maksiu 16.10.2003 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Sylwia, myśle że Teska jeszcze śpi i kuruje się po imienkach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 16.10.2003 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Ale życzenia Mariusz no to ta chałupa. Co do wątków o kominie - w tej chwili nie pamiętam (gdzieś niedawno na wymianie doświadczeń) ale morał był z tego taki, że nie należy łączyć komina ze stropem a już na pewno nie należy go stawiać tak aby strop go przecinał - gdyż komin pracuje inaczej niż beton i pojawiają się pęknięcia. O co chodzi z tą wełną (u mnie styropian)? Powiedz coś bliżej o swojej budowie (w tej okolicy kilka jest dopiero rozpoczętych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2003 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Grupo kochana witam z rana S.P. ja mam chody na górze i już zamówiłam dla Ciebie i dla siebie piękne słoneczko! Miłego dnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 16.10.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 witam z rana Tesko kochana i Was wszyscy inwestorzy kto i gdzie cegłę przyłożył? Te i inne informacje na forum muratora macie. Tak mnnie natchnęło z samego rana, by coś napisać mojej braci budowlanej. Nie umiem wstawić żadnej ryciny więc poczytajcie moje wypociny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.10.2003 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Iwona brawo co za talent literacki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.10.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 O do cholery! co się tu dzieje?Talent na forum już nie marnieje?!Powstają znowu cne poematyo ludzkiej, zwykłej ciągocie do chaty. Tylko, że grupa - miast budowaniaZabrała się do wierszy klepania.Więc ja też dłużna pozostać nie mogęI z klawiatury wiersz szybko skrobię. Wierszyk przesłanie ma bardzo krótkie.Koniecznie zakąś (jak pijesz wódkę),Spaceruj z psem (to dobre na nogi).I... piękne są zafugowane podłogi! Miłego dnia życzę, Rodacy!tym co na morzu są dzisiaj w pracy,tym co księgują i reklamują.Wszystkim tym, co się budują. chór: (ują, ują, ująąąąąą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 16.10.2003 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Joasiu JAsia- POWALASZ!!! Jeso,ale sie nie moge napatrzec ,to chyba dlatego,ze u mnie umysl raczej scisly(niescisniety! ) i nadziwic sie nie moge ... BRAAWO!!! ują,ują,ują.ują...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 16.10.2003 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Iwona G,Tobie tez sie naleza slowa uznania za debiut (Mariusz,nie bede Ci gratulowal gremialnie,bo wiesz...facety jestesmy ). Zapomnial bym dodac:Witaj w gronie sypatykow Forum Jak widze nikt sie przy komputerku nie nudzi, ale gdyby ktos potrzebowal chwili odprezenia proponujehttp://www.gamehouse.com/affiliates/template.jsp?AID=2226 Pozdrawiam z cieploty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 16.10.2003 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 A mam pytanko Do Maksia (chyba ze kto inny mi odpowiedziec potrafi). Przy roznicy czasu 6 godzin to u Was powinna byc chyba 19 a zegar forumowy pokazuje,ze wyslalem post o 18...niby nic waznego ale mnie to frapuje Czyzby Murator pospieszyl ze zrownaniem czasu na zimowy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.10.2003 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 witam wieczorkiem...od rana byłam na budowie ....kacyka nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 16.10.2003 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Witam brać forumową! Dziś wielki dzień! Wylali ławę!!! Wszyscy się dziwili że to aż B25, a na trasę zamkową lali B30, Ale cóż projektant zaprojektował, to tak musi być. Teraz modle się o brak przymrozku, ale chyba mam pecha Miłego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.10.2003 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Karol_a: skoro zostalem wywolany do tablicy to już Ci wyjaśniam..w ustanieniu swojego profilu musisz wybrac prawidlowa strefe czasowa, my tu mamy w tej chwili ustawionena GMT+2godziny (no wiesz, czas letni, jeszcze obowiazuje), zatem tu sobie ustaw tak zeby ci pasowalo i bedzie gitarkapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.10.2003 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Witam w piatek grupe budowlana...weekend coraz blizejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 17.10.2003 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Dzien dobry bardzo tu mariuszsan Humor jest dla zycia ty, czym amortyzatory dla samochodu Sztuka bycia dobrym gosciem polega na tym by wiedziec kiedy wyjsc!! Milego dnia maly dowcip z radia: -"wiecie jak mowi krowa po amerykansku..........................." -"MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMan" Ksiegowa-ostatnia budowa po lewej stronie(na przeciw k.Ruchu) Karol -bajerska Lajba i male ladowisko tam jest?? dla H ? BY BY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2003 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Witam wszystkich raniutko przy kawce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2003 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 SŁUCHAJCIE JA LIDERKA WZYWAM WSZYSTKICH DO GŁOSOWANIA NA KNAJPKE GDZIE MAMY SIE SPOTKAĆ........ COS MI SIE GRUPA OCIAGA ;POPRAWIC SIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.10.2003 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Dziekuje liderce za odezwe do swego ludu budujacego... oj słabo grupa.. jak tak dalej pojdzie to trzeba bedzie odwolac spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2003 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Maksiu....albo hihi Ja ustalę gdzie.... Grupo czy tego chceta????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 17.10.2003 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Witaj Grupo!Mnie proszę liczyć jako 2 osoby - Jasiu nie głosuje - bo mu obojętnie gdzie może paplać o budowlance.Pogoda ładna jeno zimno.Wnioski z wczoraj:- beton zmywa się z szyb- mokre drewno bardziej okapca szybę- jak ktos obcy zupełnie dzwoni o referencje dotyczące ocieplaczy to należy mu odpowiedzieć konkretnie a nie paplać bez końca o wylewkach.- Jasiu może spać nieograniczoną ilość czasu- faceci nie rechoczą przy kawale:Cichy, podmiejski pub. Atrakcyjna babka podchodzi do baru, daje znak barmanowi, który natychmiast podchodzi do niej. Gdy ten jest już blisko, kobieta zmysłowo sygnalizuje, że powinien zbliżyć swoją twarz do jej twarzy. Barman czyni to, wtedy ona delikatnie zaczyna pieścić jego gęstą, krzaczastą, czarną brodę. "Czy to Ty jesteś tu właścicielem?" - pyta, miękko dotykając jego twarzy dłońmi "Nooo, nie." - odpowiada mężczyzna "A czy możesz go tu zawołać? Potrzebuję z nim porozmawiać.." -szepcze, przejeżdżając dłońmi poza brodę, w stronę czupryny "Niestety, nie ma go..." - dyszy barman - najwyraźniej podniecony - "Czym jeszcze mogę służyć?" "Tak. Chciałabym przekazać wiadomość dla niego" - kobieta ciągnie dalej niskim, zmysłowym głosem, wsuwając kilka palców w usta barmana i pozwalając mu ssać je delikatnie - "Powiedz mu, że w ubikacji dla pań nie ma papieru toaletowego..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Joasiu mocno kopci??? a jak z kominem, słyszałam ze duzo osadzi sie sadzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts