Teska 15.09.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Didi - nie za wcześnie się denerwujesz ? pewnie, że za wcześnie! ale wiesz jak to jest, boimy się nieznanego, a jeszcze kontroli inspekcji budowlanej to ja nie miałam Didi jak wszystko zbudujesz tak jak w projekcie...to nie ma sie co bac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.09.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Didi - nie za wcześnie się denerwujesz ? pewnie, że za wcześnie! ale wiesz jak to jest, boimy się nieznanego, a jeszcze kontroli inspekcji budowlanej to ja nie miałam Didi jak wszystko zbudujesz tak jak w projekcie...to nie ma sie co bac hmmmm, no właśnie - czy przesunięcie umywalki na inną ścianę i dodanie natrysku to jest zgodnie z projektem czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.09.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 amo - jeżeli dobrze łapię to na pewno dziennik budowy, oświadczenie kierownika budowy, protokół kominiarski, protokół zerowania, powykonawczo geodeta. jeszcze protokół sprawdzenia instalacji gazowej, jak jest takowa ito, już wsio. umów na odpady (płynne i stałe) nie wymagająjESZCZE PROTOKÓŁ SZCZELNOŚCI GAZU, NUMER POLICYJNY ,AKT NOTARJALNY ORAZ NUMER I DATĘ WYSTAWIENIA DECYZJI,ZNACZEK SKARBOWY ZA 16 ZŁ. no przecież o gazie napisałam ze znaczkiem się zgadzam, ale tylko wtedy gdy chcesz mieć to, na papierze. aktu notarialnego, ani nr policyjnego ode mnie nie wymagali (a zgłaszałam w lipcu br). nr i datę wystawienia decyzji (pozwolenie na budowę) wpisuje się w druk zawiadomienia, tak jak i powierzchnie i kubaturę chatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.09.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 witam wszystkich Didi - przestań panikować. a żeby być jak "łza" to, wpiszesz przesunięcie w dziennik i po robocie. a życie? ano zaczyna się po każdej pełnej 10-tce, bez względu czy to, 20-stka, 30,40,50 itdno, tak sobie myślę, bo gdyby było inaczej to..... pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.09.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 ależ mam spostrzegawczego psa. kupiłam ostatnio indonezyjską maskę i powiesiłam na jednej ze ścian holu. wczoraj wieczorkiem, piechu wpadł do domu, nagle stanął jak wryty, zadarł głowę do góry i ze 2 minuty przekręcając łeb na prawo i lewo.... celebrował sztukę. no, potem trochę jeszcze poszczekał na maskę, znowu pooglądał i.... chyba też mu się podoba bo, już więcej nie reagował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.09.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 a który to taki mądry? mały czy duży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.09.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 no duży. mała ma wszystko w wielkim poważaniu, najważniejsze, dla niej żeby kocyk był na kanapie dostępny, którym się można przykryć, bo przeciez zimno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 amo - jeżeli dobrze łapię to na pewno dziennik budowy, oświadczenie kierownika budowy, protokół kominiarski, protokół zerowania, powykonawczo geodeta. jeszcze protokół sprawdzenia instalacji gazowej, jak jest takowa ito, już wsio. umów na odpady (płynne i stałe) nie wymagająjESZCZE PROTOKÓŁ SZCZELNOŚCI GAZU, NUMER POLICYJNY ,AKT NOTARJALNY ORAZ NUMER I DATĘ WYSTAWIENIA DECYZJI,ZNACZEK SKARBOWY ZA 16 ZŁ. no przecież o gazie napisałam ze znaczkiem się zgadzam, ale tylko wtedy gdy chcesz mieć to, na papierze. aktu notarialnego, ani nr policyjnego ode mnie nie wymagali (a zgłaszałam w lipcu br). nr i datę wystawienia decyzji (pozwolenie na budowę) wpisuje się w druk zawiadomienia, tak jak i powierzchnie i kubaturę chatki. odemnie wymagali i numeru i oryginalu aktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Didi - nie za wcześnie się denerwujesz ? pewnie, że za wcześnie! ale wiesz jak to jest, boimy się nieznanego, a jeszcze kontroli inspekcji budowlanej to ja nie miałam Didi jak wszystko zbudujesz tak jak w projekcie...to nie ma sie co bac hmmmm, no właśnie - czy przesunięcie umywalki na inną ścianę i dodanie natrysku to jest zgodnie z projektem czy nie? dotyczy konstrukcji nie umywalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 no duży. mała ma wszystko w wielkim poważaniu, najważniejsze, dla niej żeby kocyk był na kanapie dostępny, którym się można przykryć, bo przeciez zimno jest hmm..a moj kotek wlazi pod kolderkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.09.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 moja też właziła. mało ona na "stałe" mieszkała w łóżku na starym mieszkaniu. teraz do sypialni jej nie wpuszczam. no to, zajęła kanapę w salonie, ale kocyk obowiązkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.09.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Czesc wszystkim Czupurku u mnie bylo tak samo(z moim psem )najpierw spal ze mna teraz na kanapie ale juz nigdy tego nie powturze . jaki jest teraz problem z zejsciem z kanapy i ciagle znajduje w swoim luzku psie ciasteczka (moze to oznaka milosci ) Teska ale koty sa czysciejsze i moja psina ma juz ponad 8 lat a jaki zapach z pyska(centrala rybna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.09.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Bryta - mój kanapowiec już ponad 9-cio letni. na zapach są preparaty, można też kupić specjalną pastę do mycia zębów z tego co wiem, to koty są jeszcze lepsze, w dowód miłości potrafią do łóżka przynieść upolowaną mychę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.09.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Na jej zapach probowalam juz roznych zeczy ale efekt jest taki sobie No coz zawsze jest ze z czasem z slicznego szczeniaka mamy starego psa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 15.09.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 amo - jeżeli dobrze łapię to na pewno dziennik budowy, oświadczenie kierownika budowy, protokół kominiarski, protokół zerowania, powykonawczo geodeta. jeszcze protokół sprawdzenia instalacji gazowej, jak jest takowa ito, już wsio. umów na odpady (płynne i stałe) nie wymagająjESZCZE PROTOKÓŁ SZCZELNOŚCI GAZU, NUMER POLICYJNY ,AKT NOTARJALNY ORAZ NUMER I DATĘ WYSTAWIENIA DECYZJI,ZNACZEK SKARBOWY ZA 16 ZŁ. no przecież o gazie napisałam ze znaczkiem się zgadzam, ale tylko wtedy gdy chcesz mieć to, na papierze. aktu notarialnego, ani nr policyjnego ode mnie nie wymagali (a zgłaszałam w lipcu br). nr i datę wystawienia decyzji (pozwolenie na budowę) wpisuje się w druk zawiadomienia, tak jak i powierzchnie i kubaturę chatki. Ja też zgłaszałam lipcu i tego odemnie wymagali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Bryta - mój kanapowiec już ponad 9-cio letni. na zapach są preparaty, można też kupić specjalną pastę do mycia zębów z tego co wiem, to koty są jeszcze lepsze, w dowód miłości potrafią do łóżka przynieść upolowaną mychę moj kotek samopas nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Przy kawce witam......cos pusto???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.09.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 witam przy wodzie mineralnej bryta, zapach z pyska zależy też od podawanego jedzonka. Po suchej karmie jest zdecydowanie bardziej smrodliwy. Staram się więc - w miarę możliwości - gotować naszemu Lolkowi sama jedzenie, dodając np. ziół (majeranek, tymianek itp.). Trochę pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.09.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 witam przy wodzie mineralnej bryta, zapach z pyska zależy też od podawanego jedzonka. Po suchej karmie jest zdecydowanie bardziej smrodliwy. Staram się więc - w miarę możliwości - gotować naszemu Lolkowi sama jedzenie, dodając np. ziół (majeranek, tymianek itp.). Trochę pomaga. Majeranek , tymianek, sól , pieprz ???? Dobre zaznaczam dobre jedzenie dla zwierząt (i nie mam tu na myśli Pedigree - tak to się chyba pisze) jest: 1) bez przypraw 2) jest twarde by podczas gryzienia oczyszczały się ząbki pieska My jemy miękko i myjemy ząbki. Nasz piesek powinien mieć twardo bo nie myjemy mu ząbków. Ale to oczywiście wielkie spłaszczenie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.09.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Twordo jesc moj pies od malenkosci zachowuje sie jak francuski poprzedni tez bokser to jak dostal duza kosc wolowa to byl spokoj przez trzy godziny a ten nawet na kosc nie spojrzy to mu nie smakuje a co innego to tez nie ale jak bylismy u Szwagerki to wszystko jadl lacznie z sucha karma kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts