monka 08.09.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Martelia no to gramy w tej samej drużynie ja też na Rolniczej. A wodę kiedy robiliście bo może razem ją robiłyśmy i nawet o tym nie wiemy Czyli ty masz działkę od stony Gumieniec bo ja bardziej na środku. W piśmie na razie nie powoływałam się na paragrafy, na razie poprosiłam o podanie podstawy prawnej odnośnie odmowy postawienia szamba czy oczyszczalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 08.09.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 nie pamiętam, ale chyba w zeszłym roku. A jaki masz numer działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 No to robiłyśmy razem reszta na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.09.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Teska Jeszcze nie kupiłam Ale już prawie, prawie Troche drogo za metr ( jak dla mnie) 50 zł ale już nie mam siły szukać Teraz zbieram siły, żeby w końcu sfinalizować kupno i po nocach nie śpię zastanawiając się czy nie lepiej kupić większe mieszkanko ... Ale rano sama na siebie jestem zła za głupie pomysły.... Mieszkanko... Phi.... DOMU mi trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.09.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Teska - popieram brak "fachowców" to największe szczęście w domu dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Teska Jeszcze nie kupiłam Ale już prawie, prawie Troche drogo za metr ( jak dla mnie) 50 zł ale już nie mam siły szukać Teraz zbieram siły, żeby w końcu sfinalizować kupno i po nocach nie śpię zastanawiając się czy nie lepiej kupić większe mieszkanko ... Ale rano sama na siebie jestem zła za głupie pomysły.... Mieszkanko... Phi.... DOMU mi trzeba Trzymam kciuki - już czas byś kupiła Jak kupiłem w końcówce tamtego roku za 65 zł/m2 teraz obok mnie działki sprzedają (przynajmniej wołają) 120 zł./m2 wiec kupuj kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.09.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Teska Jeszcze nie kupiłam Ale już prawie, prawie Troche drogo za metr ( jak dla mnie) 50 zł ale już nie mam siły szukać Teraz zbieram siły, żeby w końcu sfinalizować kupno i po nocach nie śpię zastanawiając się czy nie lepiej kupić większe mieszkanko ... Ale rano sama na siebie jestem zła za głupie pomysły.... Mieszkanko... Phi.... DOMU mi trzeba juz dawno o tym pislaas...kupuj kobieto bo cale zycie szukac bedziesz a swoja droga .....czasem lepiej mieszkanie kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 No to robiłyśmy razem reszta na priv Może znajdzie się też jakiś mój sąsiad Bezrzecze -> Miętowa; Tymiankowa itp. wypatruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.09.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Teska Ojej mieszkanie.... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.09.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Teska Ojej mieszkanie.... ??? Sylwia ja mysle ze nie znajdziesz dzialki taniej niz 50zl za metr w okolicy jako takiej. Czy lepiej kupic mieszkanie? ja bym wolala kupic mniejsza dzialke chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.09.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Agnieszka1 No właśnie działkę będę kupowała malutką 817m Ale mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.09.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Jak kupiłem w końcówce tamtego roku za 65 zł/m2 Super cena, uzbrojona? A od kogo ją kupiłeś jeśli można spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.09.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Może znajdzie się też jakiś mój sąsiad Bezrzecze -> Miętowa; Tymiankowa itp. wypatruję No przecież ja jestem twój sąsiad. Bukszpanowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.09.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Jak kupiłem w końcówce tamtego roku za 65 zł/m2 Super cena, uzbrojona? A od kogo ją kupiłeś jeśli można spytać? My kupilismy na poczatku tamtego roku po 40zl/m2 a teraz sa po 50 - Sylwia moze w tanowie kup? sa tansze i bardzo ladne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.09.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Agnieszka1 a są uzbrojone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.09.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Czesc wszystkim Pogoda bardziej do odpoczynku niz do pracy a tu trzeba pracowac Czytam wasze posty i prawie kazdy znajduje sasiada wiec moze i ja Szczecin Wielgowo osiedle Lesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.09.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Agnieszka1 a są uzbrojone? sa różne , jedne uzbrojone jedne nie. Trzeba popatrzec,mysle ze uzbrojone teraz beda od 50 -60 zl. Jest takie biuro nieruchomosci w policach oni mieli duzo dzialek w Tanowie nazywa sie Hacjenda. Ale nie wiem jak teraz bo duze zainteresowanie Tanowem bylo ostatnio. A duzo rolnikow sprzedaje ziemie na wlasna reke nie przez biuro, my chodzilismy po domach i pytalismy kto chce sprzedac dzialke i kupilismy duza piekna dzialke na poczatku tamtego roku ( 2004) po 40 zl z woda, prad trzeba ciagnac 150m i kosztuje to nas okolo 9000zl. Ale skladamy sie z 4 sasiadami wiec wyszlo po 1800zl, gaz natomiast 20tysa na nas 5-cioro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 kupujcie - kupujcie zawsze to własny kawałek nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 maksiu - dawno nie zaglądałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.09.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 dlaczego milczycie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts