czupurek 09.09.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 wymagania:potwierdzenie sprawdzenia układutytuł własnościodbiór budynku protokoły są potrzebne wcześniej (chyba przed sprawdzeniem układu) ale już nie pamiętam bo, to robił mój elektyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.09.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 a żeby mieć potwierdzenie sprawdzenia układu (ważne 6 m-cy) - składasz wcześniej stosowny wniosek+ schemat jednokreskowy, aktualne warunki przyłączenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.09.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 przedłikendowy humorek Facet wrócił z nocnego lokalu ze striptizem tak naładowany, że już w przedpokoju wyskoczył z ciuchów, wpadł do sypialni, szczupakiem do łóżka... Gdy skończył, pić mu się naturalną koleją rzeczy z wyczerpania zachciało, idzie do kuchni, a tam żona czyta Przyjaciółkę...Facet z obłędem w oczach w tył zwrot, wpada do sypialni, zapala światło, a tam teściowa w łóżku...- To ja przed chwilą tu z mamusią?! - jąka się facet.- Owszem - odpowiada mamuśka z zadowoloną miną poprawiając fryzurę.- TO DLACZEGO MAMA NIC NIE MÓWIŁA?!- Przecież ze sobą nie rozmawiamy. Żona mówi do męża:- Ale Ty jesteś pierdoła...- Jesteś taki pierdoła, ze większego na świecie nie ma...- Wszystko, za co byś się nie wziął, zaraz chrzanisz.- Gdybyś wystartował w konkursie na największego pierdole, zająłbyś drugie miejsce!- Dlaczego drugie?- Bo taka jesteś pierdoła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.09.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Agnieszka1 Też bym się poryczała ze złości i... bezsilności. A mieszkania w centrum nie zazdroszczę- ale to już chyba nie długo? No Sylwia planujemy w maju przyszlego roku sie przeprowadzic , juz sie ciesze na sama mysl a syn ( 4,5 lat) mowi do mnie dzis rano - mama a pojedziemy jutro na nasza dzialke? blagam cie, blagam pojedzmy ......... - a to po to zeby poskakac po gorkach piachu i poganiac ptaszki. Naet on sie doczekac domu nie moze, mowi ze jak bedzie juz dom to nasadzimy sobie kwiatki i krzaczki i czarna porzeczke i drzewka ............. ja nie wiem, ogrodnik nam rosnie czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.09.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 i jeszcze, coś dla dla ambitnie pnących się po szczeblach kariery... http://www.arcor.de/ecards/images/picture0/f_pict/Karriereleiter.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.09.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A czemu Czupurek nie poszłaś od razu na skróty tylko tak jak zwyczajny człowiek. To teraz masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.09.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Sylwia jak z wyborem dzialki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.09.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 trobe - co to znaczy wcześnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.09.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 a za chwilę weekendzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.09.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 a za chwilę weekendzik i to jest piekne! trobe czytaj priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.09.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Agnieszka1 - popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.09.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Didi - bo stwierdziłam, że już na tym etapie nie jest mi to, potrzebne. o naiwności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 a żeby mieć potwierdzenie sprawdzenia układu (ważne 6 m-cy) - składasz wcześniej stosowny wniosek+ schemat jednokreskowy, aktualne warunki przyłączenia co masz na mysli mowiac: sprawdzenie układu? szafka pl czy instalacja w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 09.09.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Agnieszka1 Ja chyba przy tej w Dobrej zostanę ( ale ja jestem niezdecydowana- aż wstyd ) no chyba.... że mnie coś w łikendzik najdzie i znowu będę jeździć i szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.09.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 SylwiaJak ja szukalam dzialki to w Dobrej jest ich sporo .Szukaj w Kontakcie jest wersja internetowa http://www.kontakt-st.pl lub np:http://www.przetargi.plto pewnie znasz http://www.gratka.pl I byla oferta nie wiem czy jeszcze aktualna Dobra ul Chabrowa 970m cena 73 tys jak cie interesuje to podam telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.09.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 trobe wczesna pora? to o której Ty wstajesz? Regularnie o szóstej. Do komputera jednak siadam zdecydowanie później (niestety najczęściej rozmijam się z Wami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.09.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 trobe - co to znaczy wcześnie ??? Wcześniej, niż ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.09.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Delf, priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.09.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Przed fundamentami muszę robić drenaż z odprowadzeniem wody do szczelnego zbiornika (później tak samo należy odprowadzć wodę z rynien). Czy ktoś z Was wie, gdzie tego szukać (zbiornika)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.09.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Czy ktos z was posiada lub zastanawial sie nad Pompa ciepla Czy to droga i przereklamowana sprawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts