bryta 05.10.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Czy to jest biuro Domus chyba Manuela ? Ale pewnie sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.10.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 dzięki wszystkim za duchowe wsparcie . Klaus, ja wcale nie mam zamiaru tej sprawy tak zostawić. Wręcz przeciwnie. Wkurzający jest fakt, że gdy sprawdzałam działkę i prosiłam gminę o informację przed kupnem, nie było mowy o planowanej budowie trafo. Wszystko było cacy. Teraz też sprawa wyszła dzięki mojej dociekliwości, dopiero kiedy wymogłam odszukania mapy z planowaną linią zabudowy w projekcie planu. A jacka_w odszukam! Na pewno oprotestuję ten plan, choćby i przed drugim wyłożeniem. Niestety akt notarialny podpisany, co prawda warunkowo - z prawem pierwokupu przez ANR, ale pewnie musiałabym udowodnić, że właściciele działali w złej wierze. maro74: z tym panem to ja chyba właśnie wczoraj rozmawiałam - choć z wrażenia nawet nie zwróciłam uwagi na tabliczkę na drzwiach. W pokoju na IIp vis a vis schodów? Też wywnioskowałam, że - póki plan nie jest uchwalony - są pewne szanse na odkręcenie tego pasztetu. delf: Nawet doświadczeni saperzy wchodzą na miny! O piekarnik popytaj bikosię, a kciuki trzymaj dalej! Dziś byłam w ZE (dzięki czupurku! . Co do lokalizacji - to rzeczywiście kompetencje gminy. Być może, da się mnie nawet jeszcze podłączyć do istniejącej trafo - jak złożę warunki, zrobią pomiar. Na razie nie planują rozbudowy sieci w tym rejonie Tanowa, bo nikt nie zgłaszał takiego zapotrzebowania. No nic, jutro jadę dalej prawować się z gminą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.10.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Maggie - nie za ma co. jedź i ich wyboksuj na maxa. a złożyć wnioseczek o warunki przyłączenia, nie zaszkodzi, a nuż widelec.powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.10.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Składam, składam - czym prędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 05.10.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Witam ) Zaraz lece do notariusza Rano byłam na rozmowie kwalifikacyjnej Ale kupno działki przyćmiło wszystko... nawet nie miałam czasu się stresować, tylko o działeczce myślałam Delf dokładnie, jak ja znalazłam to teraz już wszyscy znajdą swoją wymarzoną działeczkę ... Maggie może jakoś da się to odkręcić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.10.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 witajcie ponownie! dzisiaj złożyłem zawiadomienie o zakończeniu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 05.10.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 i oczywiście dziekuję Wszystkim, którzy za mnie kciuki trzymali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.10.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 do zainteresowanych obok mnie na ul. Ogrodniczej pojawiło się ogłoszenie - działka budowlana 685 m2 na sprzedaż jak zapiszę numer to podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.10.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 bodekku, gratulacje. Lżej Ci teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.10.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Maggie - nie wiem teraz czekam na werdykt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.10.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 ... and the winner is ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.10.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 .... i hope .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 05.10.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 do zainteresowanych obok mnie na ul. Ogrodniczej pojawiło się ogłoszenie - działka budowlana 685 m2 na sprzedaż jak zapiszę numer to podam bodekku bardzo będę Ci wdzieczna za ten numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.10.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.10.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Daria - jutro "s rana" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.10.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Kto tam szuka jeszcze działek ??http://www.bip.dobraszczecinska.pl/index.php?id_artykulu=1047 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 05.10.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 bryta doczytałam sie w innym wątku, że Ty też z Gdyni Ciągnie do tej Gdyni, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.10.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Bodekku - gratulejszyn i życzę bez żebyś decyzję otrzymał bez żadnych "schodów" ja złożyłam w lipcu. po upływie 2 tyg. (oj nerwowo było, serce stawało jak tylko ktoś zadzwonił do furtki), wypowiedziałam w złą godzinę: "uff, jeszcze tydzień, nic się nie dzieje, będzie dobrze" na drugi dzień dostaję polecony od inspektorków. a tam: proszę o OSOBISTE stawiennictwo, z dowodzikiem, w celu złożenia SZCZEGÓŁOWYCH wyjaśnień. serce mi zamarło, wykrztusiłam: to... koniec cdn..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.10.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 czupurek - ty mnie nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 05.10.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Daria - jutro "s rana" może być nawet "popoudniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts