bryta 08.10.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Rozmawiales z wlascicielem wiesz ktore sa wolne czy ci podac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.10.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 jednak mały ten sobotni "ruch" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.10.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Boddeku z czego jest budowany twoj dom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.10.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 z drewna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.10.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 A jak to wychodzi cenowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagrzesiek 08.10.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Witam szóstego dnia tygodnia pozdrawiam grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 08.10.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Witam Wszystkich! kinimoD witaj w grupie Taka ładna pogoda, a ja siedzę w domu z gorączką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.10.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Amo mam nadzieję, że dostaliście wiadomość, bardzo mi przykro, wszystko było zaplanowane, bomboniera w bagażniku, ale cewki zapłonowe postanowiły się właśnie dzisiaj zepsuć. Jestem uziemiona do czwartku i lżejsza o 1 tys. Ale nie poddam się Bądźcie czujni kinimoD no to wszytsko jasne, mój mąż jest dół, a ja kształciłam się na górę Macie tam DPO, czy tradycyjnie? Cosik długie te kontrakty, jak na takie statki. Mąż też pływał w tamtych rejonach (ROV i takie podobne), teraz jest na Północnym (supply, i para- ratownicze, nie pamiętam fachowej nazwy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.10.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Trobe ten smietnik to wysypisko ul Podbuzanska czy cos takiego teraz nieczynne ale byl pomysl zeby je rekultywowac ale mieszkancy protestowali Na Dunskiej jest zlewnia szamba Ja mieszkalam na starym Warszewie i kradzieze zdazaly sie czesto mi zwineli pranie A najgorsze jest to ze zwineli mi psa boksera rasowego i zeby go odzyskac musialam ponaklejac kartki z nagroda . Zglosili sie zule i 50 zl bylo im za malo musialam dac 100 To nie chodzilo o pieniadze ale o zasady i moje nerwy No, to trafiłam, jak kulą w wysypisko - mam działkę niedaleko Podbórzańskiej. Co do kradzieży, to włąśnie uciekam przed takim miejscem, gdzie ciągle nas okradają. Widocznie muszę pokochać te klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.10.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 A propos, witam popołudniowo. Czy Wy też macie wrażenie, że mieszkamy na Balearach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.10.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Witam! Pogoda dziś super! Cały dzień spędzamy na tarasie, aż miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.10.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Witam Trobe nie chcialam popsuc ci humoru , ja mieszkalam na starym warszewie na Jantarowej i podejrzewam dlatego kradli Didi swietne kafelki w lazience tez lubie takie kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 08.10.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 hola! delf /kontrakt mam 12tyg.,troche dlugo ale 'kariere' na offshorach dopiero zaczynam i nie chcialem wybrzydzac . Nie mamy tu DP, jest tradycyjne +bow/stern-thruster. Planuje zrobic 'DP induction' i poszukac jakiejs firmy gdzie bedzie mozna zdobyc praktyke i uprawnienia ale to wszystko troche trwa bryta /jak ostatnio rozmawialem z wlascicielem osady(jakies 3 miesiace) to mowil, ze jest jeszcze sporo, wtedy na oku mialem cos innego wiec nie wdawalem sie w szczegoly. Za numery dzialek na razie dziekuje, nie mam mapki i 'nie widze' jak to wyglada pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.10.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Witam Trobe nie chcialam popsuc ci humoru , ja mieszkalam na starym warszewie na Jantarowej i podejrzewam dlatego kradli Didi swietne kafelki w lazience tez lubie takie kolorki dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsailifo 08.10.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Witam Chyba pierwsza z rana????? Jeszcze raz dzieki wszystkim za gratulacje Człowiek budzi sie rano jakiś taki ważniejszy jak jest posiadaczem ziemskim No cóż jest to pewna radocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.10.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 pozdrawiam niedzielnie i "wyborowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.10.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 A jak to wychodzi cenowo ? jeszcze nie zbankrutowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagrzesiek 09.10.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Pozdrawiam wybornie....w niedzielny ranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.10.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 no to zaczął się ruch w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 09.10.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Witam wszystkich. Kto juz po głosowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts