iwa-k 25.09.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Sylwia B priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 26.09.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Witam poniedziałkowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.09.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 pozdrawiam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 26.09.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Witam poniedziałkowo , powyborczo - ciekawe czemu tak mało ludzi poszło głosować, bo chybe nie pogoda ich przegwoździła. Ale mieliśmy też wczoraj duży sukces: mistrzostwo Europy w siatkówce kobiet GRATULACJE dla NASZYCH SIATKAREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 26.09.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Nie poszli bo według sonadaży ponad 50 % Polaków miało nie brać udziału w wyborach jak to Sawka przedstawił . Ale na poważnie to jestem bardzo zdegustowany frekwencją i różne określenia cisną mie się na usta ale powstrzymam się od komentarza bo nie chcę nikogo obrazić tymbardziej, że to nie to forum. U nas jeden kolega już od kierownika w pracy bury dostał bo się pochwalił, że olał wybory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.09.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Witajcie! Nareszcie w domku! Iwona coś mamy pecha , ale teraz nigdzie się już nie wybieram, więc jak tylko będziesz jechać na budowę - dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.09.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 witam wszystkich poniedziałkowo w jeleniej górze było przecudnieprzy okazji byłam na testosteronie - uf... mocna..., mocna sztuka nie powiem. ubawiłam się setnie. GrzegorzR a nie chcesz moich dachówek. mam ze setkę podstawowej i prawdę mówiąc zawadza mi. a teraz praca, praca. trochę dużo.a z a oknem piękne lato pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 26.09.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Witajcie! Nareszcie w domku! Iwona coś mamy pecha , ale teraz nigdzie się już nie wybieram, więc jak tylko będziesz jechać na budowę - dzwoń Witajcie poniedziałkowo Oj Didi, pech to może nie, ale brak szczęscia żeby Cie zastać w domciu. U mnie na budowie troche teraz nudno bo mamy przestoj oczywiście z ekonomicznego punktu widzenia, ale jak tylko pogoda dopisze i bede to moze nastepnym razem sie uda pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.09.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 tez witam Wszystkich poniedzialkowo Delf skladam spoznione zyczenia wszystkiego naj ... naj ...lepszego widze ze podzial na prawobrzeze i lewobrzeze jest duzy [/b]Wielka szkoda ze z spraw komputerowych jestem o lepiej nie mowic bo bym zrobila mape taka jak maja inne grupy tzn budowlana mape osob z naszego szczecinskiego forum Niestety za trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 26.09.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Bryta - podeslij mu namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.09.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Witajcie, No wczoraj emocji co nie miara - wybory i siatkarki, prawde mówiąc myslałam, że nie dadza rady Włoszkom, jestem mile zaskoczona! Wyborami też - mam nadzieje, że bedzie to miłe zaskoczenie także, zobaczymy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.09.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 delf - popieram "lewostronnie" trzeba naszego Praojca zmobilizować do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.09.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 oj Bodekku, ależ ty mi się narażasz, pomalutku, pomalutku grabisz sobie...a spotkanie niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.09.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 oj Bodekku, ależ ty mi się narażasz, pomalutku, pomalutku grabisz sobie...a spotkanie niedługo... przeczytałam posty, ale nic nie zauważyłam o spotkanku proszę o podanie daty i miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.09.2005 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 . prawobrzerze górą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.09.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Didi - dobra kobieto. powiedz mi laikowi. czy coś się jeszcze teraz w ogrodnictwie (ozdobnym, nie warzywno-owocowym) robi?a jak z koszeniem trawy? kosi się jeszcze?i podlewaniem? podlewa się rośliny, trawę? z pokorą czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.09.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 delf - a kiedy spotkanie ?????? straszysz ale czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagrzesiek 26.09.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 witam wszystkich poniedziałkowo, powyborowo i posiatkarskowo -dziwny wyraz sie utworzył siatkarsko było Ok, wyborowo odrobinke gorzej , ale poniedziałkowo jest ....słonecznie i ciepło PS.pozdrawiamy obydwa brzeża chociaż... psss grzesiek + połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.09.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 hagrzesiek - dziękujemy za miłe pozdrowieniaw imieniu lewej strony "Odry" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.09.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 a pogoda jest really super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts