Didi 14.09.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Czyli Teska robi jako "kamera internetowa" jak to nazwał Paweł_ wypraszam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.09.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Monka - ludzie gadają, że do indywidualnych nie chodzą. chyba, że jest zgłoszenie na odbiór częściowy lub telefon od życzliwego czyli budujących na działalność gospodarczą zawsze sprawdzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.09.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Czesc Wszystkim Dopiero miesiac po urlopie a ja sie czuje jakbym z sil opadla . A tu trzeba zbierac i zbierac na budowe . Mam niecale 30 lat a czuje sie jak 100 letnia babcia br..br... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.09.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Czesc Wszystkim Dopiero miesiac po urlopie a ja sie czuje jakbym z sil opadla . A tu trzeba zbierac i zbierac na budowe . Mam niecale 30 lat a czuje sie jak 100 letnia babcia br..br... bryta jak przekroczysz 30stkę to nabierzesz wigoru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 14.09.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Witam wieczorkiem Chyba nie jest mi dane zostać posiadaczką ziemską... Już miałam kupować.... Została tylko do sprawdzenia sprawa wodociągów- myślałam, że to formalność... Okazało się, że owszem dostanę warunki na przyłączenie do sieci... ale nie są w stanie mi zapewnić dostawy wody ( bo wodociąg jest prywatny) Czyli wracam do punktu wyjścia i znowu będe jeździć "po wiochach" i szukać, szukać, szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.09.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Przykro mi Sylwia. Sprobuj podzwonic z drozszymi dzialkami np 60 000 tys ze starych ogloszen i probuj kogos zmiekczyc z cena . Didi na wigor napilam sie cieolej czekolady i troche lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 14.09.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Bryta Podzwonię i będę próbować zmiękczać a na poprawę humoru córci kakao zwędziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.09.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Bryta a może to jakaś chandra? idź jutro na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.09.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 A zdarzyło się komuś przy odbiorze mieć wizytację z Nadzoru Budowlanego? mi powiedzial wprost inspektor ze nie maja czasu chodzic do indywidualnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 14.09.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Czesc Wszystkim Mam niecale 30 lat a czuje sie jak 100 letnia babcia br..br... bryta jak przekroczysz 30stkę to nabierzesz wigoru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 14.09.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Czesc Wszystkim Mam niecale 30 lat a czuje sie jak 100 letnia babcia br..br... bryta jak przekroczysz 30stkę to nabierzesz wigoru! To nie zawsze działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 14.09.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Witam wieczorkiem Chyba nie jest mi dane zostać posiadaczką ziemską... Już miałam kupować.... Została tylko do sprawdzenia sprawa wodociągów- myślałam, że to formalność... Okazało się, że owszem dostanę warunki na przyłączenie do sieci... ale nie są w stanie mi zapewnić dostawy wody ( bo wodociąg jest prywatny) Czyli wracam do punktu wyjścia i znowu będe jeździć "po wiochach" i szukać, szukać, szukać... Sylwia! W Przemoczu, na końcu wsi, (18 km od Szczecina w kierunku na Chociwel) widziałem tablicę z prywatną ofertą sprzedaży działek 3000m2. Jest wodociąg i gaz ziemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 14.09.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Czesc Wszystkim Mam niecale 30 lat a czuje sie jak 100 letnia babcia br..br... bryta jak przekroczysz 30stkę to nabierzesz wigoru! To nie zawsze działa. ZAWSZE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.09.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Didi z zakupami dobry pomysl tylko miejsca brak ,a moja druga polowa kupuje mi nowa szafe chyba juz z rok albo dluzej Dziwny ten dzien mialam dostac od meza obiecanego kwiatka (wymazylam storczyka a wiecie co dostalam takiego kwiatka co lapie Muchy chyba nazywa sie rosiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 14.09.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 wymazylam storczyka a wiecie co dostalam takiego kwiatka co lapie Muchy chyba nazywa sie rosiczka Piękny i praktyczny zarazem. Czyż to nie wspaniałe? Brzmi prawie jak "rozważna i romantyczna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 14.09.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Czesc Wszystkim Mam niecale 30 lat a czuje sie jak 100 letnia babcia br..br... bryta jak przekroczysz 30stkę to nabierzesz wigoru! To nie zawsze działa. ZAWSZE! A Ty skąd wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 14.09.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 ulamach napisał:Witam sąsiadke.Po takim czasie niebytności męża Teski to filterki iwtryski jednym słowem wszystko wysiada. witam prawdę powiadasz jak się mieszka na sąsiedniej wiosce? Napoczątku to był koszmar, ale teraz już się przyzwyczaiłam jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.09.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Czesc Wszystkim Mam niecale 30 lat a czuje sie jak 100 letnia babcia br..br... bryta jak przekroczysz 30stkę to nabierzesz wigoru! To nie zawsze działa. ZAWSZE! A Ty skąd wiesz? pewnie z doświadczenia! Witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 14.09.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 amo - jeżeli dobrze łapię to na pewno dziennik budowy, oświadczenie kierownika budowy, protokół kominiarski, protokół zerowania, powykonawczo geodeta. jeszcze protokół sprawdzenia instalacji gazowej, jak jest takowa ito, już wsio. umów na odpady (płynne i stałe) nie wymagająjESZCZE PROTOKÓŁ SZCZELNOŚCI GAZU, NUMER POLICYJNY ,AKT NOTARJALNY ORAZ NUMER I DATĘ WYSTAWIENIA DECYZJI,ZNACZEK SKARBOWY ZA 16 ZŁ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.09.2005 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Czesc Wszystkim Mam niecale 30 lat a czuje sie jak 100 letnia babcia br..br... bryta jak przekroczysz 30stkę to nabierzesz wigoru! To nie zawsze działa. ZAWSZE! A Ty skąd wiesz? pewnie z doświadczenia! Witam wieczorkiem Widzę że wewnątrz klubu budujących szczecina zawiązuje się klub budujacych szczecina po 30 ; Kurczę muszę się zapisać. I jak wszyscy po 30 zgodnym chórem krzyknąć -> pewnie życie zaczyna się po 30 !!!!! ; szkoda tylko że już nie pamiętamy jak śpiewaliśmy jak mieliśmy 20; no cóż punkt widzenia zmienia się wraz z punktem leżenia ; ciekawe co bedziemy mówić po 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts