delf 22.09.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Mamy TTYYYNNNKKKII i teraz prośba do Was - polećcie jakiegoś mistrza od ogrzewania gazowego a obdzwoniłeś już te z biało-czarnej listy wykonawców - trochę się ich tam nazbierało Może nie aż tyle, ale pan Pańka jest na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.09.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Pierwsza!! witajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.09.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 witam piątkowo! z lewobrzeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.09.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 cześć wszystkim!martelia zerknij na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.09.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Witam wszystkich U mnie więźba w zasadzie skończona, co prawda wiechy jeszcze nie zawiesili , ale zaczeli już układać podbitkę, folie, łaty i kontrłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.09.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 witam grupkę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.09.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Teska - w domu komplet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.09.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Delfiku spóźnione życzenia urodzinowe, dużo zdrówka, radości, spełanienia marzeń no i przede wszystkim szybkiej przeprowadzki do wymarzonego , własnego domku http://www.cosgan.de/images/more/flowers/050.gifhttp://www.cosgan.de/images/more/flowers/050.gifhttp://www.cosgan.de/images/more/flowers/050.gifhttp://www.cosgan.de/images/more/flowers/050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.09.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 A tak wyglądał wczoraj nasz dach Więźba (1) Więźba (2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 23.09.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Mamy TTYYYNNNKKKII i teraz prośba do Was - polećcie jakiegoś mistrza od ogrzewania gazowego a obdzwoniłeś już te z biało-czarnej listy wykonawców - trochę się ich tam nazbierało Może nie aż tyle, ale pan Pańka jest na pewno Obdzwoniłem, ale ciężko się wybiera mając do wyboru tylko 1 ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.09.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Cześć zbigx namiary poszły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 23.09.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Cześć zbigx namiary poszły na priv. dziekuję na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 23.09.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Witam wszystkich U mnie więźba w zasadzie skończona, co prawda wiechy jeszcze nie zawiesili , ale zaczeli już układać podbitkę, folie, łaty i kontrłaty Widzę że idziemy prawie "łeb w łeb". Czy w tym roku będziesz coś robił po dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 23.09.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Dzien doberek!!! Delfiku - spoznione bo wczoraj juz kompa nie ogladalam ale szczere od prawej strony OdryWSZYSTKIEEEEEEEEGO NAJ...NAJ...NAJ...NAJ....LEPSZEGO obys do konca miala takie szczescie do ekip i oby z daleka omijaly Cie paproki!! Zdrowka pociechy z chlopaczkow malych no i tego duuuuzzzzzzeeeego! No i wygranej w totolotka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.09.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 delf - wszystkiego najlepszego z lewej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.09.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Witam wszystkich U mnie więźba w zasadzie skończona, co prawda wiechy jeszcze nie zawiesili , ale zaczeli już układać podbitkę, folie, łaty i kontrłaty Widzę że idziemy prawie "łeb w łeb". Czy w tym roku będziesz coś robił po dachu? Ja chyba wcześniej ruszyłem, bo na naszą budowę ekipa weszła 9 lipca, ale mieli kilka przestojów, ostatnio czekali na materiał na więźbę 2 tygodnie. Co do dalszych prac to oczywiście będę robił kolejne prace. Do końca roku chciałbym skończyć budynek. Zaraz po wstawieniu okien i drzwi powinny ruszyć prace związane z ociepleniem zewnętrznym i elewacją, w środku wykonanie elewacji, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 23.09.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Witam wszystkich U mnie więźba w zasadzie skończona, co prawda wiechy jeszcze nie zawiesili , ale zaczeli już układać podbitkę, folie, łaty i kontrłaty Widzę że idziemy prawie "łeb w łeb". Czy w tym roku będziesz coś robił po dachu? Ja chyba wcześniej ruszyłem, bo na naszą budowę ekipa weszła 9 lipca, ale mieli kilka przestojów, ostatnio czekali na materiał na więźbę 2 tygodnie. Co do dalszych prac to oczywiście będę robił kolejne prace. Do końca roku chciałbym skończyć budynek. Zaraz po wstawieniu okien i drzwi powinny ruszyć prace związane z ociepleniem zewnętrznym i elewacją, w środku wykonanie elewacji, itd. No to się "nie ścigam" Ja po dachu stoję... chcę, żeby przez zimę mi się wszystko "ustało", przewietrzyło i na wiosnę przeschło. Dopiero wtedy ruszam do przodu . Niemniej rób rób, zbieraj doświadczenia, a na pewno Cię będę nagabywał. Tak a propos nie wiem czy zauważyłeś (-liście), że coraz więcej Grzegorzów jest na tym forum? Widać że Grześki to fajne chłopaki są A jakie zaradne! Pozdrawiam na weekend! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.09.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 witajcie, dziekuje za życzenia, trochę je z Was wyciągnęłam ale i tak jest mi niezmiernie miło!! Dziekuję prawej i lewej stronie...prawej bardziej....żartowałam zbigx nie zauwazyłeś, że skopiowałam twoją wypowiedź? Myslałam, że będzie zabawnie, nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.09.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 pozdrawiam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.09.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Ja tez pozdrawiam, tym razem z cieplego i slonecznego Hanoweru. Kurka, nie maja tu polskiej czcionki! Delfiku, wszystkiego naj, naj, naj!!! Nikt nie zauwazyl, ze naklikalismy 400 stron! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts