Didi 10.10.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Didi, a która droga zamknięta, wylot z Dąbia na trasę szybkiego ruchu? Objazd jest z Goleniowskiej w Lubczyską, potem w Kablową i wylatuje się w okolicach skrzyżowania właśnie z trasą szybkiego ruchu dobrze wiedzieć, bo w środę z rańca miałam tamtędy jechać Lubiałam sobie na Lubczyskiej depnąć 140km/h a dziś ślimaczyłam się 60tką, bo jeździ dużo dużych samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.10.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Maggie - gratulacje z okazji 8 setek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.10.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Maggie - gratulacje z okazji 8 setek ten to dziś wszystko zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.10.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Maggie - gratulacje z okazji 8 setek Ale ja też gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.10.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Didi u was czesto jak jade Lubczynska to stoja panowie patrolowcy i kasuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.10.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Didi u was czesto jak jade Lubczynska to stoja panowie patrolowcy i kasuja no w Załomiu lubią stawać, bo tam jest 40 ale nikt 40stką nie jeździ ale owszem chyba w środę była akcja, obstawili całą Goleniowską i krótkofalówkami dawali sobie znaki kogo mają zatrzymywać, kto przekroczył prędkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.10.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Monka ale to wyszlo przy pozwoleniu na budowe ? Klaus ten projekt kupowales w ich biurze czy gdzies w Szczecinie te okucia widac w projekcie ? Bezpośrednio w biurze. Okucia są w materiałach dodatkowych do projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.10.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Maggie - gratulacje z okazji 8 setek ten to dziś wszystko zobaczy a tak się tylko zagapiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.10.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Didi, bodekku, dziękuję za gratulacje, rzeczywiście - dopiero teraz spojrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.10.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Maggie - nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.10.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Klaus a czy twoj Domus tez jest z wroclawia bo sa dwa domusy czy to jest ta sama grupa O te okucia w moim projekcie spytam inwestora ktory buduje plejade Ty masz dobrze Emanueli jest juz troche realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.10.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Tak Wrocław grupa Domus ale nie ci od plejady (adres ten sam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 10.10.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Witam "starych" i " nowych" Chwilkę mnie nie było i trochę naklikaliście Plejada też mi się podoba i też gdyby nie dziennik D'arka nie zwróciłabym na ten projekt uwagi. Wniosek: warto czytać dzienniki Przez weekend " polowałam" na kotka tzn postanowiłam przygarnąć jakieś małe kocię i jeździłam po Szczecinie i szukałam bezdomnego kociaczka... i fiasko ... Ale wyprawka dla kotka już czekała- pojechałam do schroniska... I teraz mam śliczną czarną z białym kicię !!!! ) Kicia ma zranioną łapkę, zapchlona straszliwie- ale taka kochana Ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.10.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Kicia tzn on czy ona ? Ma juz imie Wietla szkoda ze nie ma zdiec male kociaki sa takie rozkoszne Optycznie tez Ci sie podoba Plejada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 10.10.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Kicia czyli dziewczyna Właśnie łazi po klawiaturze i robi zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.10.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 A co z lapka dlaczego zraniona ? Ja zawsze chcialam rudego kota ale moj pies niecierpi kotow nawet u sasiadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 10.10.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Bryta Kotka jeszcze nie ma imienia i nie jest taka mała ma około 6 miesięcy - podobno takim kotkom trudniej znaleźć dom niż maluchom więc wróciła z nami zamiast maluszka ( a po takiego jechałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 10.10.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 w schronisku nie wiedzieli co się z łapką stało - łapka jest poraniona,może pogryziona przez psa... mam nadzieję, że się zagoi chociaż będzie zniekształcona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 10.10.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Bryta, z wrażenia nie odpowiedziałam na Twoje pytanie - tak, optycznie też mi się podoba Plejada, fajny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.10.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 A to jedyny zwierzak w twoim domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts