grapusek 20.10.2003 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Witam forumowiczów. U mnie ława wyschła i zaczeło się wznoszenie ścian fundamentowych. Przez ten diabelny mróz zalałem trochę piwnicę sąsiadowi, od którego pożyczam wodę. Mam nadzieję że to koniec problemów . Na spotkanie chcę przyjść z żonką, ale szukamy "chętnego" który przechowałby nasze słodkie dzieciaczki Może babcia się zgodzi Tak czy inaczej, proszę o rezerwację również dla nas dwojga. Miłego budowania Grapusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 20.10.2003 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Potwierdzam dwie osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 20.10.2003 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Aha, a co należy ze sobą zabrać? Obowiązują jakieś standardy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.10.2003 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 MARIUSZ W IMOLI SA STOLIKI,STOŁY I ŁAWY , swojego Merca zostaw w garazu bo pewnie ci go skubna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.10.2003 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 MAksiu zapisz nas dwie sztuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.10.2003 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 witam wszystkich bladziutkim świtem......na kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.10.2003 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Witam również Aktualna lista deklarujących udział w spotkaniu: -Ivette z mężem-S.P z mężem-Maksiu-Joasia i Jasiu-Stasiek z Anią-Księgowa z mężem-Mariusz_r (z żoną????)-Grapusek z żoną-Teska z Piotrem W sumie 16 (17) osób Jeszcze jacyś chętni, bo trzeba bedzie zrobic dzis, najpozniej jutro rezerwacje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.10.2003 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Witam z rana, czy Wam też tak ciężko się dzisiaj wstawało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.10.2003 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Dzis było jeszcze znośnie.. gorzej było wczoraj, im bliżej piątku tym lepiej się wstajepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Dzień dobry bardzo w ten szarobury poranek - brrrrrr Całkiem niezła grupa uzbierała się na piątkowe spotkanie Życzę miłego pracowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 21.10.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 to ja też witam - zasmarkana i zamarznięta. Ogłaszam dzień dobroci dla wszystkich. Żadnych uszczypliwości - proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.10.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Joasiu cieplutkie pozdrowionka dla Ciebie i opakowanko Polopiryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 21.10.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 S.P. - dzięki - najchętniej to bym w łóżku wylądowała, obłożona kotami i psem. Tylko wtedy bym nie mogła z Wami korespondować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.10.2003 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Joasia: jesli bym mogl cos zasugerowac to psa bym proponowal odstawic.. a pozostac przy samych kotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 21.10.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Maksiu- Ewar+ Daniel potwierdzają przybycie na piątkowe spotkanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 21.10.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Witam forumowiczów! Teska - jak czytam Twój dziennik budowy to mi się nóż w kieszeni otwiera na ociepleniowców . Na każdej budowie jest to samo - jak najwięcej ukraść i oszukać inwestorów (no może trochę przesadziłam...) Mój ociepleniowiec nie jest taki zły (odpukać jeszcze mu cokół zastał) - sam składał na kupę wszystkie worki po klejach cobym wiedziała że zużyli a nie zabrali. Na pocieszenie dodam że ekipa budowlańców cosik ostatnio ma za duże przestoje - a tylko zostało im wylać posadzki i jedną ściankę otynkować. Obecnie szukam kogoś kto podejmie się wymurowania płotu z klinkieru (tanio!) ale moi coś kręcą nosem że niby zimno i wykwity będą.Buziaki dla wszystkich i nie dajmy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.10.2003 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Słuchajcie, słuchajcie, słuchajciezarezerowany został lokal, oczywiście Imola, tak jak chcieliścierezerwacja na 20 osób. Przygotują dla nas osobną część sali za pergolą, żeby nam nikt nie przeszkadzał i vice versa. Tak więc w piątek od 18.30 prosze walilić wprost do dużego stołu za pergolę. Rezerwacje załatwił mój pomocnik, moja prawa ręka, czyli Ivette i jej prosze dziękować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.10.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Kocham swoja robotę, zarobek kocham tez! Kocham je coraz mocniej, czy słońce jest, czy deszcz. Kocham mego szefa, on przecież jest wspaniały. Kocham tez jego szefów - i wszystkich pozostałych. Kocham swoje biuro i jego pochodzenie, Na urlopowy wyjazd go nigdy nie zamienię. Kocham biurowych mebli ponury szary kolor I sterty dokumentów rosnące wciąż na nowo. Wydajność mojej pracy wzrasta wręcz nadzwyczajnie I nie znam innych przyczyn, by było mi tak fajnie. Ja kocham tez obecność mych współpracowników, Pełną złośliwych uwag, uśmiechów, wykrzykników. Kocham mój komputer, kocham jego programy. Przytulam je do siebie, chociaż nie bez obawy. Ja kocham każdy program i wszystkie jego pliki Zwłaszcza, jeśli ich praca przynosi mi wyniki. Szczęśliwy jestem tutaj! Tu źródło mej radości, Niewolnik swojej Firmy - to pełnia szczęśliwości! Kocham te robotę, kocham swe zadania. I kocham tych nudziarzy, co ględzą na zebraniach. Kocham swoja prace, być może Was to nudzi? I również bardzo kocham przybyłych właśnie ludzi. Tych dwu przyjaznych ludzi, wcale nie żadnych głupków, Co w śnieżnobiałych kitlach wywożą mnie... ......do czubków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 S.P. - bidulko! Leć szybko do KAF-u (Klub Anonimowego Forumowicza) - Ci dadzą leżaneczkę, coby móżdżek i ciałko trochę odpoczęły.......... Ja mam też kijowy dzień - witam w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.10.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Nie jest u mnie dzisiaj aż tak źle. Po prostu otrzymałam ten wierszyk w poczcie i postanowiłam się podzielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts