bryta 26.09.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Szczecin Wielgowo jak sie jedzie do Amo ulica tczewska to po prawej stronie pod lasem ulica Sokolnikow jest juz na najnowszych mapach Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEZWIES 26.09.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Czy moze ktos wie co za idiota wylozyl polkole na ulicy Mietowej za Zasciankowa. Fajna sprawa, zeby mu pod domem nie jezdzili, ale ten rozstaw polkolek to chyba dla 126p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.09.2005 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 prosze o informacjem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.09.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Didi - dobra kobieto. powiedz mi laikowi. czy coś się jeszcze teraz w ogrodnictwie (ozdobnym, nie warzywno-owocowym) robi? a jak z koszeniem trawy? kosi się jeszcze? i podlewaniem? podlewa się rośliny, trawę? z pokorą czekam na odpowiedź właśnie u nas się kosi trawka (nie było nas 10 dni), potem będzie podlewana, a obrzeża odchwaszczone w tej chwili jest ostatni moment na przycinanie iglastych, a z liściastymi czekamy do momentu aż zgubią liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunobsd 26.09.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Witam wszystkich.Dawno nie bylo mnie widac, ale praca, praca .... wiecie (zreszta teraz tez z pracy:)Powiedzcie mi co myslicie:Staralem sie o wydanie warunkow technicznych na wode i kanalize, i niedawno otrzymalem pisemna odpowiedz z Dobrej, ze warunki sa przygotowane i czekaja na mnie w gminie musze tylko podpisac zobowiazanie ze zgadzam sie na pokrycie kosztow budowy sieci wodno-kanalizacyjnej a potem na nieodplatne jej przkazanie gminie. I teraz tak:z tego co wiem to bedzie to 100 albo i 200 metrow (dokladnie nie wiem bo nie wiem skad beda chcieli ciagnac np.wode) - wiec koszty na pewno duze. Podpisze a oni mi powiedza tak cene ze mnie zatka, ale podpisane jest i co, obciaza mnie rachunkami?Zreszta jak podpisze to pewnie juz nie bede mogl sie starac o pozwolenia na oczyszczalnie, dobrze mysle?I jak to bedzie jesli dojda mi nowi sasiedzi? Czy oni juz nie beda musieli placic bo ja sie zobowiazelm na obciazenie kosztami (w ciemno)?Warunki techn. sa mi potrzebne do wniosku o wydanie wzizt.Jak zwykle troche namieszalem ale chyba ogolnie wiadomo o co chodzi (kase:).B. prosze o komentarze jakiekolwiek. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 26.09.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Witam Iwa-k też priva wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.09.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Ja też ja też ja też poproszę Tak sobie wymiarowałem i mi wyszło: Dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 26.09.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 WITAJCIE BUDUJĄCY mam problem jade jeszcze dziś o 19 20 odebrać zezwolenie budowy do gościa który mi to 1.5 roku załatwiał i podejrzewam że bedzie mnie namawiał aby to on został moim kierownikiem robót poradzcie co robic do 19.20 już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 26.09.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 WITAJCIE BUDUJĄCY mam problem jade jeszcze dziś o 19 20 odebrać zezwolenie budowy do gościa który mi to 1.5 roku załatwiał i podejrzewam że bedzie mnie namawiał aby to on został moim kierownikiem robót poradzcie co robic do 19.20 już niedługo udaj zaskoczonego tą ewentualna propozycje i powiedz, że musisz to przemysleć, badz przedyskutować np. z żoną (wypytaj przy okazji o cene takiej uslugi i warunki wspolpracy) a odezwiesz sie telefonicznie. 2 pomysł bardzo może niegrzeczny, ale czasami tak trzeba z grubej rury, że dziękujesz bardzo, ale takie slimacze tempo w samym załatwieniu pozwolenia na budowę, świadczy o dość długim wyczekiwaniu na swoj wymarzony domek, a Ty niestety musisz sie spieszyć bo np. żona zaszła tydzień temu w ciąże i cię przypiliło niestety, albo, że np mieszkasz u teściowej i cierpisz z tego powodu więc twoim celem jest jak najszybciej isc na swoje pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 26.09.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 oj Bodekku, ależ ty mi się narażasz, pomalutku, pomalutku grabisz sobie...a spotkanie niedługo... przeczytałam posty, ale nic nie zauważyłam o spotkanku proszę o podanie daty i miejsca Ja też, ja też nic nie wiem o spotkanku. Jeżeli takowe będzie to proszę o datę, godzinke i miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 26.09.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 iwonka i adas pierwsza wersja bardziej przystępna co do drugiej he he juz nie ten wiek a i teściowa u mnie przez półtora roku najazdów na jego firmę to ju ż i żone poznał więc będe grał na zwłokę i chyba że będzie tak jak ja mu postawie warunki i on je spełni oczywiście umowa na piśmie wtedy zostanie kierownikiem DZIĘKI ZA WSPARCIE I.T.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 26.09.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Kombi, lepiej podziękuj mu grzecznie ale stanowczo, nie stawiaj mu warunków, bo jeśli nawet podpiszesz z nim umowę, dochodzenie roszczeń wykończy Cię na pewno. Poszukaj kogoś "sprawniejszego". W swoim czasie na forum ktoś polecał dobrego kierownika. Spróbuję pogrzebać w notatkach i dam Ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.09.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Jesli nic nie zrozumiales to normalne bo jak tlumacze mojemu mezowi gdzie jedziemy to tez mnie nie rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 26.09.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Jak określić dokładne położenie, jeśli u mnie na ekranie tylko ćwiczenia ortograficzne dla kosmitów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.09.2005 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 no poprostu lenistwo pelną gębą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.09.2005 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 jaką masz przeglądarkę? pozdrm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 26.09.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Widze. PS. Używam Mozilla Firefox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.09.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Czy jeszcze ktos z Prawobrzeza chce sie dopisac bo Lewobrzeze silniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 26.09.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 po południowej stronie drogidzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 26.09.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts