S.P. 15.10.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 I Ty Maksiu mówisz, że Tobie wiatr w oczy. Mi Joasia nie zaproponowała takiego szaszłyczka. Zjem w domu bigos z chlebkiem i na działkę zobaczyć co tam zdiełano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 15.10.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Ivette. Taki? :http://www.mniammniam.pl/obrazki/spagheti_pietruszka.jpgczy z kurkami w sosie:http://www.mniammniam.pl/obrazki/tag_kurki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2003 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Noooooooooooooooo biorę po pół porcji z każdego rodzaju, bo jestem łakoma na makaroniki Kto chce się poczęstować? Joasiu - pięknef! Cholera, naprawdę zgłodniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 15.10.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Ivette - to chyba kwestia fryzjera... Tak, na pewno: w zeszłym tygodniu pokryłam blond farbą w odcieniu "sarni brąz" i już działa! A tak serio - metoda prób i błędów zawsze działa. Służę pomocą "nienaumionym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.10.2003 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Zajrzyjcie na :Uwagi o Forum Muratora - ostatni post Redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 15.10.2003 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Fakt lepszy sasiad co w oczy powie niz za tel. chwyta! Moze to i 500zl kosztowac Ksiegowa-czy to ta posesyja na ktorej jest rondo ????????????????????(12welna min. czy nie za cienko,w ktorym miejscu pisza o laczeniu stropu z kominem) Ivette - zadnych zagrywek,zadnego centrum uwagi,jedyne centrum to doustnie w tabletkach,oraz galeria ......... na zakupki JoasiaJasia-oki doki drobne uszczypliwosci ale bez urazu Teska-fakt krotkie spiecia wlicza sie w rachunek,a moj kredyt sie wyczerpal Maksiu-Stasiek-bez URAZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.10.2003 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 witam wieczorową porą.... winko dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 15.10.2003 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Nie wiem o co chodzilo Tomkowi1950....? Nic nie widze dziwnego w odpowiedzi na pytanie o zaprzestanie wydawania czasopisma "WWW",ze Murator zaprzestaje jego wydawanie.A Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 15.10.2003 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 AHA.I jeszce troche a moj podpis spelni sie co do Mariusza. Pozdrawiam. CZesc Teska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.10.2003 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Karol chodzi o spotkanie forumowiczów z całej Polski.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 15.10.2003 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 ... i tak się nieeeuuuuuuuuuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.10.2003 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Stasiek, uda sie uda...co zapeszasz...toz to prezencik dla mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.10.2003 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Wszystko zalezy od tego czy duzo ludzi bedzie zainteresowanych, mysle ze jakas reprezentacja naszej grupu pewnie by sie wybralapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 15.10.2003 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 A ja popieram Staska! Sorry Teska,nidyrydy. Jak zauwazyliscie umiescilem inny obrazek,z podobizna miejsca w ktorym obecnie sie znajduje(nie jest to gleboka Mandzuria ) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 15.10.2003 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Całkiem fajny jachcik, karol_a Zobaczycie, że nie wyjdzie tak, jak będzie zaplanowane - przejrzyjcie posty odnośnie naszego spotkania i przemnóżcie tę problematykę gdzieś x150 (może Maksiu pomoże policzyć przez ile...). Pewnie, że ktoś przyjedzie, ale nie bądźmy takimi optymistami... ludzie są ludźmi - mało kiedy zgodni, a jeśli się za to nie weźmie profesjonalnie (od strony organizatorskiej) Redakcja - marnie to widzę i chciałbym się mylić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 15.10.2003 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 klubliderko kochana myslę o twoim święcie od ranawięc niech spełni się Twe życzenie zamieszkaj w swiom domku na Boże Narodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.10.2003 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 No to fajnie sobie wczoraj poimprezowalismy, a dzis pora wrocic do budowania, jak tam postepy na waszych budowach, bo ja sezon budowalny juz zakonczylempozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 16.10.2003 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Dzisiaj.................Zycze Wam dnia zwyklych cudowGoracej filizanki kawy ktora ktos dla Was zrobi,nieoczekiwanego tel.od starego przyjacielaZielonych swiatel na Waszej drodze do pracy albo sklepuZycze Wam dnia malych spraw , ktore Was uciesza Najszybszej kolejki w sklepie Ulubionej piosenki w radiuWaszych kluczy dokladnie tam gdzie ich szukacieZycze Wam dnia pelnego szczescia w perfekcyjnych dawkach,ktore da Wam radosne poczucie , ze zycie usmiecha sie do WasObejmuje Was i przygarnia poniewaz Jestescie Kims specjalnymZycze Wam Dnia Pokoju,Szczesliwosci i Radosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.10.2003 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Witaj grupo z rana. Na mojej działce działa od rana koparka. Hurrrrraaaa! Dzisiaj chcą skończyć. Oby tylko nie padało. Jeśli ktoś ma jakieś chody tam na górze, to proszę o protekcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.10.2003 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Teska, jak z rana po imieninach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts