amo 05.10.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Kolejne pytanie kuchenne: czy ma ktos piekarnik "z boku" nie pod płytą? Jak to sie sprawdza? my mamy po drugiej stronie kuchni, w połowie wysokości szafy czy się sprawdza? dla mnie tak, ale dotychczas tylko ja go używam do podgrzewania jedzonka na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.10.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 No własnie ta wysokość, do duża zaleta, ale ja w słupku planuje oszklone szafki na kubeczki, szklanki i talerzyki sniadaniowe...jak to razem zagra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.10.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Daria - z tego co się orientuję to koło mnie i Klausa jeszcze sprzedają działki - nie wiem jak obecnie z ceną ale w firmie Dombud chyba się wszystkiego dowiesz. Jak by co to mam też namiary na tego pośrednika co ja kupowałem. A gdzie masz działkę? Bezrzecze Gmina Dobra -> ul. Zaściankową od Koralowej prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 05.10.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 No własnie ta wysokość, do duża zaleta, ale ja w słupku planuje oszklone szafki na kubeczki, szklanki i talerzyki sniadaniowe...jak to razem zagra? u nas szafka w której jest piekarnik ma pełne fronty takie jak pozostałe a w całości są i szafki i szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 05.10.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 No własnie ta wysokość, do duża zaleta, ale ja w słupku planuje oszklone szafki na kubeczki, szklanki i talerzyki sniadaniowe...jak to razem zagra? wydaje mi sie że optycznie lepiej będą wyglądać w tym miejscu szafki z pełnymi drzwiczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.10.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 No własnie ta wysokość, do duża zaleta, ale ja w słupku planuje oszklone szafki na kubeczki, szklanki i talerzyki sniadaniowe...jak to razem zagra? u nas szafka w której jest piekarnik ma pełne fronty takie jak pozostałe a w całości są i szafki i szuflady może zdjęcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 05.10.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 delf ale piekarnik taż bierzesz przeszklony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 05.10.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Daria - z tego co się orientuję to koło mnie i Klausa jeszcze sprzedają działki - nie wiem jak obecnie z ceną ale w firmie Dombud chyba się wszystkiego dowiesz. Jak by co to mam też namiary na tego pośrednika co ja kupowałem. A gdzie masz działkę? Bezrzecze Gmina Dobra -> ul. Zaściankową od Koralowej prosto Bardzo Cie proszę o te namiary na priva, bo mi sie tam podoba w tych okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.10.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Daria to wysypisko to jak jedziesz np Dunska w gorejak byla stara poczta i kosciol to w kierunku to chyba Kredowej popytaj mieszkancow bo nie chce wprowadzac cie w blad Kiedys chcial Szczecin rekultywowac to wysypisko ale mieszkancy sie nie zgodzili i jeszcze jedno ja mieszkalam na Warszewie ale starym 6 lat i olbrzymie zlodziejstwo w nocy nawet pranie ci zwina moze na nowych osiedlach lepiej na poczatku ul. Dunskiej jest zlewnia szamba i czesto zapach jest ... Amo tak ci zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 05.10.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 No własnie ta wysokość, do duża zaleta, ale ja w słupku planuje oszklone szafki na kubeczki, szklanki i talerzyki sniadaniowe...jak to razem zagra? u nas szafka w której jest piekarnik ma pełne fronty takie jak pozostałe a w całości są i szafki i szuflady może zdjęcie?? akurat na jedynym jakie mam cała szfka jest za folią ale jak chcesz to można się umówić i zobaczysz na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.10.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 delf ale piekarnik taż bierzesz przeszklony trafna uwaga patrząc po braku , to kobieca bystrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.10.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Bezrzecze jest bardzo ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 05.10.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Amo tak ci zazdroszcze no to zakasać rękawy, po szklanie i na rusztowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 05.10.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 delf ale piekarnik taż bierzesz przeszklony trafna uwaga patrząc po braku , to kobieca bystrość przykro mi ale jestem tą brzydszą połową a o znaczku ostatnio zapominam a moja połowica właśnie dostała zlecenie doszorowania komina w sypialni i ogólnego sprzątania - w końcu niedługo PRZEPROWADZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.10.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Totalny brak czasu Ale kiedys tez bedzie domek Wiesz Amo u mnie jest teren ekologiczny las itd czy u ciebie tez sa jaszczurki i wezyki chyba zaskronce br... Bo ja nie przepadam za takimi wezykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 05.10.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 A właśnie Klaus sąsiedzie jak tam zdrowie ?? Dziękuję, lepiej, dzisiaj już jestem w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.10.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 A właśnie Klaus sąsiedzie jak tam zdrowie ?? Dziękuję, lepiej, dzisiaj już jestem w pracy. No to cieszę się sąsiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 05.10.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Totalny brak czasu Ale kiedys tez bedzie domek Wiesz Amo u mnie jest teren ekologiczny las itd czy u ciebie tez sa jaszczurki i wezyki chyba zaskronce br... Bo ja nie przepadam za takimi wezykami a za jakimi przepadasz? u nas są tylko koniki polne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.10.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 U mnie jest tego naprawde duzo a jeszcze nie lubie tych wezykow w sliwkach Klaus wyleczyle sie zmieniles obrazek czy to projekt domu ba mi sie wydawalo ze sam zaprojektowales dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 05.10.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Klaus wyleczyle sie No nie do końca zmieniles obrazek czy to projekt domu ba mi sie wydawalo ze sam zaprojektowales dom Domek zaprojektowałem, owszem ale ostatecznie buduję nie swój tylko taki jak na obrazku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts