amo 12.09.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 bryta my lada dzień przeprowadzamy się, choć i w domu i na działce panuje krajobraz księżycowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 12.09.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Co do kanalizy to nie ma jej nikt w Wielgowie. my robimy oczyszczalnie, ale są już kłopoty z uzyskaniem pozwolenia. ale na wszystko jest sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.09.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 A czy to wedlug nowego prawa bud . nie wystarczy tylko zglosic jakiej pracowni macie projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.09.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Czupurku - dzieki, chetnie pozycze tego sasiada KOMINIARZA!!! prosze w takim razie o namiarki!!! Czy zadna z Was kobitki kochane nie korzystala z kominiarza????? prosze o wiecej namiarkow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.09.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 czupurek - jak krowie na rowie mam protokoły zerowania itp. co jeszcze do prundu domowego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.09.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Sluchajcie budowe ogrodzenia w Szczecinie zglasza sie w Urzedzie M. czy Starostwie ? Jak dlugo czeka sie na odpowiedz ? I czy dostaje sie jakies druki? Sorki ale nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.09.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 bryta - to zależy jakie ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.09.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Witam poniedziałkowo! bryta zerknij na piva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.09.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Czupurku - dzieki, chetnie pozycze tego sasiada KOMINIARZA!!! prosze w takim razie o namiarki!!! ależ nie pisałam że mój sąsiad to, kominiarz, tylko że sąsiad mi wszystko załątwiał - kominiarza również [Czy zadna z Was kobitki kochane nie korzystala z kominiarza????? prosze o wiecej namiarkow!!! no też masz życzenie. nawet jak któraś korzystała, to z przyczyn oczywistych nie przyzna się publicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.09.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 czupurek - jak krowie na rowie mam protokoły zerowania itp. co jeszcze do prundu domowego ??? zależy co znaczą itp. a tak ogólnie, to: - opłata przyłączeniowa (jeżeli jest u cię wymagana) - aktualne warunki przyłączenia (jeżeli straciły ważność to, piszesz o ich przedłużenie) - wniosek o sprawdzenie przyłącza, WLZ i układu pomiarowego z protokołem odbioru końcowego (druk z ENEA - wypełnia elektryk, przychodzą sprawdzają, kopię niesiesz, gdy idziesz taryfę zmieniać) - zaświadczenie o nie zgłoszeniu sprzeciwu do zawiadomienia o zakończeniu budowy - akt własności zmianę taryfy załatwiasz na biurze obsługi klienta aaa i jeszcze - od bodaj 4 m-cy obowiazują nowe "przepisy" (zalecenia?) i tak uziemnienie oraz jakiś kabelek (nie pamiętam) nie może być wspólny z zk energetyki, tylko trzeba mieć w swojej szafce - bo inaczej nie odbiorą. niestety ja przed odebraniem - musiałam przerabiać. zapytaj swojego elektryka jak to, jest u cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaJ 12.09.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Witajcie wszyscy! JollyKominiarz na priv Kochani, zdradźcie proszę gdzie można nabyć iglaczki (tuje, jałowce) w cenach atrakcyjnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.09.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 czupurek - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 czy 2500 robocizna za wykonanie instal. co i wody to ok? z podlogowka w wybranych pomieszczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.09.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Józiu! u mnie też BIOZa brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.09.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Agnieszka 1 - 2500 to kwota ktora ja placilam - uwazam ze nie jest to kwota wygorowana - wg mnie to dobra cena! taka normalna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Agnieszka 1 - 2500 to kwota ktora ja placilam - uwazam ze nie jest to kwota wygorowana - wg mnie to dobra cena! taka normalna! uf super, dzieki za odpowiedz jolly, bo mam wlasnie goscia i musimy dac mu odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 12.09.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Witam wszystkich . Ale dużo napisaliście od piątku licząc. Myślałem, że jak pogoda atrakcyjna to wszyscy będą z tego korzystać, tym bardziej, że to wrzesień i pewnie już nie długo tak będzie. A to popisy pisarskie A my korzystając z dobrodziejstw natury spędzilismy weekend na spływie rzeką Drawą i Korytnicą, rewelacyjna zabawa . Szkoda tylko, że wciąż więźba na budowę nie może dojechać , to już chyba drugi tydzień jak jedzie, ale jutro ma być, mam nadzieję, że tym razem dostawca już nie zawali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.09.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Agnieszka, Teska priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.09.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Delf, priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.09.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Ponawiam pytanie do silkowców. Gdzie najkorzystniej kupowaliście Silkę i kiedy najpóźniej trzeba ją zamawiać? Będzie mi potrzebna w połowie października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts