kinimoD 10.10.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 witam w poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.10.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Czy ktos z was ma projekt z pracowni Domus tej z wroclawia a moze widzial takie projekty jak Plejada Merkury byla bym bardzo wdzieczna za wskazowki odnosnie pracowni Ja mam Emanuelę II z Domusa. O jakie wskazówki Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.10.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Klaus podziwiam . Kiedy znajdujesz czas na to wszystko . A tak poza tym to mam nowy projekt - prześlę Ci na e-mail byś rzucił okiem i jak zawsze chętnie wysłucham Twoich uwag. No nie znajduję ale z sympatii do Delfa to zrobiłem. Twój projekcik obejżę w domu wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.10.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 To znaczy czy projekt jest dokladny i szczegolowy . Wspominales o drogich metalowach Lacznikach czy okuciach czy oprocz tych zeczy reszta jest w pozadku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.10.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Ten projekt jest pod wroclawskim Domusem http://www.domus.wroc.pl Co jest dziwne nigdy nie zwracalam uwagi na ten projekt ale jak zobaczylam zdjecia http://www.foto.onet.pl album Plejada to sie zakochalam i ta powierzchnia w sam raz( zadne palace ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.10.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 bryta wydaje mi się że w Mierzynie widziałam Andromedę z Domusa. No ale na 100 % to pewna nie jestem, jak cię interesuje to wybiorę się na wycieczkę rowerkiem i sprawdzę czy to na pewno ten projekt a potem podam Ci namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.10.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Dzieki Monka Andromeda jest za duza , moj sasiad obok ma Andromede A jak tam z gminie cos ruszylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.10.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 A jak tam z gminie cos ruszylo Niestety nie narazie czekam a potem ja ruszam, do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.10.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 album Plejada to sie zakochalam i ta powierzchnia w sam raz( zadne palace ) A tu jest dziennik budowy Plejady, widziałaś? http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=49836 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.10.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 To znaczy czy projekt jest dokladny i szczegolowy . Wspominales o drogich metalowach Lacznikach czy okuciach czy oprocz tych zeczy reszta jest w pozadku ? Mój projekt w opini jednego z wykonawców jest dość szczegółowy. Osobiście nie wiem bo innych nie widziałem. Było troche błędów, które sam wychwyciłem. Ich poprawianie trwało całe wieki. Problematyczna jest konstrukacja dachu wymyślona przez ich konstruktora. Ogromne stalowe okucia, których wykonania nikt nie chce się podjąć a jeśli to za duże pieniądze (8kzł) ale zarazem nikt też nie stosuje przy podobnych dachach. Można jednak powiedzieć, że byłem skazany na Domus bo dom mi się spodobał i musiałem się z nimi przemęczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.10.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Monka ale to wyszlo przy pozwoleniu na budowe ? Klaus ten projekt kupowales w ich biurze czy gdzies w Szczecinie te okucia widac w projekcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.10.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Przez Załom puścili objazd - normalnie autostrada się zrobiła! Delf, Iwonka, Paweł (Jolly pewnie wie) Iwa-k uważajcie na zmiany pierwszeństwa!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.10.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Didi dlaczego objazd czy cos remontuja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.10.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Didi, a która droga zamknięta, wylot z Dąbia na trasę szybkiego ruchu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.10.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Didi dlaczego objazd czy cos remontuja ? Ze znaków informacyjnych wywnioskowałam, że chyba przejazd kolejowy na wysokości ul. Kniewskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.10.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Didi, a która droga zamknięta, wylot z Dąbia na trasę szybkiego ruchu? Objazd jest z Goleniowskiej w Lubczyską, potem w Kablową i wylatuje się w okolicach skrzyżowania właśnie z trasą szybkiego ruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.10.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Monka ale to wyszlo przy pozwoleniu na budowe ? Nie przy pozwoleniu. Mam dwie działki, tam gdzie się buduję nie miałam problemów z mediami, też je muszę sama zrobić ale są zdecydowanie mniejsze odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.10.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Monka widzialam ten dziennik i nawet chce go spisac inny uzytkownik D´arek zamiescil zdjecia swojej plejady i tak mi sie ten domek spodobal a na papierze nawet nie zwrocilam naniego uwagi A te projekty co typowalam i zobaczylam realizacje to sobie odposcilam Napisalam do biura o adresy inwestorow ciekawe czy udostepnia . A co najwazniejsze ten domek kosztowal inwestora w poznaniu 250 tys no jeszcze dojda koszty podjazdow a to chyba dobra cena I maja projekt z podwojnym garazem nad ktorym sie zastanawiam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.10.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Didi, a która droga zamknięta, wylot z Dąbia na trasę szybkiego ruchu? Objazd jest z Goleniowskiej w Lubczyską, potem w Kablową i wylatuje się w okolicach skrzyżowania właśnie z trasą szybkiego ruchu dobrze wiedzieć, bo w środę z rańca miałam tamtędy jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.10.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 bryta widziałam zdjęcia Plejady D`arka, rzeczywiście domek prezentuje się super.Co do udostępnienia adresów, to mi nie robiono problemów. Z tym że najpierw skontaktowali się z inwestorami i za ich zgodą dali mi namiar. Gerion buduje chyba gdzieś pod Poznaniem, może do niego się wybierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts