Didi 07.10.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Witam Szczeciniakow i Wielgowiakow Jestem z Wielgowa i chce kupic dzialke w Wielgowie Wlasnie zrezygnowalem z przetargu na dzialke na Slawocieszu i przymierzam sie do Osady Lesnej, moze ktos jest z Osady? Nie przeczytalem wszystkich postow ,sporo tego Pozdrawiam wszystkich Czy nie Bryta ma tam działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.10.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 KiminoD witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.10.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Witam wszystkich starych i nowych Didi a ja ci zazdroszczę nawet tego obierania. W tym roku jeszcze się na grzyby nie wybrałam a bardzo lubię zbierać, może za tydzień mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 07.10.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 witam wszystkich dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.10.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 kiminoD - witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.10.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Dzień dobry piątkowo, kiminoD: witaj w grupie! Didi: grzybki - mniam, mniam! Muszę jutro sprawdzić, czy u nas urosły. Wieści z frontu: gmina ma propozycję przesunięcia trafo w najdłuższy i najchudszy narożnik działki, ale w dalszym ciągu MOJEJ DZIAŁKI. Zapowiedziałam, że się będę bronić ręcami i nogami. Już złożyłam w gminie wniosek o zmianę lokalizacji stacji trafo, spróbuję popertraktować z planistą. Jest światełko w tunelu - jakbym uzyskała WZ, to na nich trafo nie będzie . Więc póki co szybciutko złożyłam wnioski o warunki przyłączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.10.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 gmina ma propozycję przesunięcia trafo w najdłuższy i najchudszy narożnik działki, ale w dalszym ciągu MOJEJ DZIAŁKI. Zapowiedziałam, że się będę bronić ręcami i nogami. Już złożyłam w gminie wniosek o zmianę lokalizacji stacji trafo, spróbuję popertraktować z planistą. Jest światełko w tunelu - jakbym uzyskała WZ, to na nich trafo nie będzie . Więc póki co szybciutko złożyłam wnioski o warunki przyłączy. Walcz o swoje - nie wyobrażam sobie myśli jakby dzieci biegały wkoło trafo - Walcz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 07.10.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 07.10.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 witajcie idzie weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 07.10.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Witam Szczeciniakow i Wielgowiakow Jestem z Wielgowa i chce kupic dzialke w Wielgowie Wlasnie zrezygnowalem z przetargu na dzialke na Slawocieszu i przymierzam sie do Osady Lesnej, moze ktos jest z Osady? Nie przeczytalem wszystkich postow ,sporo tego Pozdrawiam wszystkich witam krajanów a w osadzie to Bryta my w "centrum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.10.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Witam wszystkich Tak ja jestem z Osady Lesnej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 07.10.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Zapowiedziałam, że się będę bronić ręcami i nogami. Już złożyłam w gminie wniosek o zmianę lokalizacji stacji trafo, spróbuję popertraktować z planistą. Jest światełko w tunelu - jakbym uzyskała WZ, to na nich trafo nie będzie . Więc póki co szybciutko złożyłam wnioski o warunki przyłączy. Na szczęście Ty jesteś właścicielką działki i też masz coś do powiedzenia. Bierz WZ i WT z elektrowni bo może sama musisz się do tego trafo podłączyć. To by była klęska. A lokalizację trafa oprotestowuj przy każdej okazji. Musisz tylko pilnować wszelkich obwieszczeń publicznych w tej sprawie i pilnować żeby Ci ustawowe terminy nie uciekły bo milczenie niestety oznacza zgodę. Jak im zrobisz grzeczność to będą Ci płacić opłaty dzierżawne. Pilnuj odpowiednio wysokiej stawki i będziesz miała rentę do końca życia. Jak pójdziesz z nimi na udry to będą musieli Cię wywłaszczyć. To pare ładnych latek w sumie potrwa. Będą Ci musieli zapłacić po cenach rynkowych za ziemię a Ty ich jeszcze podasz o odszkodowanie z tytułu utraty wartości nieruchomości. Pamiętaj to jest jak wojna, zawsze musisz być krok przed przeciwnikiem. Ale na razie nie rób dymu tylko grzecznie i stanowczo próbuj rozwiązać z nimi problem. Może trafisz na ludzi w tym urzędzie. Na tym etapie wszystko jest jeszcze do odkręcenia. Potrzeba tylko dobrej woli ze strony urzędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.10.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 KinimoD zanim kupilam tam dzialke torozmawialam z sasiadami tymi co tam mieszkaja i wszyscy sa bardzo zadowoleni spokoj ,cisza , czyste powietrze , bardzo bezpiecznie . Ja osobiscie co prawda nie mam tam domu ale jak jezdze to bardzo tam odpoczywam jak na wakacjach Widac ze te dzialki sa podobaja bo teraz berdzo dobrze schodza wlascicielowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 07.10.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Daria - działka nieaktualna ogłoszenie zniknęło, chwasty wykoszone szybko poszło Szkoda ... Ale i tak dzięki za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.10.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 witam piąteczkowo prawie łikendowo dziś może wreszcie się wyleczę z tego kataru i kaszlu. ide sobie na panieńskie i dam zrobię sobie odkażanie układu oddechowego. a co pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.10.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Witam Szczeciniakow i Wielgowiakow Jestem z Wielgowa i chce kupic dzialke w Wielgowie Wlasnie zrezygnowalem z przetargu na dzialke na Slawocieszu i przymierzam sie do Osady Lesnej, moze ktos jest z Osady? Nie przeczytalem wszystkich postow ,sporo tego Pozdrawiam wszystkich witaj, ale masz nicka, wszyscy go tutaj przekrecaja bodekku punkt dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.10.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Didi a gdze bylas na grzybach . Przyznam sie ze malo znam Szczecin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.10.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 A grzyby lubie zbierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.10.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 a nie lepiej kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.10.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 To nie to samo . A po takim dlugim spacerze po lesie to moje pluca sa mi wdzieczne . Ja pracuje w Berlinie a tam tylko same spaliny i halas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts