Sylwia B 16.09.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Witam ! Mokro dziś... Trzymam kciuki za słoneczko- może jutro się zdecyduje poświecić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 16.09.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 A ja trzymam kciuki za deszcz. Nie musze wtedy jeździć polewać stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 16.09.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 o, sorki, nie pomyślałam o tych, którym deszczyk by się przydał To może jeden kciuk za słonko i jeden za deszczyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 16.09.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Poza tym może w końcu pokażą sie grzyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 16.09.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Poza tym może w końcu pokażą sie grzyby? Byle nie na ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Właściwie to nie bardzo jest się z czego cieszyć . Przy takiej pogodzie to pewnie przy więźbie nie będą nic robić, a biorąc pod uwagę, że tempo nie jest imponujące to mogę się spodziewać, że kolejne dni ulecą. Straszna szkoda, że jak była dobra pogoda to nie było więźby. cos tam dlubia.....zwroc im uwage ze jak impregnowali podbitke to na noc niech ha wniosa do domu pod dach cala noc lało na nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.09.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 witam piąteczkowo, zaraz łikendzik tylko zimnawo i mokro. że mokro to, dobrze - nie trzeba podlewać. że mokro - to źle nie można na dworku z piwkiem lub czymś innym. i jak dogodzić? Teska - prawdziwy z ciebie szpieg. pięknie wszystko GrzegorzowiR spowiadasz. Grzegorz - flaszeczka dla Teski za dobrą robotę. z karmą prawda - mój je tylko suche - royal (niestety nie tania), wsuwa surowe gałki cielęce (czyszczenie zębów) i jest ok. no ale to, młody pies. ale jak starsza sunia wsuwa surowe gałki cielęce lub coś równie twardego z jej oddechem też jest wszystko w porządku. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 witam piąteczkowo, zaraz łikendzik tylko zimnawo i mokro. że mokro to, dobrze - nie trzeba podlewać. że mokro - to źle nie można na dworku z piwkiem lub czymś innym. i jak dogodzić? Teska - prawdziwy z ciebie szpieg. pięknie wszystko GrzegorzowiR spowiadasz. Grzegorz - flaszeczka dla Teski za dobrą robotę. z karmą prawda - mój je tylko suche - royal (niestety nie tania), wsuwa surowe gałki cielęce (czyszczenie zębów) i jest ok. no ale to, młody pies. ale jak starsza sunia wsuwa surowe gałki cielęce lub coś równie twardego z jej oddechem też jest wszystko w porządku. pozdrawiam wszystkich siedzac przy kompie...wszystko widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 musze sie pochwalic od niedzieli mam połówke w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.09.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Teska - kurna to, się będzie działo już zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.09.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Teska ale Slubna czy wysokoprocentowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 16.09.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Witam Wszystkich !!!Teska widziałam dziś ma forum zdjęcia Twojej trawy w ogrodzie. Gratulacje , pięknie wygląda ; zdaję sobie sprawę ile to kosztuje pracy, bo sama mam niezły kawałek do wykaszania.Nigdy nie widziałam twojego domu, zamieszczałaś może jakieś zdjęcia na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Witam Wszystkich !!! Teska widziałam dziś ma forum zdjęcia Twojej trawy w ogrodzie. Gratulacje , pięknie wygląda ; zdaję sobie sprawę ile to kosztuje pracy, bo sama mam niezły kawałek do wykaszania. Nigdy nie widziałam twojego domu, zamieszczałaś może jakieś zdjęcia na forum? tak. w dzienniku budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Witam Wszystkich !!! Teska widziałam dziś ma forum zdjęcia Twojej trawy w ogrodzie. Gratulacje , pięknie wygląda ; zdaję sobie sprawę ile to kosztuje pracy, bo sama mam niezły kawałek do wykaszania. Nigdy nie widziałam twojego domu, zamieszczałaś może jakieś zdjęcia na forum? tak w dzienniku budowy Irma - dziennik budowy na koncu świata...naszego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Miłego weekendziku wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.09.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Teska - już znikasz? nie przesadzaj do niedzieli trochę czasu zostało. zdążysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Teska - już znikasz? nie przesadzaj do niedzieli trochę czasu zostało. zdążysz hahahahaha.......no wiesz..... teraz przy kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 16.09.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Teska, no wrzuć ten dziennik do stopki. Tak bym se czasami poogladał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 16.09.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Teska dzięki, widziałam Twoją Irmę myśleliśmy kiedyś o tym projekcie ,później o Klementynce z Archipelagu, wkońcu kupiliśmy Rapsodię z Atrium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts