.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Bluza uratowana i nawet zbytnio koloru nie zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.09.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Poradzcie gdzie sie udac za plytkami - glazura, gresem, terakota. Interesuja mnie gotowe ekspozycje lazienkowe, , kuchenne, holowe gdzie takich ekspozycji jest najwiecej? Potwierdzam: Świerczewska ja tam kupowałam glazurę do łazienek i pamietam, że powyżej jakiejś kwoty nawet rabaty dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Poradzcie gdzie sie udac za plytkami - glazura, gresem, terakota. Interesuja mnie gotowe ekspozycje lazienkowe, , kuchenne, holowe gdzie takich ekspozycji jest najwiecej? Potwierdzam: Świerczewska ja tam kupowałam glazurę do łazienek i pamietam, że powyżej jakiejś kwoty nawet rabaty dają sa tam gotowe ekspozycje ? - nie mam pomyslow wiec chcialabym tak wejsc i zeby ekspozycja mi sie spodobala i ja kupuje do Hipera zagladne napewno, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.09.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Właśnie tak!Niebieską łazienkę kupiliśmy tak jak stała, natomiast w beżowej zmieniłam bordery, bo tamte (oryginalne) były zbyt mdłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Właśnie tak! Niebieską łazienkę kupiliśmy tak jak stała, natomiast w beżowej zmieniłam bordery, bo tamte (oryginalne) były zbyt mdłe. o wlasnie niebieska bym chciala, podoba mi sie np. ta http://www.dadoceramica.it/images/serie/beautyline/amb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.09.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 ja mam spokojniejsze kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 ja mam spokojniejsze kolory ja lubie zywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 05.09.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Witam w to słoneczne popołudnie Właśnie dostałam jakiś list od ENEI )) Pędzę czytać co mi tam napisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 05.09.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 o rany! ale mi napisali... A prosiłam, żeby była wersja dla blondynki... Napisali, że na projekt mają 8 miesięcy ( ale projekt już jest) Za resztę to nie ręczą- bo pozwolenie na budowe to nie od nich zależy... No ale jak juz to pozwolenie dostaną to w 4 miesiące się uwiną... Hm.... Czyli jak pozwolenia na budowę nie dostaną ( bo coś tam) to na prąd moge czekać i czekać.... i czekać... Nic juz nie wiem... kupować taką działke czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 05.09.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 No i dostaliśmy pierwszą wersję projektu naszego domku od Pani architekt. Z żonką debatujemy To może pokaż i nam, to coś skrytykujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts