Gość 20.10.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 S.P. - sorry, ale z tą pogodą to faktycznie przegięcie........... i jeszcze ma być śnieg w tym tygodniu fajnie budować, nie? ogarnęła Was euforia, czy raczej strach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 20.10.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 ivette, przerażenie... u mnie w tym tygodniu ma się zacząć stawianie więźby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.10.2003 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Stasiek: no to masz chlopie pecha... ale moze nie bedzie tak tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.10.2003 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 głosowanie zakończone.. wyniki za 30 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.10.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Stasiek - nie załamuj się chłopie! To przechodzi! Będzie dobrze! Domek nabierze kształtów z więźbą i potem Nelskampik przyjdzie - nic tylko robotników poganiać, bo zima za pasem Do boju koleżanki i koledzy! Nie miaukać, że ciężko tylko buduwać, budować i jeszcze raz budować A później to siedzieć przy własnym kominku, na własnym tarasie, na włąsnym ogrodzie- ehhhhhhhhhhh - jakie to piękne!!! CEL SZCZYTNY JEST!!!!!!!!!! Będzie dobrze - taaaaaaaaaaaaki strach dopada wszystkich, jeśli to może być pocieszeniem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.10.2003 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Oto oficjalne i prawomocne wyniki http://212.244.66.131/mmpics/wyniki.gif Oddano w sumie 12 głosów.Spotkanie odbędzie 24 października 2003r. w lokalu o nazwie Imola, początek od godziny 18.30. Gdyby szło zarezerwować jakiś duży stoilik było by miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.10.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Maks, przyjmujemy wynik głosowania i potwierdzam przyjście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.10.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Ja też potwierdzam przyjście - z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 20.10.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Czolem nerwosolki mrozno sie robi powoli i adrenalina skacze poniekad- ja to juz gdzies widzialem Ksiegowa - a kt tu mowi o Ogrodniczej, patrz ul. Pokoju w str. city. Stasiek - czlowiek jest taki jaki jest Dziwi mnie fakt ze taki lokal zostal wybrany- chyba najdalej wysuniety obiekt gastronomiczny.(moze Maksiu odsloni kto jak glosowal-albo nie,kontrowersyjna sprawa)zwlaszcza ze wczesniejsze wypowiedzi wskazywaly cos innego 2-ga sprawa to kto tam pojedzie i zarezerwuje stol(stoliki)tam sa przeciez ławy??Odbedzie sie zatem konsumcja z rozmieszczeniem forumowiczow po calym lokalu Zaznaczylem wczesniej ze moge zarezerwowac 1-pietro w NEW YORK Pizza ale wasz wybor wasz lokal, nie wspomne o moim biurze!!Cisza spokoj cieplo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziekuje za rady w sprawie stali,faktycznie chcac zaoszczedzic mozna podgrzewac i samemu doginac Szanowni forumowicze faktycznie tutaj obowiazuje NET-ETYKA o ktorej widacznie zapomnialem ale jest to spowodowane moim charakterem. Spontanicznosc,radosc,energia az mnie rozpiera a Was potraktowalem odrazu jak znajomych i popelnilem BLAD wiec sorki i ciebie Maksiu tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.10.2003 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Słuchajcie, trzeba zarezerwować stoliki w Imoli, wiec potrzebna jest realna liczba chetnych na spotkanie, narazie mamy Ivette+mąz, S.P (+mąż???), ja, to w sumie 4 (lub 5), wpisywac sie dalej zeby nie bylo potem problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 20.10.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Maksiu - my też będziemy - 2 sztukiStasiek - śnieg więźbie nie przeszkodzi - tylko budowniczy zmarzną...mariusz r - chyba można do Imoli zadzwonić - i nie będzie problemu. caps.el - wypaliłam się przy oglądaniu projektu klif.... jest powyżej twojego zacisza... : taka byłam zdolna i się napisałam... a potem skasowałam, bo dostrzegłam wreszcie, że to nie Twój dom... teraz musze odreagować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 20.10.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Ja też, ja też! A drugą osobę jeszcze potwierdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 20.10.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Jołasia, ja im też tak powiedziałem (przerwa jest na ich życzenie) - nie będzie, że boli! Zmarnowali najładniejszą pogodę... 2 tyg.! ... ale przynjamniej wieńce przeschną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.10.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Maks nas dwoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.10.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Ale to głupio zabrzmiało prawie jak ich troje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 20.10.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Joasiu - od Zacisza to jestem ja i ponawiam prośbę o komentarz (oczywiście jak już odpoczniesz ) Maksiu - DZIĘKUJĘ za pomoc, jesteś kochany Włożyłeś w to tyle pracy - możesz mi podać w jakim programie to zrobiłeś - postaram się nie zawracać Wam więcej głowy, tylko sama pokombinuje z Zaciszem. Tylko jeszcze jedno pytanko - co myślicie o przerobieniu dachu na dwuspadowy? Nie straci na tym "architektura"? http://www.apa-domy.com.pl "Zacisze z garażem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 20.10.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 hej.zastanawiam sie jakie koszty bede musial ponosic miesiecznie w zwiazku z podlaczeniem do wody miejskiej i gazu. bedzie to potrzebna na razie tylko do testow kotlowni i c.w.u.czy moglibyscie nakreslic mi jak wyglada sprawa abonametu za te media? slyszalem, ze za wode placi sie 5zl/miesiac + odczyt licznika. czy to prawda i jak wyglada sprawa z gazem? dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 20.10.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Też się piszę na spotkanko - z mężem. Mariusz - teraz to wszystko wiem . To będzie bliźniak czy wolnostojący (nie zaglądałam za płot)? Ale powiem że sąsiad to trochę zapomniał jak sam się budował (a to nie tak dawno znowu było ) Zapomniał wół jak cielęciem był. Mam już parapety wewnątrz do montażu (taka mała euforia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.10.2003 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Mamona Lisa: a jak Ci sie podoba moja propozycja spizarni?co do programu to ja uzywalem Photoshop, ale rownie dobry bedzie kazdy na ktorym mozesz pracowac na layerach (warstwach)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 20.10.2003 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Dobrywieczer ...................ludu rabotajacy Ksiegowa-Sasiad spoko gosc(skromny,sympatyczny i biedny)dlatego buduje od 5-lat,jak z Nim pare razy zamienilem slowo to zmienilem stosunek,ale masz racje lokal jego 1-klasa,ale dlatego ze sam wszystko robil a jak zaczynal to nic sie nie znal i zaimponowal mi tym,a zwlaszcza swoim podejsciem i samozaparciem,najwazniejsz ze jest On hapy Typ zabudowy wolnostojacy+. Zonka moja nie jest pewna co do przyjscia na spotkanko(praca)ale prosze zarezerwowac 2 miejsca.Ja czesto ul.Parkowa przejezdzam wiec nie stanowi mi to problemu bym osobiscie rezerwacje potwierdzil.Co myslicie o tym?A jesli nie to adres :Pizzeria IMOLLA ul.Parkowa12 tel.4228638. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts