czupurek 04.10.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 ale puchywitam wtorkowopewnie wszyscy zajęcia, ja zresztą też - nieziemskopozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.10.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Dzień ciepły wszystkim. Bikosa, wszystkiego dobrego dla Ciebie i Maleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.10.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Dzień dobry,oj, zapracowany dzionek dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 04.10.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Dzięki ludziska Delf- antenka brzmi dumnie Ale nie było mi do śmiechu. Miejmy nadzieję, że już jesteśmy na prostej. Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 04.10.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Witam wszystkich!bikosa wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojego maleństwa. U nas też początki nie były najlepsze, dziesięć miesięcy temu walczylismy z jakąś paskudną bakterią , którą nasze dziecko wyniosło ze szpitala, teraz mamy zdrową wesołą córeczkę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.10.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 ale spadliśmy jakaś straszna cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.10.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 podnoszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.10.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Też podnoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 04.10.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 POWITAĆ śpiącą grupę . WRACAM z pracy odpalam forum a tam tak mało wpisów że nie mam co czytać i co tu robić jak na dworze ciemno i szaro. LUDZISKA PISZCIE COŚ BO NIE MAM LEKTURY DO PODUSZKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.10.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Witam wszystkich Wlasnie wrucilam z weekendu w Szczecinie Bylam obejrzec rosliny w Rajskim Ogrodzie na pogodnie i zdebialam ceny .... z kosmosu Sylwia moze bedziesz czytala ten post jest dzialka w Rurzycy nie wiem czy to cie interesuje 1300 m za 35 tys w Rencie zobacz ich strone w ofertach specjalnych ze zdieciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.10.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Chyba sam coś napiszę by mieć co czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.10.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Tak ja mówisz tomadyna Ja miałam się nie odzywać - ale wobec takiej postawy całej grupy, no po prostu muszę trobe jak tam grodzenie? Wiesz ta siatka leży teraz w mokrej trawie i lepsza sie pewnie nie robi, najbardziej to drewno, żeby sie nic z nią nie stało, jak myslisz? bodekku macie tam jakies aparaty na tym lewobrzeżu? Może być pokazał troche swoich wnętrz? Np. kuchnię.... ja własnie zamawiam i troche sie boksuje z tymi szafkami. Jak myslicie, czy bardzo trudno obsługuje sie szuflady o szer. 90 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 04.10.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 witam nocna zmiano budujących a niepiszących lektury szczebli budowania . WSZYSTKO PRZECZYTAŁEM . jakoś dziś grupa nie była skora do pisania. jutro po pracy włącze kompa i pewnie nie starczy mi czasu aby nasze szczecińskie forum czytać tyle tego będzie . ALE TO SIĘ OKAŻE JUTRO LICZE NA WAS NIE DAJCIE MI SIĘ NUDZIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 04.10.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 witam nocna zmiano budujących a niepiszących lektury szczebli budowania . WSZYSTKO PRZECZYTAŁEM . jakoś dziś grupa nie była skora do pisania. jutro po pracy włącze kompa i pewnie nie starczy mi czasu aby nasze szczecińskie forum czytać tyle tego będzie . ALE TO SIĘ OKAŻE JUTRO LICZE NA WAS NIE DAJCIE MI SIĘ NUDZIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 04.10.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Witam późnym wieczorem Jutro kupuję działeczkę w Dobrej Uffff... wreszcie Dałam sobie spokój z super okazjami, z działkami prawie uzbrojonymi, prawie budowlanymi itp... Kupuję zwykłą działkę rolną - sama będę zbroić ( tzn w komitecie ) Przynajmniej wiem co biorę-kawałek roli i tyle Ale się cieszę Niedogodnością jest fakt, że na wiosnę nie zacznę, ale trudno Bryta te działki w Rurzyce z pół roku temu oglądałam... Ogólnie ściema... jak wiekszośc ofert w rencie... Jak sobie przypomnęte przeprawy z niekompetentnym panem z tego biura to aż mnie trzęsie... bryyy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.10.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 No proszę, jaka dobra wiadomość na koniec niezbyt udanego - w kwestii "forumowej" - dnia. Sylwia wszyscy trzymalismy za ciebie kciuki i w końcu sie udało - skoro Ty znalazłas działkę, to teraz juz każdemu się uda na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.10.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 pozdrawiam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.10.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Witajcie w środę, wygląda na to, że ja dziś jestem rannym ptaszkiem. Sylwia B: gratulacje! Fajnie, że wreszcie Ci się udało znaleźć ten wymarzony kawałek ziemi! Wczoraj byłam w gminie i mało nie dostałam zawału serca. Otóż w projektowanym planie zagospodarowania na Tanowo na mojej działce gmina przewidziała ... STACJĘ TRAFO!!! I to w ostrej granicy, tj. na granicy z działką sąsiada. Mało się nie przewróciłam. A sprawa wyszła zupełnie przypadkiem. Jakbym tak bardzo nie molestowała o pokazanie na obrazku linii zabudowy, to pewnie dalej żyłabym w nieświadomości. Kurczę blade!!! Miesiąc temu dopytywałam się w UG, przyszłam z mapką, to nie wiedzieli, że będą trafostację tam planować??!! No to mam pasztet, jak to odkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.10.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 delf - co do aparatu na lewej stronie to pstryknę i wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.10.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Maggie - no to nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts