maksiu 08.09.2005 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 maksiu - dawno nie zaglądałeś coś takich oczu dostał?? trzeba poluzować gumke od włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 maksiu - włosy za krókie na gumkę to wszystko z wrażenia, że Cię widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.09.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 maksiu - dawno nie zaglądałeś coś takich oczu dostał?? trzeba poluzować gumke od włosów hehehhehehehe dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Agnieszka1 - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2005 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 maksiu - włosy za krókie na gumkę to wszystko z wrażenia, że Cię widzę a czy to taki niezwykly widok??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.09.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 maksiu - włosy za krókie na gumkę to wszystko z wrażenia, że Cię widzę a czy to taki niezwykly widok??? dzidzia z jednym zebem i z jednym zakreconym wloskiem jest owszem niezwykla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2005 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 maksiu - włosy za krókie na gumkę to wszystko z wrażenia, że Cię widzę a czy to taki niezwykly widok??? dzidzia z jednym zebem i z jednym zakreconym wloskiem jest owszem niezwykla moja dzidzia na juz wiecej zabkow.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Może znajdzie się też jakiś mój sąsiad Bezrzecze -> Miętowa; Tymiankowa itp. wypatruję No przecież ja jestem twój sąsiad. Bukszpanowa. Przepraszam Klaus zapomniałem o Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.09.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 witajcie, a ja znowu z podrózy wrócilam. W taką pogode jechać w trasę to nie życzę nikomu. Zrobilam ponad 1000 km i jestem dętka. No i jeszcze dzisiaj musialam być w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.09.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam, spędziłam dzis urocze popołudnie w Mielnie nad morzem! Pogoda, jak marzenie! Ech... Iwonka, Teska byłyście?? Delf, byłyśmy, ale niestety klamkę pocałowałyśmy. Byłyśmy około 14.30 i już nikogo nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Może znajdzie się też jakiś mój sąsiad Bezrzecze -> Miętowa; Tymiankowa itp. wypatruję No przecież ja jestem twój sąsiad. Bukszpanowa. Sąsiad to kiedy spotkanie na działkach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.09.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witajcie, ale sobie pożeglowałam Było fan-ta-sty-cznie!!!! Agnieszka1 pytałaś o ogrodzenie i pomyslałam, że może moge ci zaproponowac moje z leśnej siatki, ma gotową brame i furtkę. Kwestia obwodu działki. Jesli ktoś jest zainteresowany, to proszę o kontakt. Teska, Iwonka, myslałam, że będziecie troszke wcześniej, oni faktycznie wychodza tak przed 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.09.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Sąsiad to kiedy spotkanie na działkach ??? Have you any suggestions? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.09.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Wiecie, że mój starszy syn kończy 5 lat!!! Kiedy to minęło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Może znajdzie się też jakiś mój sąsiad Bezrzecze -> Miętowa; Tymiankowa itp. wypatruję No przecież ja jestem twój sąsiad. Bukszpanowa. Sąsiad to kiedy spotkanie na działkach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Może znajdzie się też jakiś mój sąsiad Bezrzecze -> Miętowa; Tymiankowa itp. wypatruję No przecież ja jestem twój sąsiad. Bukszpanowa. Sąsiad to kiedy spotkanie na działkach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.09.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witajcie, ale sobie pożeglowałam Było fan-ta-sty-cznie!!!! Agnieszka1 pytałaś o ogrodzenie i pomyslałam, że może moge ci zaproponowac moje z leśnej siatki, ma gotową brame i furtkę. Kwestia obwodu działki. Jesli ktoś jest zainteresowany, to proszę o kontakt. Teska, Iwonka, myslałam, że będziecie troszke wcześniej, oni faktycznie wychodza tak przed 15. z zaglowaniem masz fajnie piękna pogoda dzis była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.09.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Oj taaaak, a wczoraj jeszcze lepsza, bo wiało - byliśmy bez dzieci, w gronie sprawdzonych znajomych, polecam każdemu, na stresy dnia codziennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 08.09.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Pozdrawiam grupę!delf gdzie żeglujecie ? zazdroszczę , ja narazie przy mojej dzisięciomiesięcznej córci nie mogę liczyć na takie przyjemności.Ja także jestem zainteresowana ogrodzeniem tymczasowym na czas budowy, ale potrzebuję tylko na część frontową z bramą , bo z trzech stron już sąsiedzi ogrodzili. Delf jak jeszcze masz to jestem chętna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 08.09.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 muszę się pochwalić- mamy już projekt ;jeszcze tylko adaptacja i czekamy na pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts