bodekku 14.09.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 no to za chwilę wiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.09.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Witam wszystkich W końcu dotarł materiał na więźbę, więc mam nadzieję, że dzisiaj będą już tego jakieś widoczne efekty. GrzegozrR hmm...widziales ten materiał??? czy ci powiedziano??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.09.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Witam srodkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.09.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Teska - samochodzik ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 14.09.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Witam wszystkich W końcu dotarł materiał na więźbę, więc mam nadzieję, że dzisiaj będą już tego jakieś widoczne efekty. GrzegozrR hmm...widziales ten materiał??? czy ci powiedziano??? Widziałem, że leży, ale tak wyszło, że mysieliśmy szybko wracać, więc nie bardzo się przyglądałem. A może być jakiś problem z jakością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.09.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Teska - samochodzik ok ? dzis odbieram. Mam nadzieję ze bedzie juz ok. Jednak to był ten maps co to podaje powietrze do czegos tam komputer juz nie pokazuje tej usterki.No klocki hamulcowe wymienili i cos tam przy kole.....az sie boje o fakturkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.09.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Witam wszystkich W końcu dotarł materiał na więźbę, więc mam nadzieję, że dzisiaj będą już tego jakieś widoczne efekty. GrzegozrR hmm...widziales ten materiał??? czy ci powiedziano??? Widziałem, że leży, ale tak wyszło, że mysieliśmy szybko wracać, więc nie bardzo się przyglądałem. A może być jakiś problem z jakością no moze, panowie jakies cienkie deski malują( pewnie na podbitke) nic wiecej nie robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.09.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Teska - jak chce się jeździć to trzeba płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.09.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Teska - jak chce się jeździć to trzeba płacić no tak.......niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.09.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 GrzegorzR donosze uprzejmie żeby było ci miło siedzieć w pracy - stawiają wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 14.09.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 no moze, panowie jakies cienkie deski malują( pewnie na podbitke) nic wiecej nie robia Zgadza się te cienkie to na podbitkę, ale z przodu leżały już te na więźbę. Chyba dość późno wczoraj przywieżli ten materiał, dlatego pewnie tylko malowali podbitkę, ale mam nadzieję, że dzisiaj już będą ustawiać konstrukcję, zresztą pewnie widać, czy ktoś się pojawił na budowie. No i muszę się pochwalić, że mamy wylany taras , co zresztą pewnie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.09.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.09.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Ja też witam , GrzegorzR: nie ma to jak uważna sąsiadka, co na wszystko ma baczenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.09.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Czyli Teska robi jako "kamera internetowa" jak to nazwał Paweł_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 14.09.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Witam srodkowo Witam wszystkich.A ty Teska spać nie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 14.09.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Witam srodkowo Witam wszystkich.A ty Teska spać nie możesz Chodż na kawe.Októrej jedziesz po auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 14.09.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Czyli Teska robi jako "kamera internetowa" jak to nazwał Paweł_ Dobrzy siąsiedzi to skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaBi 14.09.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Czy moglibyście rzucić jakieś namiary na drewno do kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 14.09.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 witajcie Bodekku podaj mi bo Ty teraz w temacie, wszystkie papiórki potrzebne do zakończenia budowy, plizzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.09.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 witam wszystkich późnawo, cóż pracka, pracka. Agnieszka1 - ładna sunia. z jakiej jest hodowli? a tak apropos obrońcy - bez złośliwości, ale lepiej załóż alarm. pies nie stanowi przeszkody jak będą chcieli cię okraść. psów za płotem to, boją się zwykli śmiertelnicy, nie stanowiący dla twego domostwa zagrożenia. ale niestety i z ręki jednych i drugich może go spotkać krzywda. i najlepsze że częściej za sprawą złośliwego sąsiada, bądź przechodnia-debila. jak sunia skończy 4 m-ce zapraszam do szczecińskiego klubu owczarka niemieckiego na porady i szkolonko pod okiem speców (bez stresu, w każdą niedzielę, opłaty niewielki-tylko członkowskie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts