kombi 10.10.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 NIECH SIĘ MURY PNĄ DO GÓRY znacie to więc dokończcie.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 10.10.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 hmm... a co jeśli zacznę w tym roku ? bo przecież wykluczyć tego na razie nie mogę pozdrawiam grzesiek + połowa Jeśli bedziesz zaczynał w tym roku to w tym roku przed rozpoczęciem robót zbierzesz. A jeśli nie to nie zbieraj - chodzi przede wszystim o przemarzanie gruntu i przecież nie przyspieszysz tym znaczaco prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 10.10.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 IWONAK i SŁAWK SORY ŻE TAK PÓZNO ODPOWIEDZIAŁEM NA PRIW ALE KOM TO JESZCZE CZARNA MAGIA W niektórych tematach wszelkie tel podaje na forum po uprzedniej zgodzie wł komury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagrzesiek 10.10.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Delf, tomadyna--> zrozumiałem BEZ ODBIORU pozdrawiam i dobrej nocy życze grzesiek + połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.10.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Delf, tomadyna--> zrozumiałem BEZ ODBIORU pozdrawiam i dobrej nocy życze grzesiek + połowa Roger, Roger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.10.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.10.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 POWITAĆ GRUPĘ. Bodeku a co to za prace ziemne w twoim otoczeniu czyżby ci drogę wytyczali do głównej . Koparki i inne sprzety to jakaś wielka inwestycja z tego co wiem to budują przedłużenie ul. Kombatantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.10.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Poszukuję namiarów lub info o sprawdzonych w miarę tanich fahowcach do postawienia szkieletora drewniaka [ szkieletu drewnianego] z wersji murator dl 02 [złocisty] jeśli ktoś z grupy zna i ma namiary na taką brygadę to POPROSZĘ swoich nie polecę aż taki złośliwy nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 11.10.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Witam wszystkich bodekku - świetny tekst z tym polecaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 11.10.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Lubiałam sobie na Lubczyskiej depnąć 140km/h a dziś ślimaczyłam się 60tką, bo jeździ dużo dużych samochodów. żartujesz oczywiście?? Na Lubczyńskiej??????? A propos Lubczyńskiej to dziewczyny uważajcie bo coś tam zmieniają w organizacji ruchu i rano na mnie jakis autobusiarz krzyczał bo teraz chyba skręt na kasztanowe ma pierwszeństwo a na pucice jest podporządkowana. Ale sprawdze to wieczorem bo coś nie daje wiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 11.10.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 A tak wogóle to dzień dobry "bardzo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 11.10.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Paweł gapo , właśnie Didi pisała, że tam zmienili pierwszeństwo, ale fajnie, że sie w ogóle odezwałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 11.10.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Na GG sie odezwałem a ty śpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 11.10.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 A pozatym wracam do siebie po ostatnich przejsciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.10.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Witam wtorkowo Pawel na twoich zdjeciach widze podlogowke jak to wychodzi cenowo za material i robocizne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 11.10.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Nie powiem ci bo nie mam kosztorysu teraqz ale nie jest to wiele drozej niz grzejniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.10.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Czytalam ze ok 80 zl metr jak ta cena ma sie do Szczecina ? Jakiej firmy jest twoja podlogowka i z czym bedzie pracowala z kondensatem czy kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 11.10.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Z kominkiem i z kondensatem. Jakiej firmy?? rurki są purmo, a reszta buderusa. Cena metra niewiele daje chyba bo tak naprawde trzeba przeliczyć cały system. Ja mam na dole inaczej zrobione i na górze inaczej więc ciężko mi powiedziec ile co i jak. Całość robił mi tak jak większości tutaj p. Pańka i niestety nie był najtańszy ale jako jedyny potrafił mi rozrysowac jak będzie wyglądał system i jakie elementy zastosuje. Całość ogrzewania plus wod kan bez pieca i kominka kosztowała 18 000 a moglem to zrobić juz za 14000 u innych ale nie chcialem ryzykowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.10.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Dla jakiej powierzchni domu . Czy jak sie robi podlogowke to co z garazem czy tez go sie ogrzewa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 11.10.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 w garazu mam grze3jnik. ogrzewa sie go ale nie utryzmuje sie takiej temperatury jak w domu i straty są duze. Powierzchnia domu około 136 m całkowitej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts