bodekku 06.10.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 delf, bryta - każdy może się pomylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 06.10.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 w Wielgowie też są dobrzy sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.10.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 amo - zapewne masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 06.10.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 a i tak najważniejsze że my jedna muratorowa rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.10.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 amo - całościowo popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.10.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 prawy do lewego, wypij kolego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 06.10.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 szkoda że Szczecin tak bardzo jest podzielony i ma dwa tak odległe bieguny. Gdyby nie to to i działek byłoby więcej , bo wokół całego miasta byłoby w czym wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 06.10.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 no to pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 06.10.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 ja też uciekam, pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagrzesiek 06.10.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Witam Hagrzesiek a Ty jestes z Prawobrzeza ? od urodzenia ... i działkę budowlaną też nabyłem na tym zacnym kawałku Ziemi Szczecińskiej pozdrawiam grzesiek + połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 06.10.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 od urodzenia ... i działkę budowlaną też nabyłem na tym zacnym kawałku Ziemi Szczecińskiej Jak to było? ... i tak razem zginiemy w zupie. A to feler westchnął seler. A prawda jest taka, że i prawa i lewa strona to ziemie poniemieckie a oni jeszcze nie powiedzieli ostatniego słowa na ten temat. Także proponuję zawiesić ten spór, która strona lepsza bo z perspektywy ziomostw niemieckich nasze przekomarzania wyglądają zapewne dość zabawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagrzesiek 06.10.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Klaus napisał Także proponuję zawiesić ten spór, która strona lepsza bo z perspektywy ziomostw niemieckich nasze przekomarzania wyglądają zapewne dość zabawnie. moim zdaniem zabawne są i nie inaczej je odbieram pozdrawiam grzesiek + połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.10.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 trobe co do ogrodzenia - żaden problem, co do kasy - jak ci wygodnie (moge nawet podac nr konta) O, o, o, o, to jest najlepsze wyjście. Proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 06.10.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Witam późnym wieczorem Jutro kupuję działeczkę w Dobrej Uffff... wreszcie Dałam sobie spokój z super okazjami, z działkami prawie uzbrojonymi, prawie budowlanymi itp... Kupuję zwykłą działkę rolną - sama będę zbroić ( tzn w komitecie ) Przynajmniej wiem co biorę-kawałek roli i tyle Ale się cieszę Niedogodnością jest fakt, że na wiosnę nie zacznę, ale trudno Witam wieczorkiem, no proszę, Sylwia nareszcie masz swój upragniony kawałek ziemi, a już zaczynałam wątpić, ze wogóle kupisz tą działeczkę. A tu taka niespodzianka. Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 06.10.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 kombi jak to jest, Ty narzekasz, że nie masz co czytać na tym forum i się nudzisz, a ja w tym biegu ciągle mam ostatnio za mało czasu żeby wogóle usiąść do kompa i choć na bieżąco być z Waszymi postami, a o mojej obecności nie wspomnę. Jak to robisz, może masz jakies znajomości tam na górze i dali Ci tam więcej tego czasu? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 07.10.2005 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Witam Szczeciniakow i Wielgowiakow Jestem z Wielgowa i chce kupic dzialke w Wielgowie Wlasnie zrezygnowalem z przetargu na dzialke na Slawocieszu i przymierzam sie do Osady Lesnej, moze ktos jest z Osady? Nie przeczytalem wszystkich postow ,sporo tego Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.10.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 witam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.10.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Daria - działka nieaktualna ogłoszenie zniknęło, chwasty wykoszone szybko poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.10.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.10.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Wczoraj byliśmy z rodzinką na grzybkach. Przyznam się, że ja nie lubię zbierać grzybów a jeszcze bardziej ich czyścić.................ale wczoraj ........... poprostu KOSILIŚMY MAŚLAKI nie magłam wyjść z lasu tyle ich było!!!!! W ciągu 45 minut nazbieraliśmy trochę mniejszy kosz piknikowy a potem....2,5 godziny czyszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts