Joasia Jasia 17.10.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Tesko droga - ja sie do komina nie zmieszczę - Mikołaja zobaczę 6 grudnia - czy będzie mocno uświniony. A na serio. Szybę myjemy często, bo drewno jest wilgotne i kopci. Paliliśmy jakiś czas przesuszoną dębina - było cudnie - szybka czysta. Najgorzej kopci sosna - spaliliśmy troszkę więźby . Ale kominek jest super - polecam bo facet bierze niedużo a ma różne wzory - i z płaszczem wodnym i zwykłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 ....My juz zdecydowani kominek dla nas jest na ogien ciągły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 17.10.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Teska - ja też mam na ogień ciągły i gwarancję na 5 lat - powiedział, ze mi wilki wymieni - bo będzie miał ładniejsze. Można palić i palić - tylko na razie w związku z moimi super zakupami drewna - gaz wychodzi taniej I podłogówka strasznie długo trzyma ciepełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 ......hmmm...duzo gaziku wypalacie??? u mnie gazu nie widać dalej maja podobno w listopadzie zaczac....ale kto to wie...zakładam ze do wiosny zrobią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.10.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Witam Brać Budowlaną! ja posłusznie melduję, że się oddałam głos w sprawie lokalu na spotkanie. Ale fajnie! Dzisiaj piątek - jak ja lubię ten dzień Miłęgo dnia wszsytkim!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2003 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 ivette wszyscy pracujący kochają ten dzien...najlepiej po 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.10.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Ja to nawet od 15, po 13 też jest nieźle, bo zamykam dziekanat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.10.2003 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 SP. dobrze masz.. ja do 15.30 latam i nie widac zebym mogl sobie usiasc chocby na chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.10.2003 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Widze ze apel naszej klubliderki nic nie dal nadal słabiutko, zatem uchyle rąbka tajemnica i podam liste osob które głosowały i są to:maksiu, ivette, ula i krzys, mariusz_r, teska, sp, stasiek, joaska i jasiu a gdzie reszta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2003 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 ....właśnie, a moze ta reszta nie jest zainteresowana po prostu spotkaniem? jesli jest tak to choc niech napisza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Miłego łykendu nie zapracujcie sie na budowach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caps.el 17.10.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Witam serdecznie. Wyłowiony z gąszcza nurtujących mnie i innych forumowiczów postów przez Teskę i zaproszony przez naszą Liderkę - stawam nieśmiało na forum Grupy Szczecińskiej. A że zgodnie z nadanym mi przez Redakcję mottem " Nie pytaj szukaj najpierw odpowiedzi " i przytłoczony ilościami postów Szanownych Uczestników Grupy Szczecińskiej - pozwalam sobie skromnie zapytać czy mnie przygarniecie. Inwestor ze mnie jeszcze żaden - na razie tzw.posiadacz ziemski w postaci pola (aktualnie obsianego gryką) w Lipniku k.Stargardu. Na działce mam tzw wóz Drzymały - wagon kolejowy przystosowany do rekreacji - w przyszłości tzw. kapciora budowlana . Działka już 4 lata jest w trakcie przekształcania w budowlaną przez Wielce Szanowny Urząd Gminy w Stargardzie Szczecińskim. W świetle ostatnich wyjaśnień Jaśnie Oświeconego Pana Wójta wzmiankowanej gminy -cyt:"Może na wiosnę coś będzie z tym Lipnikiem...." Na razie szukam ciekawego i funkcjonalnego projektu gotowego bliźniaka ok.120-140 metrowego. Przejrzałem wiele projektów. Najbardziej na dzień dzisiejszy leży mi projekt Różyczka pracowni Archis który można złożyć w bliźniak. http://www.archis.com.pl/?sub=projekt&id=1 Jęśli mogę już przestać szukać a mogę spytać to - co o nim sądzicie? Pozdro Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 17.10.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Może się lepiej odezwę (bo mnie jeszcze z grupy wypiszą) - ja na spotkanie nie mogę przyjść a zresztą... Muszę się jeszcze poduczyć fachowego słownictwa coby wiedzieć jak będziecie między sobą rozmawiać jak starzy budowlańcy (wilki w kominku?? ), czy mnie czasami nie obrażacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.10.2003 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Mamona Lisa.. bynajmniej nie przeszkadza to w tym abys zaglosowala... oddanie glosu nie jest jednoznaczne ze zgloszeniem akcesu przybycia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 17.10.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Witam caps.el - sama należę do niniejszej grupy od baaaaardzo niedawna a to jest mój pierwszy post pisany jako "Sympatyk forum", więc nie jesteś sam na trudnej drodze stawania się LIDEREM FORUM Domek bardzo mi się podoba, ma spiżarnie, garderobę, kuchnię z pięknym wykuszem czyli to, na co zawsze zwracam uwagę w projektach i na czym mi w domu zależy. Z zewnątrz też nieźle -sprawia wrażenie bezpretensjonalnego i przytulnego. Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 17.10.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 caps.el - witaj na forum Projekt zacny - aczkolwiek (zawsze szukam dziury w całym) po jasną cholerę balkon i to nawet dwa? opalać się możesz w ogrodzie, chyba, że do przeciągania się albo wietrzenia pościeli, grilla tam nie zrobisz (przy sypialni?) A poza tym ładnie podzielone strefy, jeden pion z łazienkami. Jak ktoś lubi kuchnię zamkniętą bez zapachów do pokoju - to jest dobrze. Ew. zbiegający ze schodów dzieciak może wytrącić talerze osobie idącej do jadalni. Wyszło, że jestem maruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.10.2003 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Witaj caps.el (ale trudne pseudo) Witamy w gronie zapaleńców budowlanych. Dom wygodny i ładnie rozlplanowane pomieszczenia. Ja zrezygnowałabym z balkonów i wykuszu no i dach jest trochę skomplikowany. No ale jak masz więcej pieniędzy albo po prostu zawsze chciałeś mieć TAKI DOM - to w porządku. 4 lata czekasz na przekształcenie gruntu? To skandal - współczuję Ci. Pozdrawiam serdecznie Do wszystkich - miłęgo weekenduuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 17.10.2003 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Straz Miejska mnie przerazila - brud , smrod i te posepne charaktery!!!!! Wiecie czemu Straz Miejska usilnie egzekwuje mandaty w porownaniu z Policja - bo pieniadze te potem przydziela im MIASTO oczywiscie w jakims %. Continuum-art.145KW.zanieczyszczanie drogi blebleble,grzywna do 500zl lub upomnienie.Po negocjacjach 200zl ale odmowilem(czeka mnie Sad Grodzki)poniewaz chodnik natychmiast zostal uprzatniety za ktory oczywiscie odpowiadam,ale z droga to bym polemizowal.... 1.bloto wydobywalo sie z kol blizniaczych auta(kierowca powinien to oczyscic we wlasnym zakresie) 2.natezenie ruchu w tym rejonie powoduje brak mozliwosci oczyszczenia pasa jezdni (pomimo mych szczerych checi) 3.to jest budowa i wymagane jest niewielkie zrozumienie Mieliscie podobny przypadek i coz poczac?Placic i ?Czy swych praw bronic na wokandzie, a co jak sedzina podwyzszy mandat ? Pozyjemy-zobaczymy , kto nie ryzykuje ten nie ma Czesc Janusz Caps.el - miod z gryki dobry jest na serce W gminie z Panem Wojtem na czele to nie raz przyprawiony pewno bedziesz o palpitacje serca - nie daj sie W ostatecznosci zastosuj tracheotomie nozem kuchennym....moze nowy Wojt wieksza troske wykaze w przypadku Lipnika -"Cierpliwość topi lody , a spokojna mowa łamie kosci." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2003 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 mamona lisa......postaraj sie przyjsc na spotkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2003 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 caps.el ładny domek...ale ja jak Joasia....po co te balkony??? ale ogólnie ładny i funkcjonalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts