Gość 22.10.2003 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Witam wszystkich! Zimno, zimno, zimno! Bikosa - jeszcze raz pozdrawiam i całuski dla Antosia (eh, zatańczysz z własnym synem na jego weselu) Ulcia i Krzyś - my kupowaliśmy silkę w czerwcu po dobrej cenie z transportem. służę namiarem na e-mail lub priva. Albo Krzyś - spytaj mojego męża, pana T. on najlepiej wie. S.P. Trzymam kciuki za dalsze prace. Jaki nastrój? Mamona Lisa - będziesz miała fajną spiżarnię co do życzeń to: wygranej w toto lotka i też mieszkam w maju jak Maksiu MAM PYTANIE DO GRUPY: CZY MOGŁABYM EWENTUALNIE PRZYPROWADZIĆ NA SPOTKANIE ZNAJOMYCH - MAŁŻEŃSTWO, KTÓRZY TEŻ SIĘ BUDUJĄ W WOŁCZKOWIE? JEŚLI JEDNAK OPTUJECIE ZA TYM, ŻEBY SPOTKANIE ODBYŁO SIĘ WE WŁASNYM GRONIE, TO OCZYWIŚCIE ROZUMIEM. PROSZĘ O KOMENTARZE. Życzę wszysktim miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.10.2003 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Ivette: ja jestem za tym zebys przyprowadzila znajomych.. moze dadza sie namowic i zaczna odwiedzac nasza grupe w interneciepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 22.10.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Obiecuję, że pierwsze ciasto jakie tam schowam przed domownikami będzie dla maksia! M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 22.10.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Mamona Lisa da radę odkroić kawałeczek dla łakomczucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Stasiek - ja mam fugę na kominach ceglastych - antracytową (taki bardzo ciemny grafit jak w ołówku). wygląda bardzo ładnie. do brązowego dachu i klinkierku też będzie OK. Mamona Lisa - przybędziesz na spotkanie? nie zgłosiłaś się do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 22.10.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 S.P. - jeśli maksiu się zgodzi to oczywiście (to w końcu jego ciasto )! Trzeba go tylko poprosić o powiększenie spiżarni, by wepchnęła się największa blacha ivette - niestety, ja tylko zagłosowałam, ale nie bójcie się - zanim ZACZNĘ się budować minie jeszcze ho-ho! i niejedno spotkanie "obskoczę" M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.10.2003 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 M.Lisa: bez przesady.. zmieści sie wiele tego ciasta.. ale spokojnie mozesz pokroic to ciasto dla mnie dla kazdego grupowicza ktory tylko bedzie chcial sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 22.10.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Ach jaki dzisiaj ładny dzień, i słoneczko świeci i pracy jakby mniej. Oby nie zapeszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.10.2003 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Mamona Lisa: nie daj sie prosić, zapraszam Cie na spotkanie osobiście ja członek założyciel, matka prowadząca i ojciec sprawiedliwy grupy szczecińskiej jak przyjdziesz, to będziesz miala prawo zasiąść po mojej prawicy bo lewica jest już zajęta pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Mamona Lisa - popieram Maksia. Masz fajne poczucie humoru i ogólnie dobrą aurę. To nic, że jeszcze nie budujesz - to także spotkanie towarzyskie, na pewno skorzystasz jednak z naszych rad, bo nawet nie wiesz jeszcze, ile decyzji trzeba podjąć przed budową domu No, nie daj się prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.10.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Dzień dobry całej szanownej Grupie!Z dużym zainteresowaniem czytam ostatnio Forum.Dokładnie 31 października podpisuję akt na zakup działki.i ostatnio jestem w ferworze ładowania się "wiedzą budowlaną".Czy jest możliwość dołączenia do najlepszej grupy i korzystaniaz całej nagromadzonej wiedzy ?! Z pozdrowieniem bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.10.2003 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Bodekku: witam w naszej wesolej gromadce.. trafiles w najlepszym momencie z mozliwych.. gdyż w piątek mamy pierwsze od ponad roku spotkanie grupowe, szczegóły pod linkiempozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Witamy nowego! Jejku coraz trudniejsze te pseuda! A gdzie kupujesz działkę? Koło Ogrodowej? Zapraszamy do najfajniejszej grupy budującej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 22.10.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Ojć, wzruszyłam się okrutnie - jesteście kochani To nie kwestia kokieterii tylko obowiązków - jako rasowy pracoholik zmuszona jestem prośbami, groźbami i szantażem do integrowania się z zaniedbaną rodziną a rodzina... sami wiecie - musi mieć pierwszeństwo. Nie bóóóóójcie się - Wy już będziecie mieszkać od lat w swoich domkach a ja wtedy dopiero będę brylować wiedzą, doświadczeniem i wdziękiem osobistym na spotkaniach szczecińskich nowicjuszy w budowaniu Jeszcze raz dziękuję za olbrzymią falę ciepła a przy okazji witam i pozdrawiam serdecznie Bodekka (Bodekku'a?) - gdzie masz tę działkę? Za ile (grunt to konkrety ) kupiona? Uzbrojona? A projekcik - wybrany? Ciekawska M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.10.2003 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Mamona Lisa: no cóż skoro naprawde nie dasz rady to przykro nam.. gdyby jednak cos sie dało załatwić z rodziną (no wiesz.. można np. przekupić ), w razie czego będzie czekalo na ciebie wolne krzeslo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.10.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Jeeeeeju !!! Serdeczne dzięki za odpowiedź i zaproszenie, postaram się być, Imola jest niedaleko mojego obecnego miejsca zamieszkania. maksiu - dzięki za powitanie; ivette - pseudo jest bardzo proste - stara ksywa ze szkoły "Bodek" + kawałek nazwiska, działka jest przy ul. Kolonistów, równoległa do Ogrodniczej; Mamona Lisa - dzięki za powitanie, są to dwie działki obok siebie, razem 1300 m2 za 75 tys., uzbrojenie w ulicy Kolonistów (wszystko), są jeszcze dwie obok do sprzedania za taką samą cenę - szukam fajnego przyszłego sąsiada lub sąsiadki , projekt w marzeniach to "Dom w petuniach" z Archonu. W miarę możliwości proszę o konstruktywne opeeeeer! Zwłaszcza w temacie projekt. Z pozdrowieniami bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Witam grupkę sznaowną popołudniową zmianą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 22.10.2003 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Witam! Widzę ze coraz więcej sąsiadów poznam (no, no bodekuku toż to blisko mnie - ul. Ostoi Zagórskiego) Ale fajnie! To spotkanie nam się rozrasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2003 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Boddeku - na Kolonistów to fajne miejsce - dość tanio 1300m2 za 75 tys. Tam było dużo działek z uzbrojeniem na działce (skrzynki). Jak uzbrojenie jest w ulicy to uważaj, bo może się okazać, zę za każde medio (prąd, woda, gaz, kanaliza) przyjdzie Ci jeszcze po 5 tys. zapłacić. Lepiej dowiedz się dokładnie. Pozdrawiam i życzę powodzenia! Teska - gdzie się podziewałaś? Jak tam kolorek? Wysechnął? Księgowa - Ty to masz powodzenie - już dwóch facetów koło Ciebie się kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 22.10.2003 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 NO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts