delf 29.09.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Jadę zamówic lampe na zewnatrz na elewacje.Super ta hurtowni elektryczna TWN, czy jakos tak. Dzieki za jej polecenie. Jakby ktos szukał naprawde fajnych lamp zewnętrznych, to polecam firmę: norlys.com.pl pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 29.09.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Witajcie w czwartek, pozazdrościłam Józi S. i Didi podwójnego budowania i właśnie dziś kupiłam działeczkę w Tanowie! Tzn. jeszcze się ANR musi nie sprzeciwić, bo ma prawo pierwokupu. A możesz zdradzić rąbek tajemnicy gdzie w Tanowie kupiłaś i jaką dużą i czy są tam jeszcze jakieś działki. Pytam bo sam szukam działki i swego czasu objeżdzałem Tanowo ale jakoś nie trafiłem nic konkretnego. p.s. Może być na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 29.09.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Witam Józia S. Trzymam wszystkie możliwe kciuki Strasznie się cieszę, że zaczęłas budowac swoją Gienię Czekam na nowinki w dzienniku Maggie Gratuluję działeczki Tanowo fajna sprawa- niestety dla mnie za drogie ( dostałam namiary od iwa-k- działeczki około 80 tys... buuu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 29.09.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 maro 74 My takie sieroty- działki nie możemy znaleźć... hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 29.09.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 maro 74 My takie sieroty- działki nie możemy znaleźć... hihihi No niestety a jaki ty masz już staż bo u mnie roczek stuknął . Ale jak by szczęści dopisało to 19.10 może bym już akończył swoją gehennę z szukaniem działki bo staję do przetargu u nas w gminie i maży mi się kupić tą "największą" o pow 777m2. Ale jak inne ludziska przebiją zakładany przeze mnie pułap cenowy to znowu klapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 29.09.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Józia S. powodzenia.Maggie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 29.09.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 w przyszłym tygodniu ( może jeszcze w tym- chociaż córcia chora, to jednak w przyszłym ) 2 działki będe oglądać. Jedna gdzieś za Policami, a druga w Dołujach na ul. Bociana Ta w Dołujach mnie bardziej interesuje, ale jest maciupka,tylko 600 m Zobaczę jak to będzie A 5 października trzymajcie za mnie kciuki- idę na rozmowę kwalifikacyjną Właśnie do mnie dzwonili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagrzesiek 29.09.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Witam wszystkich czwartego dnia... Sylwia B--> z działkami w Pucicach krucho ale widziałem ogłoszenie o sprzedaży w Kliniskach (może tam spróbuj ? ) pozdrawiam grzesiek+ połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.09.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Amo dzieki . Sylwia to jak kupilas w Tanowie dzialke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 29.09.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 bryta Nie stać mnie W Tanowie były po około 80 tys... hagrzesiek A w Kliniskach nie widziałam ogłoszeń... tylko w Rurzycy... jak masz namiary to chętnie przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.09.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Sylwia to jak na Tanowo rzeczywiscie drogo w Rurzycy sprzedawali za ok 30 -45 tys w Kliniskach byly po ok 50 tys okolo roku temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.09.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Sylwia jeszcze mi sie przypomnialo za ja zalozylam katalog bezplatnie ze szukam dzialki w portalu http://www.przetargi.pl i przychodzily do mnie oferty na skrzynke Niestety wszystkie pokasowalam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 29.09.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 bryta Dzięki właśnie przeglądam stronkę, może coś znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 29.09.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 I znwou ktoś oszukuje, że żadne posty nie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.09.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Maro74, Sylwia B,ja szukałam właśnie małej działeczki i taką znalazłam - nawet bardzo małą(niecałe 500m), choć sąsiad jest chętny do sprzedania kawałka swojej ziemi, więc - jeśli gmina się zgodzi, to docelowo będzie trochę więcej. Działkę wypatrzyłam w tej części Tanowa, gdzie jest dom dziecka i ośrodek wychowawczy. Tak nam się tam spodobało, że już nie szukaliśmy dalej. Niestety nic mi nie wiadomo o wolnych działkach w sąsiedztwie, choć przyszły sąsiad-geodeta coś wspominał o znajomym, który miał sprzedawać ok. 1000m2 w Tanowie przy drodze na Dobieszczyn, chyba za ok. 60zł za m2. Jeśli Was to interesuje, to mogę podpytać przy okazji. Pozdrawiam i życzę wytrwałości. Ja się rozglądałam za działką chyba z 1/2 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.09.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 A ja chyba z 3 lata z czego pol roku intensywnie .Po woli zabudowuja sie nowe osiedla np . za Dobra w strone Grzepnicy jaksie wyjedzie z lasu , laki w Stawoszewie a po prawej stronie Czarna Laka, Rurzyca ,Kobylanka ,Morzeczyn itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 29.09.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Maggie też podobało nam się to miejsce w Tanowie ,tak blisko las ,właściwie to tak jakby mieszkało się w samym lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 29.09.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Maggie A na takiej małej działeczce bez problemu coś zbudujesz? Generalnie wolałabym małą działkę, ale co taką znajdę, to się okazuje, że zabudowa to 11, to 15 % ... i albo będę szukać dalej, albo zrezygnują z domku parterowego i poszukam czegoś z użytkowym poddaszem i bez garażu ... niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.09.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 w gminie "na gębę" stwierdzili, że w tej okolicy wydają Wz na ok. 20-25% powierzchni zabudowy, a mnie się marzy właśnie nieduży domek z poddaszem użytkowym . No cóż, pożyjemy - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.09.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Podpowiedzcie gdzie kupić drzwi wewnętrzne metalowe do pomieszczenia technicznego = proste, tanie, niezbyt ładne, nie antywłamaniowe wszedzie (castorama ) są białe w cenie ok 300 -400 zł a brązowych nie ma albo trzeba czekać 6 tygodni w zeszłym roku takie drzwi - czekoladowy brąz - mieli w Stalremie na Boh. Warszawy. Drzwi były z Porty, cena - jakoś pod 400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts