GośkaJ 13.09.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 osobiście krzaczki kupuję w smętowicach (za przecławiem w drodze na kołbaskowo) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaJ 13.09.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Agnieszka 1Szczeniak sam w ogrodzie to chyba zły pomysł - nawet dla jego bezpieczeństwa. Chyba lepiej chociaż troszkę odchować psa w domu. Młody pies dość szybko przyzwyczaja się do nowych warunków - jeśli będzie rasy "budolubnej" i oprócz budy zapewnicie mu swoje towarzystwo (spacerki, pieszczotki) to powinien sie przyzwyczaić.Inne rozwiązanie to kojec( na czas kiedy nie będzie Was w domu) - taki "podrośnięty" maluch w dobrze urządzonym kojcu powinien sobie poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.09.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Czupurku a w tych Smetowicach to duzy jest wybor ? A jakie ceny i obsluga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 13.09.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Teska, Maggie no zescie mi smaka narobily na rosol Czupurku, kawal mocny, zaraz mezowi sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 13.09.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Hej Ulla jaki projekt zrealizowalas? witaj,był to projekt OMEGA z Białegostoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 13.09.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 witam jestem nowa na forum ,ale juz po zakończonej budowie.mieszkam w Kościnie od grudnia zeszłego roku. Witaj Ulla Witaj Didi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.09.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 witam jestem nowa na forum ,ale juz po zakończonej budowie.mieszkam w Kościnie od grudnia zeszłego roku. Witaj Ulla Witaj Didi. zmiana nicku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 13.09.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 i jeszcze może filterek do wymiany też tak kiedyś miałam jak jakieś denne paliwko zatankowałam i to na shellu, a autko straciło nagle moc i się krztusiło: do wymiany filterek, do dmuchania wtryski Witam sąsiadke.Po takim czasie niebytności męża Teski to filterki iwtryski jednym słowem wszystko wysiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 13.09.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 zgodnie z obietnicą namiar na kominiarza... i żeby była jasność - nic o nim nie mogę powiedzieć, bo go na oczy nie widziałam... Ciemno było czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.09.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 DIDI Dziękuję dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.09.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 no a ja z dziwnym pytaniem ale kurcze nie wiem co zrobic , bo: w maju przyszlego roku przeprowadzac sie bedziemy do nowo wybudowanego domu, chcemy aby bronil domu pies, ktory bedzie mial swoja ladna bude. .................najwazniejsze w sumie czy pies przez niecaly rok wychowujacy sie w domu moze przestawic sie na mieszkanie w budzie? wkleilam to w innych watkach ale jakos nikt nie odpowiada wiec moze Wy ? Agnieszko uważam że cięzko Ci będzie przestawić psa domowego na budowego . Uważam że znacznie łatwiej i przede wszystkim lepiej dla psa będzie jesli od początku bedzie się wychowywał w budzie. Oczywiście na początku będzie niezbędny kojec ograniczający jego swobodę na ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.09.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 no a ja z dziwnym pytaniem ale kurcze nie wiem co zrobic , bo: w maju przyszlego roku przeprowadzac sie bedziemy do nowo wybudowanego domu, chcemy aby bronil domu pies, ktory bedzie mial swoja ladna bude. .................najwazniejsze w sumie czy pies przez niecaly rok wychowujacy sie w domu moze przestawic sie na mieszkanie w budzie? wkleilam to w innych watkach ale jakos nikt nie odpowiada wiec moze Wy ? Agnieszko uważam że cięzko Ci będzie przestawić psa domowego na budowego . Uważam że znacznie łatwiej i przede wszystkim lepiej dla psa będzie jesli od początku bedzie się wychowywał w budzie. Oczywiście na początku będzie niezbędny kojec ograniczający jego swobodę na ogrodzie. Pies półroczny-roczny jest na tyle młody, że zapewne przyzwyczai się dość bezboleśnie do nowych warunków, szczególnie, że przywiązuje się do swojego stada, czyli ludzi, a nie miejsca. Są rasy, które w swojej naturze mają stróżowanie i po prostu lubią pilnować posesji, więc nie odczuwają mieszkania w budzie jako krzywdy, oczywiście jeśli poświęca im się czas na rozrywki i spacery i traktuje serdecznie. Nasz pies (nierasowy), w mieszkaniu w bloku jest dobrodusznym leniwcem i śpiochem, na obcych nie mruknie - no, czasem jak coś wypatrzy z balkonu. Gdy natomiast wyjeżdżamy na działkę - zmienia się nie do poznania. Siedzi jak sfinks obserwując okolicę, przechodniów obszczeka, jak ktoś wchodzi na posesję, to rzuca się z zębami. Szczenięta wymagają naprawdę sporo uwagi i czasu od właścicieli, co w momencie przeprowadzki jest trochę trudne, bo ma się masę innych spraw na głowie. Więc -moim zdaniem - lepiej albo jakiś czas przed, albo po przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 14.09.2005 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Witam w środę i życzę miłego dnia. Jednocześnie podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 witam z ranka - troche zimno co? dziekuje wszystkim ktorzy zapisali tu swoje rady dla mnie co do psa wczoraj zapadla decyzja kupimy psa ( owaczarka niemieckiego dlugowlosego) przed przeprowadzka jakies pol roku. Planujemy przeprowadzke na maj no to z doswiadczenia pewnie wyjdzie to lipiec wiec pies pojawi sie prawdopodobnie pod choinke dla synka - on bardzo chce miec dwa psy ale drugi to jednak znacznie pozniej dolaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 witam z ranka - troche zimno co? dziekuje wszystkim ktorzy zapisali tu swoje rady dla mnie co do psa wczoraj zapadla decyzja kupimy psa ( owaczarka niemieckiego dlugowlosego) przed przeprowadzka jakies pol roku. Planujemy przeprowadzke na maj no to z doswiadczenia pewnie wyjdzie to lipiec wiec pies pojawi sie prawdopodobnie pod choinke dla synka - on bardzo chce miec dwa psy ale drugi to jednak znacznie pozniej dolaczy http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63135827 to jest moj ulubieniec sliczny co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.09.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 witam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.09.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Ponawiam pytanie do silkowców. Gdzie najkorzystniej kupowaliście Silkę i kiedy najpóźniej trzeba ją zamawiać? Będzie mi potrzebna w połowie października. Hej, trobe ja tez z silki bede budowac, w tym tyg. zamawiamy, ale gdzie to musze meza zapytac. No, to czekam na iformację od męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.09.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Cześć i do soboty, bo właśnie wyjeżdżam. Pilnujcie budów, ogrodów, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.09.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 no to cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 14.09.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Witam wszystkich W końcu dotarł materiał na więźbę, więc mam nadzieję, że dzisiaj będą już tego jakieś widoczne efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts