Didi 06.10.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Dzwoniła Pani ze starostwa, że 11 moge przyjechać po pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 06.10.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Dzwoniła Pani ze starostwa, że 11 moge przyjechać po pozwolenie na budowę no to gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.10.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 ponownie podpytuje gdzie w ciemno jechać kupić iglaki w dobrej cenie i czy jesień do dobra pora na sadzenie jak ktoś jeszcze szuka działek budowlanych to koło mnie - wjazd do Dobrej od strony Wołczkowa są na sprzedaż, kompletnie uzbrojone , wszystkie media w działce ale cena ok75-80 zł/m2 to najlepszy czas na sadzenie masz privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.10.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 witam wszystkich..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 06.10.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 kurtka napisałem prywatną wiadomość a ona ciągle wisi w skrzynce do wysłania może ma ktoś jakąś radę jak ją popchnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 06.10.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Będzie tam wisieć tak długo jak osoba, do której jest skierowana nie zaloguje się na forum.Tak więc spoko, trochę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 06.10.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Dzwoniła Pani ze starostwa, że 11 moge przyjechać po pozwolenie na budowę Super, gratuluję i zazdroszczę. Czy załatwiasz sprawy w Goleniowie? Jak długo czekałaś na pozwolenie? Nam powiedział projektant, że będziemy mieli po 3 tygodniach czy to realne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.10.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Witam wszystkich czwartkowo Ciekawe czy trafie na 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 06.10.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Witam wszystkich. Napiszcie czy można gdzieś taniej kupić bloczki betonowe ( 2,4 zł.) i Porotherm 25 ( 4,2 zł. ) Takie ceny dostałem w Stargardzie. Odpiszcie na adres [email protected] W wakacje najtaniej bloczki betonowe miał Frambud z Morzyczyna - 2,35zł (38x24x12 z dziurami). Cen Porothermu nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 06.10.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Będzie tam wisieć tak długo jak osoba, do której jest skierowana nie zaloguje się na forum. Tak więc spoko, trochę cierpliwości. dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 06.10.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Daria - zabyłem spoko - sama znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.10.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Klaus, tutaj jest rzut parteru: http://foto.onet.pl/upload/19/44/_539219_n.jpg Co do odległości zlewu od płyty, to nie jest tak źle, bo dzieli je szafka 60 oraz resztki szafki naroznej (30 cm) i już jestesmy w okolicach szafki 60 przy drugiej ścianie, na której bedzie płyta. Bardziej martwi mnie odległość "słupka" z najbar4dziej potrzebnymi rzeczami od blatu z szafkami...ale cóż, nie mozna mieć wszytskiego. Dzieki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 06.10.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 witam wszystkich dowiedziałam się o tym wysypisku śmieci które było na Warszewie. Otóż znajdowało się ono na samym końcu ulicy Podbóżańskiej i działało w latach 60 tych i na początku 70tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.10.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 witam wszystkich więcej thillerów mam nadzieję nie będzie Delf - człek to, taka małpa, że najlepiej widzi jak ma wszystko czarno na białym. tu, jak jest każda ściana osobno trudno sobie wyobrazić odległości. mnie się nasunęła lokalizacja tego słupka przy wejściu. czy nie grozi scenka: wyciągniesz coś gorącego, odwrócisz się żeby dojść do blatów po przeciwnej stronie, a tu jakiś osobnik wparuje do kuchni przez te "drzwi -nie drzwi". nie wiem czy dobrze odczytuję rysunek, ale to, może być miejsce częstych kolizji. Sylwia - gratulki pozdrawiam wszystkich w słoneczny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.10.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 czupurek się normalnie zgadzam , ale w mojej pamięci tkwią obrazy różnych "słupków", które gdzies tam w Internecie widziałam i wiekszość z nich tak własnie w przejściu stoi, a poza tym zawsze otwarty piekarnik stanowi zagrożenie, a czy jest on w przejściu, czy w połowie kuchni, to chyba nie ma znaczenia - uważać trzeba zawsze, dzieciaki poruszają sie jak elektrony z nieprzewidywalnym przyspieszeniem i kierunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.10.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Daria a ty na jakiej ulicy upatrzylas dzialke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.10.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Daria - no to świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.10.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 I czy tylko na Warszewie . Jaka jest teraz pogoda w Szczecinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.10.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Teska - co z autkiem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 06.10.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 bryta Byłam dziś obejrzeć działkę na Ostoi- Zagórskiego, ale średnio mi się tam podoba, bo przeraża mnie perspektywa codziennego wyjazdu przez wertepy na długości ok. 600 m. Pogoda jest rewelacyjna! W ogóle jesień w tym roku póki co jest naprawdę wspaniała. Kto kończy budowę to ma szczęście! bodekku świetnie że znalazłam numer, ale nie mają dla mnie nic ciekawego ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts