Agnieszka1 09.10.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Witam wszystkich. Kto juz po głosowaniu? hej ja jeszcze przed, najpierw obiadek zeby sile miec )) No i najpierw to jeszcze pobiegam po naszym watku w poszukiwaniach drzwi i okien , gdzie zamwialiscie, gdzie najkorzystniej. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 09.10.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Na razie zbierałem tylko oferty. Najlepsze wrażenie:M&S na Gdańskiej 16b i Roofex Nad Odrą 65Nieźle sie gadało też z GlobalPlast na Szarotki.W Lebo w Mierzynie ul. Lubieszyńska mnie olali choć ofertę mają ogólnie niezłą a FRAMEX na Struga 42 ma najgorszą obsługę jaką można sobie wyobrazić.Cenowo jak się trochę potargować to wszyscy wyglądają podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.10.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Witam wiczornie Planujemy zainstalować u siebie okurzacz centralny. Czy ktoś używa takie urządzenie, czy się sprawdza? Oczywiście szukam również wykonawców, którzy się sprawdzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.10.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Witam Trobe nie chcialam popsuc ci humoru , ja mieszkalam na starym warszewie na Jantarowej i podejrzewam dlatego kradli Podchodzę do tego z dystansem. Witam wszystkich i żegnam niedzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagrzesiek 09.10.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 witam wieczorową porą... gdzie zamawialiście beton na ławy, ewentualnie fundamenty ? pozdrawiamgrzesiek + połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.10.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Witajcie, jeszcze 7 minut, a bede pierwsza dzisiaj/jutro Ale dam szanse innym co do odkurzacza centralnego, mam mieć (instalacje są, jednostka stoi w sypialni, a w rurach moi synowie puszczaja resoraki, na razie ), więc nie sprawdzałam, ale moja koleżanka juz użytkuje i mówi, że odkurza codziennie (czytaj: polubiła sprzątanie), ale z odkurzaczem centralnym, jak z większością rzeczy przy budowei domu: to jałowa dyskusja o wyższości Świąt Bożego Nardzodenia nad Świetami Wielkiej Nocy co do betonu: korzystałam 2 lata temu, więc sytuacja na rynku mogła sie zmienić, ale napiszę, a co tam; brałam z Arbetu na Pieszej (przy Gdańskiej), badałam, cenowo też było OK. trobe chyba mi juz pamięć szwankuje, napisz prosze na priva, jakie konkretnie wyliczenia cie interesowały, jesli, to jeszcze aktualne - przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.10.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 zgłaszam się poniedziałkowo kurka u nas też są grzyby poszłam wczoraj rano na spacer z moimi bestyjkami, idę ci ja, patrzę a tu trzy kozaczki śliczniutkie czekają na mnie. i tak spacerując głównymi duktami, bez przeczesywania lasów nazbierałam na tej przechadzce prawdziwków i kozaków na obiadek. mniam. jak tak, to dzisiaj po południu znowu spacerek z brytanami. miłego dnia życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 10.10.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Witam wszystkich Co do odkurzacza centralnego to jestem zecydowany, ale muszę znaleźć jakiegoś przyzwoitego wykonawcę takich instalacji. Jak ktoś może polecić lub choćby ma namiar to proszę o podanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.10.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Witam poniedziałkowo grupę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.10.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.10.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Witam wiczornie Planujemy zainstalować u siebie okurzacz centralny. Czy ktoś używa takie urządzenie, czy się sprawdza? Oczywiście szukam również wykonawców, którzy się sprawdzili. No ja mam! Już 1,5roku! Jeśli jesteś zdecydowany to nie muszę mówić o zaletach. A montował mi to pan ....trudne nazwisko ale zaraz znajdę.......Biełous firma BH-ROLL z ul. Zachodniej telefon 600 888 333 - ja jestem zadowolona z wykonawstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 10.10.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Didi a jakiej firmy macie sprzęt - dokładnie jednostkę centralną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.10.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Didi a jakiej firmy macie sprzęt - dokładnie jednostkę centralną? idę do garażu zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.10.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Didi a jakiej firmy macie sprzęt - dokładnie jednostkę centralną? idę do garażu zobaczyć już mam: Cyclo Vac model E101 o mocy 1300 i w zupełności wystarcza na mój domek 200mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.10.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Didi - teraz dopiero spojrzałemgratuluję 2k postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.10.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Didi - teraz dopiero spojrzałem gratuluję 2k postów O! Ja też teraz zobaczyłam Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.10.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Mam pytanko!Czy jest w Szczecinie (i gdzie) sklep firmowy ze sprzętem Kodaka? I czy wiecie jak kształtują się tam ceny w porównaniu z Media Marketem czy Selgrosem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 10.10.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Witam wszystkich poniedziałkowo .MAM NA ZBYCIU BRAMĘ WJAZDOWĄ DO OGRODZENIA BUDOWLANEGO JEŚLI KTOŚ REFLEKTUJE ODDAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 10.10.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Didi a jakiej firmy macie sprzęt - dokładnie jednostkę centralną? my też zakupiliśmy E101 ale jeszcze nie podłączony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 10.10.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 50 t(fu)ujek zamieszkało na naszej działce tylko te 50 dołków do wykopania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts