Teska 07.09.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Co kładliście na podłogę na strychu? OSB, deski .... ? nieuzywane poddasze- plyta osb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 07.09.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 witam muszę się pochwalić światłościąpstryk i jasno, a 4 miesiące temu wytyczaliśmy domek na zielonej trawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 07.09.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witam wieczorowo Jakoś pustkowo Trudno robię drinka i do czytania reszty forum ha ha ha ja juz druga szklaneczke Ciekawe jak JW to robi, że wszyscy go lubią? Bez lodu oczywiście! hmm...wlasnie jak?? pewnie ze bez lodu! i bez dziwnych dodatków Taaaaaaaaaaaaaak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witam wieczorowo Jakoś pustkowo Trudno robię drinka i do czytania reszty forum ha ha ha ja juz druga szklaneczke Ciekawe jak JW to robi, że wszyscy go lubią? Bez lodu oczywiście! hmm...wlasnie jak?? pewnie ze bez lodu! i bez dziwnych dodatków Taaaaaaaaaaaaaak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 07.09.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 dzisiaj chyba taki wieczór - ciepło, ba paaaarnie i iiiiiiiiii..... ten w lekkiej butelce (a u mnie Jack'i D.) Pię.......knie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 07.09.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 witam muszę się pochwalić światłością pstryk i jasno, a 4 miesiące temu wytyczaliśmy domek na zielonej trawie Własne 400V to już coś! Można wrzucić (tj. niechcący upuścić) suszarke do wanny i powiedzieć ..... uuups sorrrry! Uwaga! Nie działa przy bezpiecznikach różnicowoprądowych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 07.09.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 dla lubiących jazz: http://www.mp3.com/mindi-abair/artists/198569/summary.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 dzisiaj chyba taki wieczór - ciepło, ba paaaarnie i iiiiiiiiii..... ten w lekkiej butelce (a u mnie Jack'i D.) Pię.......knie jest! dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 07.09.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Tylko jakoś nie brzmi jazzowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.09.2005 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam bladym świtem, u mnie wszystko zaczyna się klarować:pozwolenie uzyskam na dniach, drewno też wkrótce będzie, płot rośnie aż miło, wszyscy zdrowi i szczęśliwi czego i wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.09.2005 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam bladym świtem, u mnie wszystko zaczyna się klarować: pozwolenie uzyskam na dniach, drewno też wkrótce będzie, płot rośnie aż miło, wszyscy zdrowi i szczęśliwi czego i wam życzę Józiu no i w koncu wszystko ok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.09.2005 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam porannie Józia S. Teraz to ja z jeszcze wiekszą przenikliwością będę śledziła Twoje postępy Bo mam nadzieję, że jeszcze w tym roku zaczniesz budować? A tak ogólnie to spać mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam wszystkich budowniczych i przygotowujących się i niestety tych którzy już skończyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 pozdrawiam czwartkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.09.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 pozdrawiam czwartkowo ja tez ,zycze milego dnia wszystkim i wyskakuje od razu z pytankiem gdzie najtaniej szalunki stropowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 może w Ramirencie na Świerczewskiej ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam wszystkich Agnieszka1 adria ostatnio szukała szalunków to powinna być najlepiej zorientowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.09.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.09.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Na maila dostałam informację o promocji na kotły grzewcze japońskiej firmy Ulrich, jakby to kogo interesowało to załączam stronkę necikowąhttp://www.ulrich.com.pl/promocje/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.09.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 tomadynaGratulacje za awans! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts