delf 19.09.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Grzesiu byłam wtedy sama (wiesz, jak to jest z tymi chłopami ) i jakos nie bardzo mi sie chciało z nimi siedziec, chociaz byli bardzo sympatyczni. Pewnie gdyby był mój mąż moznaby to rozegrac inaczej. Wiem, że dużo osób włącza w to rodzinę, u ciebie, tez to powinno zadziałać, i tak masz juz grile "rodzinno-budowalne" za soba, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.09.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 jolly - mojej nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 19.09.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Grzesiu byłam wtedy sama (wiesz, jak to jest z tymi chłopami ) i jakos nie bardzo mi sie chciało z nimi siedziec, chociaz byli bardzo sympatyczni. Pewnie gdyby był mój mąż moznaby to rozegrac inaczej. Wiem, że dużo osób włącza w to rodzinę, u ciebie, tez to powinno zadziałać, i tak masz juz grile "rodzinno-budowalne" za soba, prawda? Oj mam... widzę że to chyba powszechne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.09.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Delfiku - Ty masz (oprocz tej jednej) szczescie do ekip - moze dalabys jakies namiarki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.09.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Jolly - również nie pomogę. nie mam kogo polecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.09.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Delfiku - Ty masz (oprocz tej jednej) szczescie do ekip - moze dalabys jakies namiarki!!! Kochanie, to dla mnie prawdziwy komplement Miałam młodych chłopaków ostatnio, ale na poprawki poprawek juz sie nie pojawili, poza tym znaleźli prace, więc nie ma o czym mówic. Mam teraz ojca z synem, ale chwilowo "wypozyczyłam" ich (okropne sformułowanie) Pawłowi. Ja na razie wstrzymuje prace i nie wiem na jak długo Paweł ich wziął. Za 3 tygodnie biore ich spowrotem, ale oni raczej nie kafelkują, chociaz mieli jakies namiary na takowego - ale nic o nim nie wiem. Więc chyba tym razem ci nie pomogę. Zadzwoń może do Malaka (na liście), powiedz, co i jak, że go gorąco polecam, może akurat ma przestój (chociaz wątpię), a jak nie on, to niech kogoś poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.09.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 No to teraz ja zapytam: gdzie najtaniej i duży wybór gniazdek i włączników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.09.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 delf,spróbuj w hurtowni "Far" na Orawskiej (Pomorzany) lub "Lebaski" ul. Huzarów (za US na Cukrowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
knc 19.09.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 czesc, jakby ktos szukal architekta i chcial wybrac Archena Studio i Pana Andrzeja Nowaka, to skladam mu kondolencje. Jest to bardzo toksyczna osoba, nie mozna z nim normalnie porozmawiac, jest do tego niekompetentny, nie slucha inwestora, wrecz krzyczy i poniza go. Jest przy tym uprzejmy jedynie przy podpisywaniu umowy! Bardzo nieprzyjemny pan i naprawde zrobil nam wiele bledow w projekcie, ktore nas drogo kosztowaly. Nie polecamy i wspolczujemy wszystkim ktorzy tez do niego trafia. Nie znalismy opinii na jego temat, dlatego chcemy uchronic jak najwiecej osob przed tym czlowiekiem! Naprawde bedziecie zalowali wyboru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 19.09.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Witam poniedziałkowo-wieczorowo!Jeśli ktoś chce kupić działkę budowlaną pod Szczecinem to słyszałam od znajomej, że sprzedają ładne w Różycy (między Goleniowem a Kliniskami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laura_ms 19.09.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 PROŚBA Witam forumowiczów Dostałam ofertę na okna drewniane z firmy Eko-dom (ul. Szybowcowa) okna Urzędowskiego. Muszę dać odpowiedź w przeciągu dwóch dni. Może ktoś słyszał coś o tej firmie? Warto tam kupić? Bardzo proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 19.09.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 witam gwardię budujących mam już te chol.rne zezwolene na budowe i poradzcie czy zaczynać już tz ok1.10 2005 czy poczekać do wiosny i jeszcze jedno pyt. czy na kierownika budowy braci gościa który mi te wszystkie papiery załatwiał przez półtora roku czy dać sobie na luz i poszukać innegoale się rozpisałem ale w związku z tym zezwoleniem mam tyle pytani do was na forum że jeśli pozwolicie to może tak sukcesywnie po troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 19.09.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 PROŚBA Witam forumowiczów Dostałam ofertę na okna drewniane z firmy Eko-dom (ul. Szybowcowa) okna Urzędowskiego. Muszę dać odpowiedź w przeciągu dwóch dni. Może ktoś słyszał coś o tej firmie? Warto tam kupić? Bardzo proszę o opinie Co do firmy, to nic o nich nie słyszałem. Natomiast moje zaniepokojenie wzbudziły by te dwa dni na podjęcie decyzji, jeżeli to oni tak ustalili. Wygląda to jak super oferta ale musisz zadzwonić już dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 19.09.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 No tak, albo przerwa techniczna , albo nieistniejące posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 19.09.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Nie spać - to nie dworzec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.09.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 witam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 20.09.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witam i ja.... oba auta do roboty, najgorsze jest to, ze chcielismy je sprzedac lub zamienic... a te jak zwykle sie uwziely i tak: w jednym uszczelka pod glowica a w drugim lozysko i tarcza.... a tak poza tym: SZUKAM EKIPY DO WYKONCZENIA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laura_ms 20.09.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 GrzegorzRmam dwa dni ponieważ jadę w czw. do Sz-na i będę ewentualnie podpisywać umowę.A co wogóle sądzicie o Urzędowskim.Mam jeszcze ofertę na Igies&Igies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 20.09.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Laura_ms jak tak to sprawa wygląda zupełnie inaczej. Może warto sprawdzić jeszcze ofertę innych firm, np. M&S Pomorska Fabryka Okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 20.09.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 witajcie we wtoreczek chłodno się zrobiło a miał się klimat ocieplić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts