tomadyna 13.09.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Witam wtorkowo. I musiałem wrócić do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.09.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 witam wtorkowo Jolly - zgodnie z obietnicą namiar na kominiarza Krzysztof Wnęta 43-41-087, 501-539-357 i żeby była jasność - nic o nim nie mogę powiedzieć, bo go na oczy nie widziałam. nie mówiąc o bliższych znajomościach u mnie - odebrał co miał, 250zł zapłaciłam, wszystko organizował sąsiad. pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.09.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Ale przez weekend mieliście produkcję postów. Opuściłem Was na 3 dni i teraz musze nadganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 13.09.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Czy słynna już uchwała gminy Dobra nr XXIV/346/05 z dn. 30.06.2005 dotycząca szamb i oczyszczalni została ogłoszona w Dzienniku Urzędowym Woj.Zachodniopom.? Nie znalazłam. Jeśli jednak jest ogłoszona, proszę o podanie numeru dziennika.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.09.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Witam martelia na szczęście ta słynna uchwała została uchylona przez Wojewodę ze względu na niezgodność z prawem. Dostałam odpowiedź z Gminy W skrócie: nie dostałam pozwolenia na oczyszczalnie bo istnieje możliwość włączenia się do kanalizacji (ok. 600 metrów do miejsca włączenia) Gmina informuje mnie że aby się włączyć to trzeba wybudować kawałek sieci (600 m ) na mocy stosownego porozumienia. Porozumienie na ogół zawiera zapis że trzeba wybudowanę sieć przekazać gminie Martelia no i co teraz? ja się odwołuje dalej, może obmyślimy jakąś strategię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 13.09.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 hej, nam telefonicznie podpowiedziano żeby rozmawiać z wójtem, który udziela audiencji w środy oraz między słowami, że wszystko od niego zależy i panie piszą w odpowiedziach, decyzjach, to co on im nakazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.09.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 no to 3mamy kciuki za spotkanie z wójtem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 13.09.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Dziendoberek wszystkim!!!!!! Czupurku - dzieki, ja mimo wszystko bede musiala go obejrzec, bo nie mam takiego sasiada jak Ty, ktory wszystko zalatwia - ale jak go zobacze od razu zlapie sie za guzik a Arek zalozy okulary - i szczescie murowane!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.09.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 hej, nam telefonicznie podpowiedziano żeby rozmawiać z wójtem, który udziela audiencji w środy oraz między słowami, że wszystko od niego zależy i panie piszą w odpowiedziach, decyzjach, to co on im nakazuje. no to możemy sie skrzyknąć w parę osób i pojechać na spotkanie. Zawsze będzie raźniej ja już mam jedno spotkanie z Wójtem za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 hej, nam telefonicznie podpowiedziano żeby rozmawiać z wójtem, który udziela audiencji w środy oraz między słowami, że wszystko od niego zależy i panie piszą w odpowiedziach, decyzjach, to co on im nakazuje. wojt jaki jest kazde dziecko w tej gminie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 witam wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 13.09.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Co sądzicie o moim odwołaniu i zapytaniu, które chcę złożyć, czy nie za mało formalne? ZAPYTANIE W związku ze złożonym wnioskiem o wydanie warunków zabudowy dla dzialki nr … z dnia…. proszę o udzielenie odpowiedzi na pytanie : czy gmina Dobra posiada w ul. Rolniczej sieć wod.-kan, do której można włączyć projektowany budynek na działce nr ... ODWOŁANIE od decyzji ……. W odpowiedzi na Państwa odmowną decyzję z dnia , dotyczącą wniosku o wyrażenie zgody na przyłączenie kanalizacji sanitarnej do szczelnego zbiornika bezodpływowego na działce nr ... w miejscowości Mierzyn, składam odwołanie od w/w decyzji. Proszę o uzasadnienie w/w decyzji poprzez podanie podstawy prawnej. do monki : co do spotkania z wótem w większym gronie to muszę pomysleć, naradzić się z mężem i zorganizować. Na pewno coś trzeba z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.09.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Martelia ja w swoim piśmie zadałam takie pytania jak ty, odpowiedź masz powyżej. Jedyna podstawa prawna jaką mi podano to jakaś uchwała Rady Gminy z 1996 gdzie jest mowa że jak jest możliwość włączenia do kanalizacji to nie wydaja zgody na oczyszczalnie Oni twierdza że mamy możliwość się włączyć tylko najpiejw musimy tą kanalizę wybudować To zastanówcie się w sprawie spotkania, jakby co to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.09.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 hej, nam telefonicznie podpowiedziano żeby rozmawiać z wójtem, który udziela audiencji w środy oraz między słowami, że wszystko od niego zależy i panie piszą w odpowiedziach, decyzjach, to co on im nakazuje. a wójtem kto jest? grabałowski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.09.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Dziendoberek wszystkim!!!!!! Czupurku - dzieki, ja mimo wszystko bede musiala go obejrzec, bo nie mam takiego sasiada jak Ty, ktory wszystko zalatwia - ale jak go zobacze od razu zlapie sie za guzik a Arek zalozy okulary - i szczescie murowane!!!!!!! guzik rozumiem, ale okulary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.09.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Tak czupurku, właśnie ten pan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 13.09.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 grabałowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.09.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 no to, jeszcze troszkę porządzi. osobiście kawy z nim nie pijam, ale może dobrym pomysłem jest wziąć jakieś ziwerzątko i udać się prywatnie do kliniki i przy okazji zagadać? albo, szybko zakolegować się z właścicielem sklepu gracja - zoologiczny na mierzynie (gadatliwy jest, pasjonat psów) i przez niego spróbować (notabene on swego czasu był też niezłą figurą w tamtym rejonie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.09.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 jeszcze jedno mi się nasuwa. oni tam od lat się wszyscy znają, więc poszukajcie wokół siebie kogoś mieszkającego od lat (może sołtys?), niech pomoże w kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.09.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 czupurku szkoda zwierzątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts