GrzegorzR 03.10.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Witam wszystkich Zasłyszałem, że w tym tygodniu ma być całkiem fajna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.10.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Witajcie!I znowu poniedziałek, nowe wyzwania, niespodzianki........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.10.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 witajcie poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.10.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 jeżeli byłem poszukiwany to już jestem na miejscu "wirtualnym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.10.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 delf - możesz nabijać posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.10.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 a właśnie - dziękuję za życzenia z okazji Dnia Chłopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.10.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 wieści z placu budowy ogrodzenie skończone, czarnoziem się rozsypuje pod zasianie trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.10.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 witam poniedziałkowo chwilę mnie nie było, a tu tyle nastukane Maggie - gratulki. z ciebie to, teraz prawdziwy obszarnik Bodekku - czyli po mału znika budowlany krajobraz Józia - wreszcie wzięłaś się do roboty. trzymam kciuki pozdrawiam wszystkich. co z a pogoda. w środę mam szczepienia, a ja zasmarkana po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.10.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 czupurek - od razu lepiej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.10.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Witajcie w poniedziałek, a wiecie, że dziś ma być zaćmienie słońca? czupurek, Klaus: pod pierzynę i się kurować! tomadyna: grzybów nie ma . Chyba za mało popadało Didi: gratulacje z okazji powiększenia rodzinki. Ciocia Didi - fajnie brzmi GrzesiekB: gratulacje, a cieplej ma być już od jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.10.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Witajcie, no miałam sie normalnie nie odzywac, żebyście naprawde nie pomyśleki, że tu jakieś wyścicgi postowe urządzam, ale Maggie mnie pociągneła za język No własnie, dzisiaj jest zaćmienie słonca, tzw, obraczkowe, czyli dookoła pozostanie obrączka, bo Księzyc jest akurat dalej od Słońca i jest mniejszy. Zaczyna sie o 10.13 i potrwa do 11.20 - pewnie u nas nie uda sie tego zaobserwować, a jakby sie chmurki odsunęły jednak, to pamiętajcie, aby patrzeć przez okulary p.słoneczne, kliszę filmowa, albo przydymione szkło. Acha, na lewej stronie i tak nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 03.10.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Witajcie poniedzialkowo Delf, no tak Ty oglądasz zaćmienie, a ja na Ciebie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.10.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Ale jutro juz nie bedzie - to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.10.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Delf - ja tak do tej pory obserwowałam po cichu twoje posty. ale widzę, że z tobą coraz gorzej i masz jakiś poważny problem. co ty kobito rasistka jesteś, że tak na tą lewą stronę be i be przy każdej okazji? muszę cię zmartwić i odezwę się tylko jeden raz w tej kwestii - LEWA BYŁA ZAWSZE LEPSZA OD PRAWEJ i nic tego nie zmieni. pozdrawiam z lewa Maggie - nom ja poleżała: piątek od godz.16.00, sobota do godz.18.00. wiecej nie dałam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.10.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Ależ! Jaka tam rasistka!? Ja po prostu równoważę "lewicowe" zapędy bodekku! To już się podroczyć nie można?! Chociaż może i lepiej dac mu spokój, bodekku jest juz "na wykończeniu" i to w ostatniej fazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.10.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Pax, pax! Co by nam grupa dobrze stała, musi mieć i lewą i prawą nóżkę w rozkroku przez Odrę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.10.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 przyznaję, nie wiem które z was zaczęło, ale tak jakoś ty mi weszłaś w oko, pewnie dlatego, że będąc po lewicy naturalnie bronię tej strony. a Maggie ma rację, tylko to, dobre co mocno stoi, a na jednej nodze to, tylko bocian potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 to ja witam wszystkich poniedziałkowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 .....alescie popisali My wrocilismy z Torunia......no nic....całe szczescie zesmy wrocili.....mało brakowało a .......własnie.... jakis fiut rozlał olej na kiepskim zakrecie pod górke na drodze.....dobrze ze były barierki....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.10.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Teska, mieliście wypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts