GrzegorzR 24.09.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 A tak wyglądał wczoraj nasz dach Więźba (1) Więźba (2) A dachóweczki już wybrane? Wybrane: cementowe - Euronit profil S, czerwone. Od poniedziałku będą układane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.09.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Cześć zbigx namiary poszły na priv. Masz namiary? Daj na listę. Pewnie, że dam, ale poczekam jak będę miał instalację zrobioną i będę mógł odpowiedni komentarz wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.09.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Grześki gratuluję postępów, jak wiecha się udała? Wiecha udała się chyba nieźle. W każdym razie wydaje mi się, że powinna być nieźle "zakonserwowana" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.09.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Przy okazji Ci powiem, że twój wykonawca dał mi ceną jakoś tak lekko zaporową. Dobrzy się cenią... niestety coraz częściej mam wrażenie że jest to efekt poleceń z "listy" Co do cenienia się wykonawców, to już tak chyba jest, że pod koniec sezonu budowlanego ceny są wyższe niż na początku, gdy zazwyczaj większość dopiero zdobywa roboty. A zdaje się, że ten sezon jest dla budowlańców chyba całkiem niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.09.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Grześki gratuluję postępów, jak wiecha się udała? Wiecha udała się chyba nieźle. W każdym razie wydaje mi się, że powinna być nieźle "zakonserwowana" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.09.2005 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Dziń dobry "z rańca". Wstawać śpiochy!!! Delf, ja też wszystkiego Tobie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 25.09.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Dzień dobry Wygląda na to, że pogoda w dniu dzisiejszym również dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagrzesiek 25.09.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Dzień dobry Wszystkim...wyborowo spytam jeszcze raz- macie jakieś godne polecenia ekipy do postawienia domu ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 25.09.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 hagrzesiek a czytałeś już naszą listę wykonawców? tych solidnych i tych "solidnych inaczej" Jak chcesz to mam jeszcze kilka namiarów na firmy, z którymi rozmawiałem, ale co do ich jakości i solidności nie mogę ręczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 25.09.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 http://www.bip.dobraszczecinska.pl/pliki/Wn_nr_porzadkowy.doc + znaczek za 5 zł. Dzięki, nie sądziłem, że to takie proste. W poniedziałek jadę do gminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 25.09.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Wybrane: cementowe - Euronit profil S, czerwone. Od poniedziałku będą układane. Gdzie kupujesz i po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 25.09.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Wybrane: cementowe - Euronit profil S, czerwone. Od poniedziałku będą układane. Gdzie kupujesz i po ile? Dachówki dostarcza wykonawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagrzesiek 25.09.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 GrzegorzR skrobnął... Jak chcesz to mam jeszcze kilka namiarów na firmy, z którymi rozmawiałem, ale co do ich jakości i solidności nie mogę ręczyć. wolałbym raczej te sprawdzone czytałem tę "biblię" ehh-no będe musiał któregoś fachowca wybrać pozdrawiam grzesiek+połowa (ta lepsza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 25.09.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Dachówki dostarcza wykonawca. Na ale ile będzie cię to kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.09.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Witajcie, dziękuję, dziękuję, dziękuję wszystkim za życzenia ..urodzinowe (Klaus ) Taka piękna pogoda, a u mnie chwilowo stoi budowa, aż żal... Macie szczęście, wszyscy wznoszący domki, korzystajcie póki można z pogody. Acha i sio wszyscy na wybory!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 25.09.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Dachówki dostarcza wykonawca. Na ale ile będzie cię to kosztowało? Gdzieś to mam, ale muszę poszukać, jak znajdę to napiszę. Wydaje mi się, że cena była poniżej 2 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 25.09.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 PRAWOBRZEZE GOOOOOOOORRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! popieram melduje się prawobrzeże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 25.09.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 witam grupke znow po mojej dłuższej nieobecnosci na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 25.09.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 szczególnie cieplutko witam hagrzegorza bo to przecież "swój" tzn z tej prawej strony. A tak wogóle, Pucice to "miejscowość", gdzie buduje sie chyba najwiecej naszych forumowiczów. No i oczywiście pobliskie miejscowości tj, Załom, Kliniska i prosze nie zapomnieć o RURZYCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 25.09.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Witam wieczorowo ''powyborowo''! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts